78599 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Parcul Naţional 'Plitvicka Jezera' (Lacurile Plitvice)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
28.06.2017
DE
Avatar elviramvio
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN jud. Ilfov
înscris/ă în 11.06.14
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 1 zile
TIP: CUPLU FARA COPII
PREŢ:
220 HRK / 2 pers.
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Plitvićka Jezera, poetic Țara Lacurilor Căzătoare


 Ilustrație muzicală - fond sonor/video consultare impresii:

Acum ceva ani, destui, când cele mai frumoase peisaje le admiram în filmele cu indieni, Winnetou, nu bănuiam cât de mincinoasă este cinematografia și cât de aproape de noi sunt acele locuri pe care le credeam aparținând Americilor. E adevărat că nu aveam atât de multă informație ca azi și credeam că Winnetou a trecut oceanul pe calul lui frumos și a găsit Lacul de Argint la câțiva pași de România! Eroul favorit al copilăriei mele a fost atât de aproape! Așa că vacanța acestui an am hotărât să o facem și căutând Marele Spirit pe pământuri croate, prin Parcul Național Lacurile Plitvice. Se zice că nu poți considera că ai văzut Croația dacă n-ai trecut pe aici, prin cel mai vechi parc național al Europei sud-estice și cel mai mare al Croației. Deci ne-am luat cazare cât mai aproape de aceste tărâmuri superbe despre care miturile spun că s-au numit și “Grădina Diavolului” nume dat de faptul că aici se ascundeau slavii luptători ce doreau să scape de jugul otoman diabolic.

Așa că ne-am oprit să vizităm, speram noi, tot parcul dar din cauza căldurii mari din acea zi ne-am ales numai cu partea Lacurilor de Jos și Marea Cascadă. Am ales un circuit prim, am zis noi, s-a dovedit singurul, cu plecare de la intrarea de sud unde aveam cazarea, islaz

2, am folosit vaporașul electric (dacă este vânt puternic acesta nu circulă deci tot traseul dus/întors se face pe jos), apoi pe picioare la Veliki Slap și iar pe jos destul pe drum de urcare și destul de denivelat cu rădăcini și pietre, așa că aveți grijă la încălțari, apoi autobuzul panoramic până la intrarea 2 de unde puteam continua tot cu alt autobuz spre lacurile de sus dar întoarcerea era pe jos și noi deja transpirați și cam flămânzi, am renunțat, ora fiind și destul de târzie. Din autobuzul panoramic nu poți vedea decât pădurea, doar puțin lacuri și cascade printre pomi. Aglomerație a fost deși era doar mijlocul lui mai. La un moment dat, pe o punte de lemn îngustă, nu am mai putut sta să-mi aștept soțul pentru că un grup imens de asiatici mă putea trimite fix în apă așa că am plecat mai departe cu ei până la un loc mai larg. Apoi soțul meu a mai dispărut și greu l-am recuperat, a fost o zonă fără semnal la telefon și el se cățărase pe undeva să fotografieze Marea Cascadă, mi-a dat ceva emoții dar cum peștii erau tot flămânzi, am avut speranțe… El a intrat și în peșterile unde se putea, la Supljara chiar am avut emoții căci după ce ne-am despărțit și el a dispărut prin bortă, am văzut panoul pe care scria că intrarea este pe proprie răspundere fiind un loc periculos.

Parcul Plitvice este cel mai mare din cele 8 parcuri naturale ale Croației, este nr. 7 pe lista UNESCO din 1979, printre primele incluse și de curând a fost propus pentru minunile naturale ale lumii, tot în cadrul aceleiași organizații. Este zonă protejată din 1949 și este întins pe o suprafață de aprox. 300 kmp, arie ce cuprinde 16 lacuri din care se formează 92 de cascade dar aici este și o “pădure primară” veche din neolitic, unde trăiesc nenumărate specii endemice, unele trecute pe acea listă roșie, adică sunt în număr foarte mic și extrem de protejate.

Parcul Plitvice este foarte întins dar zona vizitabilă acoperă o arie mult mai mică. Parcul își datorează frumusețea fenomenului carstic în special dar și vegetației și faunei bogate, înlănțuirii lacurilor și cascadelor spectaculoase de-a lungul râului Plitvice, într-o depresiune a Alpilor Dinarici, limitat de muntele Mala Kapela în vest și Lička Plješevica în est. Aici s-au amenajat diferite trasee pentru turiști, cel mai lung marcat are aprox. 8 km și acoperă toată zona vizitabilă. Altitudinea sa variază între 367 și 1270 m deasupra nivelului mării.

Zona a fost locuită de milenii, pe aici au fost atât tracii cât și romanii, ilirii, turcii otomani, celți, slavi și alții. A fost sub ocupație otomană 150 de ani începând cu 1528, apoi a fost reluat de habsburgi care au făcut din zonă o puternică barieră antiotomană.

Cele 16 lacuri ale parcului sunt împărțite în două grupe numite simplu, lacurile de jos și lacurile de sus.

