ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 15.02.2012
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: bucuresti
ÎNSCRIS: 28.01.12
STATUS: PREMIUM
DATE SEJUR
OCT-2011
DURATA: 7 nopți
single
1 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
75.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Raport calitate-pret acceptabil

Ilustrație video-muzicală
Omar Akram - Run Away with Me-Din inima mea...

Asculta mai multe audio traditionala
TIPĂREȘTE

Pentru o prima calatorie in Cipru, experienta a meritat si s-a dovedit relevanta. Programul a fost de Seniori, in perioada 25 oct - 1 nov 2011. Excursii organizate corect, cu insotitor ghid lb romana. Mai putin excursia in Nicosia, cu traversarea Liniei Verzi, a frontierei, unde nu s-a respectat promisiunea de vizitare organizata a obiectivelor importante. Cine a trecut granita a reusit sa viziteze... numai ceea ce-a descoperit informindu-se la fata locului. Turcii nu-s sau nu vor sa fie vorbitori de lb engleza, nu-s nici foarte primitori in aceasta parte, asa ca informatiile au fost pe masura. In partea turca sunt citeva obiective pe care le-am descoperit: Buyuk Han, Bedestan, Catedrala Sofia care adaposteste o moschee de dimensiuni semnificative. In nici o jumatate de ora lasata la dispozitie, intr-un teren necunoscut, cu slabe posibilitati de informare, nu am descoperit mai mult. Pacat! Organizarea promisa ar fi putut oferi mai mult.

Pentru ca n-am vazut niciun comentariu legat de hotel Mariandy, iar el se afla in oferta agentiilor, as vrea sa postez citeva imagini ale acestuia. Este cotat la 3 stele, dar se incadreaza mai exact la unul de 2. Are lift, balcoane la toate camerele de pe fata hotelului. Din ele se zareste un colt de mare. Plaja este la mica distanta, printre micile grupari de vile particulare. Este aproape neamenajata in apropierea hotelului. Partea din spate a hotelului este de fapt holul comun de acces in camere al fiecarui etaj. Dotarile sunt civilizate. Nici prea noi (hotel remobilat in 2005), dar nici foarte vechi. Curatenia se face zilnic, dar deseori mai spre prinz cind exista riscul sa te fi retras in camera. Cabina de dus, sapun de miini doar in prima zi, hirtie igienica la fel, dar in cantitate suficienta pt tot sejurul. Exista o sosea in apropiere, insa circulatia nu afecteaza odihna. Hotelul are piscina exterioara, destul de mare, cu apa curata, la care mai au acces si cei necazati in hotel. Data fiind perioada de extrasezon, n-au fost si musafiri... Ba, chiar am fost singura care-am uzat de ea. Exista o terasa generoasa, cu mese, fotolii confortabile pentru relaxare in momentul ales, precum si-un spatiu exterior pentru servirea mesei. Cina este servita de catre personal, fiecarui turist. Meniul este diferit, produsele proaspete, cantitatile generoase. Micul dejun este cam acelasi: brinza, cascaval, oua, toast, lapte, cafea (!!!), ceai, cereale, fructe. Ar fi trebuit sa primim apa sau vin. Vin n-am vrut, apa am primit, o carafa mica cu apa filtrata in hotel. Cea de la chiuveta nu este potabila. Exista insa in orice mic magazinas din imprejurimi, la oferte convenabile, tot felul de tipuri de apa. Un bax de 6 sticle, a cite 1,5 litri fiecare costa, la promotie, 2.30 euro, iar separat 0.65 eurocenti/sticla. Camera are tv, cu ecran mic, niciun post in engleza (sau n-am reusit selectia lui), 2 posturi rusesti (patronii sunt cetateni rusi, iar personalul de serviciu este compus din 3 cetateni romani), unul cu paraziti al nu stiu carei tari... Oricum nu urmaream tv, dar el este prins in prezentarea hotelului. Prizele sunt pe model uk, dar am primit la cerere un adaptor de la receptie. Hotelul poate fi numit bun, tinind cont de categoria de 2 stele in care se incadreaza de fapt.