Lacurile de sus, Gornja Jezera/Upper Lakes:

Prošćansko, 636 m deasupra nivelului mării. Legenda spune că în vechime aici era mare secetă dar la rugile disperate ale locuitorilor, Regina Neagră (?) s-a milostivit și a dat multă ploaie. Acest lac are o bună parte din luciul apei și maluri sub protecție strictă fiind de interes științific deosebit și aici se fac și cele mai multe curățări cu scafandri.

Gicanovac sau Cicinovac cărui nume este dat de un țigan ce s-a înecat când pescuia aici.

Okrugljac este de formă rotundă și cel mai spectaculos loc este cel al cascadei de 7 m formată din apele lacului Gicanovac

Batinovac sau Bakinovac este un lac mic și ca adâncime și ca întindere, spectaculos prin multele cascade mici și vegetația bogată din jur, în special fagii.

Veliko Jezero

Malo Jezero, cu multe cascade mici

Vir, numit așa după un vârtej ce se formează în lac

Galovac numit după eroul căpitan Gal ce i-a învins pe turci. Este al treilea ca mărime din parc iar cea mai spectaculoasă cascadă a lui are 28 m înălțime.

Milino Jezero este puțin adânc - 1 m - și pe el este o pasarelă ce-l conectează cu lacul cel mai mare, Kozjak.

Gradinsko Jezero, numit după zidurile înalte care au fost ridicate între Galovac și Kozjak.

Buketi sau Bukovi, sunt câteva lacuri foarte mici, înlănțuite ca un buchet.

Kozjak sau lacul caprelor - legenda spune că un păstor și-a pierdut 30 de capre după ce s-a spart gheța sub ele - este cel mai mare lac din zona vizitabilă Plitvice. Are ca punct de atracție insule- otok - Ștefanija numită așa după o prințesă și pe care insulă ciobanii adăposteau animalele pentru a le feri de lupi și râși.

Lacurile de jos, Donja Jezera/ Lower Lakes:

Milanovac, numele dat după ciobanul care s-a înecat aici, cel mai mare lac din grupul celor zise de jos, apa variază de la albastru la verzui, în funcție de lumină, este superb.

Gavanovac, numit după comoara Gavanovo dispărută fără urmă în lac.

Kaluđerovak sigurul care are multe maluri acoperite cu stuf. Kaluder în croată înseamnă călugăr și numele i-a fost dat de la pustnicul unei peșteri de aici. Am prins concertul broscoilor, a fost teribil, aproape că acopereau zgomotul apei.

Novakovića, Novakovik Brod ultimul lac important.

Cascade sunt, se zice 92 formate până acum dar oricând este posibil să apară și altele:

Veliki Slap, cea mai mare cascadă a parcului cu o cădere de 78 m, se formează din apele râului Plitvice și se varsă în râul Korana. Este în zona lacurilor de jos și cel mai ușor de ajuns la ea de la poarta 1.

Milanovacki Slapovi delimitează lacul Kozjak de lacul Milanovac

Milka Trnina este cascada dintre lacurile Milanovac și Gavanovac. Numele cascadei are rezonanță aparte, între muzica de operă și ciocolata Milka, căutați povestea pe net, este vorba pe scurt despre marea cântăreață de operă a Croației, Catherine Milka Trnina, casa imperială a Rusiei, Tosca, Wagner și enigma iubirii ce i-a purtat-o celebrul și “dulcele” Suchard. O placă cu portretul ei am fotografiat și eu în parcul Plitvice.

Velike Kascada, cascada mare, este vărsarea apei practic din lacul Gavanovac în lacul Kaluderovo (Kaludjerovac) pe o lățime de aproximativ 100m, sub forma unor cascade mai mici.

Svori Sastavci sunt cascadele mici ce se varsă din lacul Novakovik

Galovaki Buk alături de alte câteva zeci dau farmecul acestei zone.

Pădure deosebită este în partea de sus a parcului vizitabil și se întinde în toată zona protejată, Čorkova Uvala (un rest al pădurilor continentale din neolitic, acum zonă de rezervație specială neaccesibilă publicului, unde cel mai valoros brad are 58 m h și 5 m diametru). Dincolo de limita accesibilă este pădure virgină cu copaci de peste 700 ani, zonă în care se zice că trăiesc toate animalele sălbatice ce au existat aici înainte de venirea omului.

Peștera Supljara sau “peștera fără podea” sau tavan oferă o imagine foarte frumoasă, eu n-am intrat dar soțul meu a urcat și coborât scările ei alunecoase (dacă nu vă interesează Veliki Slap dar nu cred, din Supljara ajungeți la marginea părții vizitabile, sus pe munte spre poteca ce duce la izlaz 2, loc de unde priveliștile sunt magnifice). Alături este peștera Modra Pecina (peștera albastră) ce nu se mai vizitează fiind acaparată la propriu de lilieci și pe care specialiștii îi protejează. Aici în parc sunt peste 50 de peșteri cunoscute, mai mari sau mai mici.

După traseele trecute pe biletele de intrare - le puteți studia pe site și vă puteți face de acasă un calcul aproximativ al timpului - cele cu A, B, C și K încep de la Ulaz 1 iar D, E, F și iar K încep de la Ulaz 2. diferența de timp între U. 1 și U. 2 este cam de 1 oră.

Traseele A, B, C, E, F și H înclud o traversare a lacului cu vaporașul cu motor electric.

Noi am parcurs doar zona lacurilor de jos, de la intrarea 2 la Marea Cascadă. După un drum prin pădure, plecând de la casa de bilete, prima parte a potecii nu era deloc marcată și nu prea eram siguri dacă mergem bine dar până la urmă am găsit un panou.

Drumul până la intrarea în parc este pe o porțiune ce aparține tot zonei protejate iar cei care locuiesc în satele de acolo - 19 la număr - au obligația de a respecta condițiile unei agriculturi foarte curate și de a obține acordul administrației parcului pentru a o practica dar și de a depozita deșeurile în condițiile impuse pentru astfel de locuri. Acum cât se respectă, nu pot spune. Eram deja în Zadar când la televiziunea locală a fost o lungă emisiune tocmai despre acest parc, marea problemă din cât am înțeles noi era tocmai deversarea necontrolată a toaletelor în lac, fapt ce a dus la gravă poluare și spuneau ei, viitorul viețuitoarelor lacurilor poate fi scurt.

Parcarea se plătește cu ora, în moneda locală kuna și este 7 kuna (aproape 1 euro) /oră, prețul actualizat este pe pagina de net a parcului, demn de reținut că ora începe cu primul minut de staționare, deci dacă aveți 2 ore și 1 minut de parcare, plătiți 21 kuna. Pentru motociclete nu se plătește parcare dar pentru mașini mai mari taxele sunt ucigătoare, e bine să verificați pe site înainte de a ajunge acolo dacă aveți altceva decât un autoturism obișnuit. Parcarea se plătește direct în kune, este preferabil să aveți cash căci cursul valutar în zonă vă este dezavantajos. Parcarea de la ulaz 1 se poate identifica și prin nume, Medvedak iar cea de la ulaz 2 este Velika Poljana (Poljana este nume istoric și îl găsiți și la restaurante, chioșcuri, etc). În parcare, faceți câțiva pași spre monumentul din drumul principal ridicat în memoria primei victime a Războiului Croat de Independență din 1991. Josif Jovic, polițist, a fost prima victimă umană la 31 martie 1991 (Paștele sângeros de la Plitvice), dată de început a unor urâte lupte în zona Plitvice, informații interesante pe care le găsiți pe net foarte ușor, de asemeni informații despre acțiunea de deminare totală a zonei ce se vizitează!

Accesul în parc se face de obicei prin 2 puncte (izlaz=intrare, ulaz=ieșire), vara când este foarte aglomerat se deschide și o a treia cale, spre Plitvika Selo. Intrarea cea mai spectaculoasă dar și cea mai aglomerată este cea de la poarta 1, la ieșirea din satul Jezero mai precis între satele Jezero și Rostovanca. Intrarea nr. 2 este chiar spre locul ce marchează confluența între lacurile de sus și cele de jos, noi am folosit-o pe aceasta fiind cazați în zonă. Pentru cei ce sunt cazați la hotelurile din parc sunt facilități dacă se stă mai mult de o noapte, se ștampilează biletul la recepție dimineața și se poate intra cu el și a doua zi în parc. Știu asta pentru că inițial am vrut să stăm 2 nopți dar, așa cum am spus în alt articol, obligații de familie ne-au făcut să reducem concediul cu 2 zile.

Pentru cei care merg cu avionul, din marile orașe sunt autobuze (www.autobusni-kolodvor.com) care duc la parcul Plitvice, din Zagreb pleacă primul la 7.30 dimineata și ajunge la 9.45. Distanța Zagreb - Plitvice este de aprox. 150 km, depinde de drumul ales.

Cazare ca de obicei eu am rezervat prin booking.com. Nu știu ce să zic dar cel puțin în sezon nu recomand să căutați direct la fața locului. Booking are - avea cel puțin când am rezervat eu - un grupaj ce ușurează munca de rezervare, adică locațiile sunt grupate pe porți de intrare/ poarta 1 are doar case private, cea mai mică distanță fiind undeva la 0.6 km/ pentru intrarea 2 sunt incluse și hotelurile situate la 0.2 km, cu parcare gratis. Sunt și cazări apropiate de intrarea 3, mi-au părut ceva mai scumpe dar și zona este mai liniștită. Sunt și două campinguri frumoase, Korana și Borje, aici nu pot da amănunte, le-am văzut în treacăt pe o ofertă dar puteți studia prețurile pe site-ul parcului (citiți cu atenție, sunt diferențe de monedă - euro și kuna -și plata taxei de turist - 6 kuna/zi /pers.). Dacă nu vreți să stați aproape de parc, eu zic că cea mai frumoasă cazare este la Slunj, căutați informații și să-mi ziceți dacă exagerez.