[fb]
---
Trimis de Swan1 in 15.02.12 17:03:08
Validat / Publicat: 15.02.12 18:19:32
INFO ADIȚIONALE
  • A fost prima sa vizită/vacanță în CIPRU
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5042 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

22 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Swan1); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 camera hotel Mariandy Larnaca-Cipru
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
[900 PMA] [450 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 13700 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

22 ecouri scrise, până acum

webmaster15 [15.02.12 18:19:24] »

@Swan1: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!

Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.

iulianic [15.02.12 19:49:40] »

@Swan1: Bun venit printre noi!

Cam in aceeasi perioada am fost si eu la Larnaca (28 octombrie – 04 noiembrie 2011). Am batut la pas intreaga statiune de la Golden Bay pana la Crawn Henipa Resort si Sveltos. Bineinteles ca am vazut si Hotel Mariandy. Este alb, micut si pare linistit avand o mica distanta pana la soseaua care trece prin statiune.

Excursia la Nicosia nu includea si vizitarea partii turcesti. Pentru ca trecerea se face fara dificultate si noi am trecut dincolo, dar nu am beneficiat de servicii de ghid. Datorita situatiei incordate intre Cipru si Republica Turca a Ciprului de Nord, nu sunt asigurate servicii turistice reciproce. La fel ca si tine, si eu am descoperit doar cateva edificii mai importante, mai mult am vazut diferenta intre cele doua zone delimitate de linia verde. O vizita completa in partea de nord cred ca se face prin Turcia sau pe cont propriu, cu mai mult timp la dispozitie si bine documentat in prealabil.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
webmaster13 [16.02.12 10:49:06] »

melodia postata se poate sterge/schimba!

Swan1 [16.02.12 17:05:52] »

@iulianic: Multumesc pentru comentarii, Iulia! Ma bucur sa aflu ca am hoinarit prin aceleasi locuri, chiar daca in saptamini consecutive. Cred ca ai dreptate, dar in oferta mea, prezentarea optionalelor continea vizitarea cu ghid si a acelei parti. Ba, mai mult, se promitea trecerea prin Famagusta, lucru care nu s-a petrecut si pe care l-am semnalat direct ghizilor de la Knossos. Diferenta intre nord si sud este semnificativa, nu trece neobservata. En fin! A fost recreativ, a fost suficient... data viitoare poate, Ayia Napa, sau Kirenia, sau... Daca va exista o ocazie!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianic [16.02.12 17:39:24] »

@Swan1: @Swan1: Si eu am ramas cu o insatisfactie vis-à-vis de faptul ca nu am vazut mai mult din Republica Turca a Ciprului de Nord.

Am trecut singura, rupta de restul grupului care a preferat sa urce pe terasa unui supermarket pentru a admira orasul de la inaltime. Dupa o plimbare in care am vazut o moschee, Hammam si Buyuk Khan, apoi un suc servit la o terasa (numai eu stiu cum m-am inteles cu turcul), la intoarcere am gasit la punctual de control turcesc o harta a partii nordice in care erau marcate punctele de interes turistic. Sunt multe si interesante.

Sotul meu (care nu a fost in Cipru) mi-a promis ca vom face cumva sa ajungem impreuna si in nord. Dar… viitoru-i lung!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [16.02.12 18:20:25] »

@iulianic: Va doresc ca perspectiva viitorului sa se-apropie! O face el oricum! : -) Si eu sunt convinsa ca erau multe de vazut. La frontiera era mare aglomeratie, grupuri de polonezi cu prioritate. Se pare ca agitatia m-a bulversat destul, cit sa nu-mi mai amintesc de necesitatea procurarii unei harti. Am cautat din priviri un punct de informatii turistice, pe care din pacate nu l-am reperat. Amabilitatea si chiar ospitalitatea populatiei din acea parte lasa mult de dorit. Am reusit sa conving pe citiva sa divulge putinele informatii. Bune si-alea!

Multumesc webmasterului si tie pentru urarile de bun venit in acest ''colectiv'' minunat!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianic [16.02.12 21:14:54] »

@Swan1: Te rog, spune ce ati mai vizitat in Cipru sau scrie un review (sau mai multe) despre vizitele pe care le-ati facut.

Am inteles ca ati fost si la Episkopi si la Moscheea Selimiye. La Hala Sultan Tekke ati fost? In programul excursiilor noastre n-a fost inclusa vizita la niciunul dintre aceste obiective. Ne-am multumit sa le privim din autocar.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [16.02.12 22:58:05] »

@iulianic: Au fost doua excursii de o jumatate de zi oferite gratuit. Una la Lefkara, cu vizionarea din autocar a plajei Finikoudes din Larnaka, cu vizitarea bisericii Sf Lazar, cripta, locul unde s-ar afla moastele precum si sarcofagul, timp liber pentru shopping, vizita la Lefkara, unde se afla un atelier de producere si vinzare de Loukoumi, rahatul cu diverse arome,intoarcere la hotel pe la 15-16. Alta la Nicosia, cu promisiunile pe care le-am mentionat, dar care nu s-au respectat. In Nicosia, partea cipriota, am vizitat biserica Sf Ioan, am vizionat la exterior resedinta fostului presedinte Makarios, apoi Monumentul eroilor cazuti in confruntarile dintre turci si ciprioti si apoi, de capul nostru, trecerea granitei si vizitarea obiectivelor gasite pe-acolo. Si eu tot singura am investigat. Asa am gasit si vizitat individual Moscheea Selimiye adapostita in Catedrala Sofia.Timp liber n-am mai avut pentru c-am bintuit in partea turca, intoarcere la hotel 16. Au fost insa doua excursii optionale, fiecare 40 euro, la Manastirea Kykkos in muntii Troodos - foarte frumoasa, expusa pe suprafata mare, Monumentul lui Makarios, grota in care ar fi expus, pazita de soldati englezi. Intoarcere prin Omodos cea mai inalta localitate. In alta zi, am plecat spre Pafos. Vizionat din autocar Castelul Kolossi, unde si-a petrecut luna de miere Richard Inima de Leu, impreuna cu o printesa de origine franceza. Constructie mica, stil gotic. Am oprit la Kurium, unde am vizitat casa Episkopi, mozaicurile importante aflate acolo, un amfiteatru apartinind aceluiasi posesor instarit. Am trecut apoi prin Fassouri, cu plantatiile lui de portocali, mandarini, lamai, am ajuns la mare, la Stinca Afroditei - complex de citeva stinci risipite-n mare. Prin apropiere se afla si locul in care Adonis obisnuia sa faca baie. Nu ne-au dus, dar am inteles ca drumul era destul de intortocheat, iar odata ajunsi am fi admirat ''doar'' o priveliste de ansamblu a coastei si litoralului. Pentru vizitarea Stincii Afroditei se trece printr-un culoar ingust aflat sub autostrada, de latimea unei persoane, iar odata ajuns in partea cealalta apare imaginea acelor tufe in care sunt prinse fundite de iubire constanta. Locul este foarte placut, unii faceau plaja pe pietre, linga ansamblul de stinci... S-a trecut fara oprire si prin Limassol, o statiune estivala, modesta mi s-a parut, desi reclama spunea altceva. In Pafos am vizitat casa lui Dyonissos, bogat ornamentata cu mozaicuri in toate incaperile. Ar fi trebuit sa mergem si la o biserica unde exista un copac in care poti atirna fisii de material, batiste, etc, pentru vindecare. Nu ne-au dus, n-au dat informatii, dar au adaugat ca n-ar fi timp sa mergem singuri. Undeva intr-o localitate mica al carui nume nu mi-l amintesc (tot in acest traseu) am vizitat biserica Sf Parascheva, cu 5 turnuri. Picturi importante, suprapuse pe alocuri, din epoci diferite.