Taxele de intrare sunt afișate pe site și desigur la intrări. Distractiv a fost că suntem în limba croată odrasli adică adulți. Se poate plăti și cash (doar în moneda locală kuna) dar și cu card, noi am ales a doua variantă și n-au fost probleme. Sunt mereu actualizate pe site-ul parcului, de la 1 iulie la 31 august taxa pentru adult este 180 kuna, de la 1 septembrie la 31 octombrie este 110 kuna, la fel și în perioada 1 aprilie - 31 mai. Pentru copii, studenți, grupuri organizate anunțate din timp, prețul este explicit pe site.

Condiții de circulat în parc și pe aleile de lemn de alun rezistent la umiditate și îngheț (nu cărucioare copii, nu tocuri înalte, luat apă și pachețel, eventual șepcuță ceva dacă este o zi însorită, apoi pungă pentru ambalajele de la gustări, gunoi pe care-l lăsați la intrări/ieșiri sau la locuri special amenajate prin coșurile de lemn). V-aș recomanda să nu lăsați copiii nesupravegheați, pot cădea în apă de pe aleile de lemn sau se pot speria de micile viețuitoare cum ar fi un șarpe de apă. Este strict interzis scăldatul, pescuitul și deplasarea în pădure prea departe de aleile marcate. Zona turistică a fost deminată complet - a fost scoasă de pe lista internațională a zonelor periculoase - dar nu tot arealul de peste 300 kmp, sunt zone absolut interzise turiștilor pentru că încă nu au fost curățate dar și din cauza animalelor sălbatice care trăiesc în zonele liniștite și pe care biologii și autoritățile le protejează.

Am întâlnit persoane în cărucior pentru handicap. Este totuși o problemă pe anumite trasee, un tânăr a fost în imposibilitate de a-și continua drumul datorită podurilor și traverselor înguste, noi l-am lăsat cu însoțitoarea lui căci nu-l putea nimeni ajuta, singura rezolvare era să facă drumul înapoi.

Rezervația naturală Plitvice este în continuă schimbare a reliefului, probabil peste câteva sute de ani se vor vedea ușor modificările. Este o zonă pe care specialiștii o lasă neatinsă - mă refer la zona nevizitabilă, zona accesibilă publicului este cam 1% din suprafața totală - natura are regulile ei magnifice greu de pătruns totuși de mintea umană și când spun asta mă gândesc la documentarul pe care l-am văzut de curând despre pădurile de lângă Cernobâl unde flora și fauna de acum pun multe semne de întrebare prin dezvoltarea ei spectaculoasă dar și un alt documentar despre incendiile controlate din Australia, specialiștii preferând să nu stingă focurile pe anumite arii tocmai pentru refacerea a ceea ce înseamnă specii de plante pe cale de dispariție și chiar revenirea în zonă a unor animale rare.

Mare parte din cele scrise mai sus sunt din documentarea mea înainte de a ajunge aici, alte informații le-am luat de pe site, panourile din parc sau pliante găsite la hotel și magazine. Despre prețuri, exceptând pe cele individuale, nu amintesc despre grupuri căci sunt pe site-ul parcului, mereu actualizate și tot de pe site puteți culege informații despre istoria locului și locuitorilor ei, despre primii clarvăzători ai zonei turistice, informații despre formarea carstului croat, schimbarea permanentă a reliefului, multe. Și nu în ultimul rând, intrați pe site să admirați superbele poze ale parcului făcute iarna, anotimp când se vizitează, prețul actual de iarnă este 55 kuna, pentru cine se încumetă!

Webmaster te rog dacă se poate, atașează Youtube = TNKyJKxnWml.

Pentru cine vrea să pătrundă în lumea ascunsă de ochiii unui vizitator obișnuit, youtube / BBC an 2004 = tQkx3UQFNpc, are cam 48 minute prezentare.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de elviramvio in 28.06.2017 10:35:46

Validat / Publicat: 28.06.17 12:06:19


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CROAȚIA
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 2393

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 3 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (elviramvio); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  51500 PMA (din 55 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Coordonate GPS ale acestui obiectiv: 44.90515670 N, 15.61197510 E - CONFIRMATE
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de elviramvio? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 16 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 46]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- mishu
[03.07.17 11:42:42]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am vazut articolul de cand a aparut, la fel ca multe alte articole insa nu am putut sa fiu active cateva zile, dar am sa recuperez, promit.

   Locul povestit de tine atat de frumos si incununat cu niste poze deosebite este in atentia mea de cel putin 10 ani, astfel incat pana am sa ajung acolo voi citi si ma voi bucura de fiecare articol ce-mi ga cadea sub ochi.

   Nu este ceva ce poate fi descris, este ceva ce trebuie vazut si trait.

   Maria are dreptate, te-ai intrecut pe tine :).