Deja am cam uitat multe amanunte... Ma pregatesc de Malta... : -) Nu-mi amintesc de Hala Sultan Tekke! Daca se afla in partea nordica, la turci, sigur eu n-am vazut-o. Daca vrei sa mai afli detalii, intreaba-ma ! Poate-mi vor resuscita memoria recenta. :-)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [17.02.12 09:25:18] »

@iulianic: Cu mare drag as face-o, dar, crede-ma, n-ar iesi deloc un review, nici macar pe-aproape... Cipru este prima destinatie in regim organizat din tara, cu agentie, ghid roman si pseudogrup. Au mai fost citeva rezervari de hotel facute din tara, pentru Grecia si Turcia. Dar doar atit. Peste douazeci si ceva de ani am cutreierat, eu si sotul meu, intr-un amestec de interes de business si turism, rareori consultind grabiti un Michelin prin librarii, despre viitoarea destinatie asupra careia ne decideam brusc. Aveam ''cartierul general'' in Cannes. Acolo cumparam de fiecare data sejururi spre destinatiile dorite sau plecam singuri in recunoastere. Dac-as mai indrazni sa ''deslusesc'' toate traseele, ma tem ca n-as reusi sa acopar cumsecade nici una dintre ele. Am revenit prin locuri deja familiare, de citeva ori in fiecare an, am extins aria, am adaugat noi impresii si trairi, dar ar fi tare greu sa reconstitui traseele alambicate, din nord in sud, din est in vest, prin tarile prin care am trecut si vizitat de-a lungul intregii perioade... Imi amintesc deja cu dificultate de multele orase vazute, din care am pastrat totusi destule impresii puternice. Dar ne contrazicem asupra anilor! Sunt insa greu de descris si detaliat. Imi face mare placere sa citesc aici materiale deosebite si bine documentate ale multor participanti. Revad secvente din calatoriile facute, ''aflu'' ce-am vazut sau ce-am ratat fiind acolo... : -) Concluzia este ca nu ma incumet la o descriere detaliata si documentata temeinic, asa cum am realizat, cu deosebita placere, ca faci tu si multi alti participanti din aceasta comunitate virtuala... Si inteleg ca nu numai virtuala!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iulianic [17.02.12 09:35:13] »

@Swan1: Multumesc pentru raspuns! Si noi am avut incluse in pret aceleasi doua excursii de o jumatate de zi: Lefkara si Nicosia. Ca optionale am avut tot Troodos si Paphos, dar ni s-a mai propus o alta Ayia Napa – Protaras, tot de o jumatate de zi (15 euro), pe care am acceptat-o cu bucurie.

Biserica Sf. Paraskeva cu 5 turle asezate in forma de cruce si straturi de pictura suprapuse se afla in satul Ieroskipou, la cativa kilometri de Paphos.

Hala Sultan Tekke se afla la 5 km de Larnaka, dincolo de lacul sarat. Se mai numeste Moscheea Umm Haram si a fost construita in 1816 deasupra mormantului lui Umm Haram – doica profetului Mohamed care a murit aici in anul 649. Complexul alcatuit din moschee, minaret, cimitir si spatii de locuit, este un monument istoric recent restaurat si deschis pentru vizitare. Noi nu l-am vizitat, doar l-am zarit din autocar.

Am facut si o poza din mers, dar cum distanta era cam mare… Daca vrei, poti vedea P13 de la adresa http://amfostacolo.ro/cipru-pareri, 41/larnaca, 299,2680/descopera-larnaca, 8430/impresii-sejur-si-fotografii-vacanta__26002. htm#48

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
iulianic [17.02.12 10:00:51] »

@Swan1: Daca-ti face placere sa citesti ceea ce se scrie pe aici, in curand vei constata ca-ti face placere si sa scrii.

Anul trecut cand am inceput sa ma documentez pentru circuitul Croatia – Serbia – Muntenegru, nici nu visam ca voi ajunge sa scriu si eu. Pana atunci nu ma interesau hotelurile in care poposeam (nici nu le retineam numele), restaurantele unde mancam sau ce mancam (sa mai si pozez blidul cu mancare?). Ma interesau doar obiectivele. Acum sunt atenta si la alte detalii care ar prezenta interes pe AFA.