   Felicitari, votat cu foarte mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- robert
[04.07.17 09:17:04]
» mesaj pers

   @elviramvio: Un articol de excepție, care te îndeamnă la visare. Un articol complet, în care ai parte de toate informațiile utile necesare, dar care are și o poveste frumoasă în spate.

   Multumesc pentru faptul că ai împărtășit cu noi trăirile deosebite ce le-ai avut în acest deosebit parc național din Croația.

   Iar despre povestea lui Winnetou, ce sa mai spun? A fost si pentru mine, unul dintre eroii copilăriei mele. Trebuie musai să-i calc pe urme, dar până atunci o să caut vechile romane ale lui Karl May să le recitesc.

   Multumesc! O să trec acest articol la favorite.

   De curiozitate cam câte ore durează drumul cu masina până acolo?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Aurici
[05.07.17 15:15:03]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mi-am luat și gândul de la rezervația asta de când o tot amân... Superbe pozele, trebuie să văd și eu o dată și-o dată!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- crismis
[12.07.17 18:43:13]
» mesaj pers

   @elviramvio: Am multe de recuperat si citesc, citesc cu simt de raspundere! Nu ma pot abtine insa de la un mic comentariu, apropo de comparatia care se tot face intre cele doua Parcuri Nationale, Plitvice si Krka. Noi am ajuns acum 2 ani la amandoua. Pe primul l-am vizitat destul de temeinic, am petrecut in el o zi intreaga, am "batut" aproape toate traseele posibile. Pentru Krka am rezervat doar o jumatate de zi, e drept ca n-ar fi fost posibil sa ajungem la manastirea de pe lac, de exemplu, desi ne-am fi dorit. Dar de inotat la cascada tot am inotat, era un must, si mie mi se paruse exotica si extrem de tentanta aceasta activitate...

   Ei bine... cu regret pot sa spun ca am fost absolut dezamagita de imbaierea in apele cascadei mari de la Krka! Nu e chiar ce ti-ai inchipui, nu e ca si cum ai inota in mare, de exemplu! Iti trebuie neaparat pantofi de apa speciali, din aia recomandati si pe plajele cu pietre. Chiar si asa, riscul de a te accidenta in apa e destul de mare, fundul fiind presarat cu bolovani mai mici sau mai mari, pe care nu intotdeauna ii vezi, caci apa nu e chiar asa de limpede cum ti-ai inchipui. Ca sa nu mai zic de aglomeratie... Si de noroiul din preajma zonei de facut baie...

   Ma rog, e o experienta, dar nu stiu daca merita. Eu nu prea i-am vazut rostul. Iar despre frumusetea celor doua parcuri - sigur ca gusturile nu se discuta, dar noua Plitvice ni s-a parut mult, mult peste Krka!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[12.07.17 18:59:12]
» mesaj pers

   @robert:

   Robert, multe scuze ca nu am vazut pana acum ecoul tau. Acum o sa ma scuzi, caldura divina, varsta nu se pune!!! 👵

   Drumul cu masina de unde? Noi am plecat din Zagreb si cred ca am facut 2 ore, cam asa, drept sa-ti spun nu ne-am uitat la ceas. Acum daca mergi cu avionul la Zagreb, ai autobuz direct la poarta parcului, pe la 10 ar trebui sa fii acolo daca pleci la 7.30 din capitala Croației. Daca mergi cu masina ta, iesi mai repede. Daca vrei sa pleci din Bucuresti sa te cazezi in zona, cred ca ai nevoie de o zi inainte ca sa fiti zdraveni sa puteți face parcul tot, nu jumate, a doua zi. Ia in calcul ca vara e foarte aglomerat, era in mai dar in iulie - august. nu l-am gasit pe nici un ghid turistic.

   Despre indianul meu favorit - si dacul favorit si tot asa - a filmat in mai multe zone ale Croației, cineva ne-a zis ca pe undeva ar fi si un muzeu dedicat lui dar drept sa-ti spun nu l-am gasit pe nici un ghid turistic.

   Plimbare frumoasa prin parc, merita o data-n viata !

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[12.07.17 19:09:40]
» mesaj pers

   @mishu:

   Am ramas restanta la raspunsuri, pur si simplu am sarit peste un calup de ecouri si acum m-am grabit sa-i raspund intai lui Robert care probabil m-a considerat neserioasa.

   Da, merita vazut o data macar, pozele facute cu aparatele astea mai hoate par uneori aranjate asa ca ce vezi cu ochii tai e sfant.

   Doar de bine sa aud despre tine!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- elviramvio
[12.07.17 19:12:31]
» mesaj pers

   @Aurici:

   Obligatoriu pentru tine si grupul tau. Daca este soare este superb. Sau poate mergi toamna cand se spune ca nu are egal, cascadele între nenumaratele nuanțe aramii ale vegetatiei. Drept ca si eu mi-as dori o revenire toamna, macar pentru partea de sus.

   Vacante frumoase, bogate si sa ne povestesti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[12.07.17 19:21:55]
» mesaj pers

   @crismis:

   Bine ai revenit acasa! (acum nu da cu ceva spre mine, stiu cum e cand se termina o vacanta frumoasa, doar dorul de cei dragi te face sa grabesti volanul spre casa, altfel parca ai mai trage de timp).

   Am citit articolele tale toate despre Croația deci si despre parc, stiu ca ti-a placut. Si noua, atat cat am vazut.

   Despre Krka am citit intr-adevar articole contradictorii, tu m-ai lamurit acum ca merita doar cumva o plimbare scurta nu o sedere mai lunga.

   Astept povestile tale care sigur vor fi minunate si deosebit de folositoare, am asa un gand spre Albania cumva, nu anul asta ca nu incape in timp si nu atat cat ai stat tu. Iti doresc sa gasesti timp sa ne descrii frumoasa ta vacanta si sa ai posibilitatea de la Cronos sa mai pleci si spre alte zari!

    (am vazut cererea ta pe fb legata de cazarea aceea neplacuta, nu aveam ce raspuns sa-ti dau, era cred la 4 zile de cand cereai sfaturi)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- crismis
[12.07.17 19:58:26]
» mesaj pers

   @elviramvio: Da, Cronos, Cronos...

   Au trecut doar 3 zile de munca si-mi vine deja sa-mi iau campii (la propriu si la figurat). Dar ma potolesc si incerc sa-mi eficientizez activitatile, poate ajung la vreun armistitiu cu nemilosul Zeul al Timpului, sa-mi dea si mie cadou vreo juma' de zi sa incropesc de-o povestire...

   Cu treaba cu cazarea de la Saranda s-a rezolvat amiabil pana la urma, dar n-a fost placut deloc. Se mai intampla... Abia astept articolul tau promis despre booking, cred c-o sa am si eu un comentariu de facut! ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[12.07.17 20:23:33]
» mesaj pers

   @crismis: Articolul e făcut, chiar ieri vorbeam cu Irinad despre tine și faptul că-ți solicit un ecou. Am avut și eu o surpriza, afli tu când te liniștești. Nu am incarcat articolul gândind că poate-mi mai amintesc ceva dar cred că cel târziu vineri dimineață mă hotărăsc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- cris1982
[12.07.17 20:44:41]
» mesaj pers

   Wow! Superbe peisajele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[13.07.17 07:45:49]
» mesaj pers

   @cris1982:

   Multumesc. O zi frumoasa!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[13.07.17 10:17:21]
» mesaj pers

   @elviramvio: stai linistită, ca nu ma supar eu dintr-atâta. De altfel și mie mi s-a întâmplat să observ anumite ecouri si după mai bine de un an, mai ales dacă nu a fost scrise imediat după apariția unui articol. Se întâmplă.

   Zona pe care ai descris-o este superbă si mi-ar place să o vizitez. Mă interesa cam cât durează un drum cu auto personal din Bucuresti până acolo.

   Nu știu dacă și când voi ajunge pe-acolo, da eu in mintea mea îmi fac multe planuri. Unele se realizează, altele nu, dar imi place să am variante multe de rezervă.

   Multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- elviramvio
[13.07.17 10:49:37]
» mesaj pers

   @robert:

   Planuri de rezerva am și eu, îmi place ideea, timp nu are soțul!

   Din București sunt aprox. 1100 - 1200 km, ai de trecut două granite, la sârbi n-am avut probleme cu drumurile și nici cu poliția însă a mers cu DOAR max 10 km peste legală.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[13.07.17 10:55:13]
» mesaj pers

   @robert: Sunt pe telefon și a trebuit să împart ecoul. Distanta data anterior este prin Belgrad/Zemun, așa trece drumul dar se merge bine. La vămi am stat puțin, era extrasezon. Și taxa la parc in extrasezon e mult mai mica, la 3 pers e 210 kune mai puțin, vezi site parc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- robert
[13.07.17 10:57:10]
» mesaj pers