Asadar, in pregatirile pentru Malta, sa ai in vedere un aparat foto, pix, notes si neaparat sa-l intrebi pe ghid tot ceea ce ti se pare ca nu ai inteles. Asteptam review-uri!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [17.02.12 10:31:13] »

@iulianic: Multumesc pentru incurajari! Ma voi stradui de-acum incolo... Sa vedem daca-mi iese ! Dar fara pix, doar cu aparatul foto si nici ala prea des (nu mai vreau albume, CD-uri, foldere, am deja prea multe). Imi plac lucrurile facute in tihna, fara tensiune, grija, fara grup, fara sosiri si plecari programate... Imi place in vacanta ! Imi ajung problemele planificate ale programului impus. Dar voi continua sa citesc cu interes si placere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [17.02.12 10:37:50] »

@iulianic: Multumesc frumos! Acum ca ai facut precizarea, mi-am amintit despre satul Ieroskipou si vag despre moschee, pe care-am zarit-o tot din autocar... A trecut in viteza prin memorie... Din pacate nu mi s-a oferit Ayia Napa, desi am insistat. Chiar nu-mi explic de ce, in conditiile in care exista ca optiune in oferta agentiei cipriote!!! Dar ma declar multumita cu cit a fost. Nu am avut mari asteptari de la Cipru. Doar cit sa-mi fac o idee !Nu-l vazusem si era totusi aproape. La fel si Malta.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
iulianic [17.02.12 18:33:34] »

@Swan1: Privesc fotografiile tale cu placere - inclusiv ultimele atasate - pentru ca imi amintesc pe unde m-au purtat pasii in aceasta toamna.

Pentru mine Cipru a fost o destinatie foarte relaxanta. Nu cred sa mai fi intalnit undeva oameni atat de calmi si binevoitori. Singurul lucru bizar mi s-a parut circulatia pe partea stanga pentru ca nu mai fusesem in tari in care se circula astfel.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Swan1 [17.02.12 19:47:45] »

@iulianic: Ma bucur ca-ti plac si-ti trezesc deja amintiri placute. N-am pretentii de mare fotograf. Majoritatea pozelor din anii trecuti nu-s ''neutre''. De-abia de vreo citiva ani, plictisindu-ma de mutrele noastre, am executat doar obiective si peisaje! Ai dreptate, sejurul a fost relaxant, odihnitor. Oameni amabili si nestresati am intilnit si-n Andorra, Monte Carlo, Elvetia... Relaxati financiar! : -))) Nici turcii, grecii, tunisienii, spaniolii... nu erau crispati sau nu mi s-au parut mie! Maltezii am inteles ca manifesta o amabilitate mai rece! Voi vedea! De cind le-am descoperit, si eu ma delectez cu imaginile postate de tine! Frumoase si relevante. Felicitari si la mai multe !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
travelpoint [16.09.14 10:46:15] »

@Swan1: spuneti-mi daca apa era calda in perioada in care ati mers si se putea face baie in mare. multumesc.

webmaster26 [16.09.14 13:16:39] »

@Swan1: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Mulţumesc.

Swan1 [22.09.14 22:17:23] »

@webmaster26: Zoom-ul reuseste doar pina la nivel de drum principal. Acela este cel corect. Numele strazii nu mi-l amintesc din 2011... In mare, acela este locul.

Swan1 [22.09.14 22:20:06] »

@travelpoint: Am fost la sfirsitul lui octombrie. Se putea face baie, dar apa nu era chiar calda. Vacanta placuta!

webmaster26 [22.09.14 22:43:33] »

@Swan1: poate te ajuta aceasta imagine click aici.

any1 [01.03.16 12:31:42] »

@Swan1 - Buna, Este singurul review despre acest hotel, multumim ca l-ai postat. Vreau sa te intreb, hotelul este departe de promenada cu palmieri din oras? Si cum este plaja apropiata de hotel? cu nisip sau cu pietre? si intrarea in apa este lina? Multumesc pentru un raspuns.

Swan1 [28.08.16 13:39:47] »

@any1: Cu multa placere. Si cu scuzele ca n-am sesizat prezenta acestui comentariu in timp util. Da, este ceva distanta pina la promenada. Depinde insa de dispozitie, timpul alocat. Totul este relativ. Plaja are mai degraba pietricele, dar si nisip pe ici-colo, e dispusa in fata vilelor amplasate pe tarm, nu stiu daca sunt private (in acel extrasezon nu conta, vilele nu erau locuite...), intrare in apa suficient de lina...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
any1, iulianic, Swan1, travelpoint

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045758962631226 sec
    ecranul dvs: 1 x 1