   @elviramvio: multumesc frumos!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[59] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [MAY-2017] Punți, cascade, broaște, asiatici, o lume de poveste! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869150">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869150"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869150">Şterge vot</a></div><span id="v9869150" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869150)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869150Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869150MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Punți, cascade, broaște, asiatici, o lume de poveste!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] De sus, când am prins și noi un loc cu vedere frumoasă. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869151">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869151"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869151">Şterge vot</a></div><span id="v9869151" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869151)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869151Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869151MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] De sus, când am prins și noi un loc cu vedere frumoasă.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Poza este nimic, realitatea este superba! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869152">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869152"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869152">Şterge vot</a></div><span id="v9869152" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869152)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869152Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869152MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Poza este nimic, realitatea este superba!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [MAY-2017] Pe cam 100 m latime, doar ele, cascadele. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869153">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869153"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869153">Şterge vot</a></div><span id="v9869153" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869153)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869153Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869153MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Pe cam 100 m latime, doar ele, cascadele.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] A beneficiat de bucățele din cornetele noastre de înghețată pe care le ducea la puișori!! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869154">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869154"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869154">Şterge vot</a></div><span id="v9869154" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869154)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869154Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869154MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] A beneficiat de bucățele din cornetele noastre de înghețată pe care le ducea la puișori!!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Prin parc, de la intrarea 2 spre debarcader. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869155">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869155"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869155">Şterge vot</a></div><span id="v9869155" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869155)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869155Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869155MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Prin parc, de la intrarea 2 spre debarcader.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Prima dată față în față! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869156">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869156"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869156">Şterge vot</a></div><span id="v9869156" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869156)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869156Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869156MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Prima dată față în față!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Din cele 92. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869157">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869157"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869157">Şterge vot</a></div><span id="v9869157" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869157)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869157Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869157MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Din cele 92.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [MAY-2017] Noi pe vaporașul electric, alții pe trasee deja. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869158">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869158"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869158">Şterge vot</a></div><span id="v9869158" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869158)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869158Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869158MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Noi pe vaporașul electric, alții pe trasee deja.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Se pot închiria bărci. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869159">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869159"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869159">Şterge vot</a></div><span id="v9869159" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869159)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869159Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869159MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Se pot închiria bărci.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Superb! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869160">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869160"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869160">Şterge vot</a></div><span id="v9869160" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869160)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869160Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869160MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Superb!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [MAY-2017] Doar doi români între nemți și mulți asiatici. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869161">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869161"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869161">Şterge vot</a></div><span id="v9869161" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869161)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869161Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869161MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Doar doi români între nemți și mulți asiatici.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Vrem mâncare, știm că e interzis dar totuși! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869162">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869162"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869162">Şterge vot</a></div><span id="v9869162" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869162)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869162Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869162MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Vrem mâncare, știm că e interzis dar totuși!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Șefii! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869163">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869163"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869163">Şterge vot</a></div><span id="v9869163" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869163)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869163Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869163MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Șefii!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [MAY-2017] Bariera de stuf și concertul broscoilor. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869164">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869164"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869164">Şterge vot</a></div><span id="v9869164" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869164)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869164Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869164MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Bariera de stuf și concertul broscoilor.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Căderi învolburate. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869165">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869165"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869165">Şterge vot</a></div><span id="v9869165" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869165)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869165Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869165MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Căderi învolburate.
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Încercâm să ne înțelegem căci apa e regina! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869166">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869166"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869166">Şterge vot</a></div><span id="v9869166" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869166)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869166Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869166MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Încercâm să ne înțelegem căci apa e regina!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Culori și sunete! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869167">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869167"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869167">Şterge vot</a></div><span id="v9869167" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869167)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869167Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869167MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Culori și sunete!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Oare cum se înalță ei spre soare?! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869168">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869168"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869168">Şterge vot</a></div><span id="v9869168" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869168)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869168Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869168MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Oare cum se înalță ei spre soare?!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Fără cuvinte! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869169">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869169"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869169">Şterge vot</a></div><span id="v9869169" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869169)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869169Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869169MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Fără cuvinte!
foto elviramvio [28.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Potecă bună. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869170">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869170"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869170">Şterge vot</a></div><span id="v9869170" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869170)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869170Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869170MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Potecă bună.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Oprire obligatorie pentru foto, nu puteam înainta. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869171">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869171"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869171">Şterge vot</a></div><span id="v9869171" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869171)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869171Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869171MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Oprire obligatorie pentru foto, nu puteam înainta.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869172">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869172"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869172">Şterge vot</a></div><span id="v9869172" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869172)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869172Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869172MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869173">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869173"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869173">Şterge vot</a></div><span id="v9869173" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869173)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869173Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869173MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869174">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869174"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869174">Şterge vot</a></div><span id="v9869174" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869174)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869174Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869174MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] A fost o primăvară ploioasă, apă multă! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869175">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869175"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869175">Şterge vot</a></div><span id="v9869175" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869175)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869175Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869175MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] A fost o primăvară ploioasă, apă multă!
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Spre peștera Supljara -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869176">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869176"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869176">Şterge vot</a></div><span id="v9869176" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869176)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869176Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869176MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Spre peștera Supljara
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] Intrare în peșteră. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869177">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869177"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869177">Şterge vot</a></div><span id="v9869177" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869177)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869177Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869177MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017] Intrare în peșteră.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2017] Intersecție, depinde ce alegi. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869178">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869178"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869178">Şterge vot</a></div><span id="v9869178" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869178)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869178Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869178MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2017] Intersecție, depinde ce alegi.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869179">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869179"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869179">Şterge vot</a></div><span id="v9869179" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869179)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869179Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869179MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2017] Supljara, o mai veni soțul meu oare? -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869180">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869180"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869180">Şterge vot</a></div><span id="v9869180" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869180)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869180Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869180MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2017] Supljara, o mai veni soțul meu oare?
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2017] Prin Supljara, poza facuta de sot. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869182">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869182"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869182">Şterge vot</a></div><span id="v9869182" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869182)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869182Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869182MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2017] Prin Supljara, poza facuta de sot.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2017] Supljara, poza facuta de sotul meu, eu am ramas pe punte. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869183">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869183"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869183">Şterge vot</a></div><span id="v9869183" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869183)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869183Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869183MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2017] Supljara, poza facuta de sotul meu, eu am ramas pe punte.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2017] De la un balconaș. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869184">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869184"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869184">Şterge vot</a></div><span id="v9869184" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869184)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869184Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869184MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2017] De la un balconaș.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2017] Supljara. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869185">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869185"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869185">Şterge vot</a></div><span id="v9869185" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869185)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869185Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869185MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2017] Supljara.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869186">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869186"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869186">Şterge vot</a></div><span id="v9869186" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869186)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869186Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869186MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2017] Veliki Slap, 78 m înălțime. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869187">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869187"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869187">Şterge vot</a></div><span id="v9869187" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869187)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869187Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869187MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2017] Veliki Slap, 78 m înălțime.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAY-2017] Sub podețul pe care treceam, ne-a și udat așa debit avea atunci. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869189">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869189"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869189">Şterge vot</a></div><span id="v9869189" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869189)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869189Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869189MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAY-2017] Sub podețul pe care treceam, ne-a și udat așa debit avea atunci.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [MAY-2017] Un solist barosan! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869190">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869190"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869190">Şterge vot</a></div><span id="v9869190" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869190)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869190Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869190MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [MAY-2017] Un solist barosan!
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869191">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869191"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869191">Şterge vot</a></div><span id="v9869191" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869191)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869191Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869191MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869192">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869192"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869192">Şterge vot</a></div><span id="v9869192" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869192)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869192Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869192MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [MAY-2017] Milka Trnina, operă, ciocolată și respect croat! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869193">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869193"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869193">Şterge vot</a></div><span id="v9869193" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869193)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869193Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869193MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [MAY-2017] Milka Trnina, operă, ciocolată și respect croat!
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [MAY-2017] Milka Trnina -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869194">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869194"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869194">Şterge vot</a></div><span id="v9869194" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869194)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869194Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869194MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [MAY-2017] Milka Trnina
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869195">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869195"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869195">Şterge vot</a></div><span id="v9869195" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869195)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869195Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869195MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [MAY-2017] Placa Milka Trnina -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869196">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869196"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869196">Şterge vot</a></div><span id="v9869196" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869196)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869196Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869196MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [MAY-2017] Placa Milka Trnina
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869197">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869197"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869197">Şterge vot</a></div><span id="v9869197" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869197)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869197Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869197MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [MAY-2017] Copac căzut în apă peste care s-a depus calcar. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869198">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869198"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869198">Şterge vot</a></div><span id="v9869198" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869198)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869198Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869198MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [MAY-2017] Copac căzut în apă peste care s-a depus calcar.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [MAY-2017] Janecek, un vizionar care a ridicat o primă cabană pentru trecători, cu multe zeci de ani înainte de a deveni parc național. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869199">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869199"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869199">Şterge vot</a></div><span id="v9869199" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869199)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869199Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869199MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [MAY-2017] Janecek, un vizionar care a ridicat o primă cabană pentru trecători, cu multe zeci de ani înainte de a deveni parc național.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869200">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869200"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869200">Şterge vot</a></div><span id="v9869200" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869200)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869200Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869200MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [MAY-2017] Fara cuvinte! -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869201">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869201"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869201">Şterge vot</a></div><span id="v9869201" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869201)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869201Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869201MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [MAY-2017] Fara cuvinte!
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P53 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869202">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869202"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869202">Şterge vot</a></div><span id="v9869202" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869202)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869202Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869202MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P53 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P54 [MAY-2017] Sandale sau adidasi? -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869203">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869203"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869203">Şterge vot</a></div><span id="v9869203" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869203)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869203Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869203MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P54 [MAY-2017] Sandale sau adidasi?
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P55 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869204">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869204"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869204">Şterge vot</a></div><span id="v9869204" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869204)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869204Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869204MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P55 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P56 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869205">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869205"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869205">Şterge vot</a></div><span id="v9869205" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869205)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869205Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869205MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P56 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P57 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869206">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869206"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869206">Şterge vot</a></div><span id="v9869206" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869206)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869206Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869206MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P57 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P58 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869207">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869207"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869207">Şterge vot</a></div><span id="v9869207" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869207)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869207Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869207MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P58 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P59 [MAY-2017] -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869208">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869208"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869208">Şterge vot</a></div><span id="v9869208" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869208)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869208Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869208MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P59 [MAY-2017]
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P60 [MAY-2017] Marea cascadă vazuta de sus, de pe poteca spre autobuz. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869209">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869209"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869209">Şterge vot</a></div><span id="v9869209" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869209)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869209Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869209MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P60 [MAY-2017] Marea cascadă vazuta de sus, de pe poteca spre autobuz.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P61 [MAY-2017] Tot de sus, la plecare. -- foto by <b>elviramvio</b> [uploaded 28.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av869210">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv869210"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=869210">Şterge vot</a></div><span id="v9869210" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(869210)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f869210Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e869210MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P61 [MAY-2017] Tot de sus, la plecare.
foto elviramvio [28.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[59] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.270419120789 sec