AmFostAcolo.ro HOME
 

CLASAMENT FINAL TopUsers 2009

Cei mai valorosi si mai apreciati 500 membri ai comunitatii AmFostAcolo

Contributia utilizatorilor la asigurarea unei reale sanse de alegere inspirata, garantia unei vacante reusite, prin incarcarea pe site a unor informatii valoase (calitativ si cantitativ) este foarte importanta pentru acest site, atat pentru proprietar, cat indeosebi pentru utilizatori.

Pentru a cuantifica aceasta contributie si aprecierea binemeritata aferenta, am introdus Sistemul Punctelor de Multumire-Apreciere, pe scurt PMA, care se incarca (atat automat cat si prin votul direct al utilizatorilor) pe UserCard-ul autorului, la incarcarea pe site a oricarui text sau poza.
Modul de alocare a PMA.

PMA acumulate sunt afisate in UserCard si se folosesc, printre altele, la stabilirea pozitiei in Clasamentul celor mai apreciati utilizatori, prin cele doua forme ale sale:

 • Clas. ANUL CURENT
 • Clas. ALL-TIME
 • Iata-ne la sfarsitul primul an de functionare a Sistemului PMA si a Clasamentului.
  Inaugurate in aceasta toamna, au avut (asa cum speram) darul sa va impulsioneze sa scrieti mai mult, sa impartasiti comunitatii si mai multe experiente de vacanta, de a aduna un numar impresionant de recomandari si fotografii din sejur. Volumul informatiilor utile incarcate in aceasta toamna pe site a crescut cu peste 700% (numarul de fotografii chiar cu 1150% !) comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

  Din pacate, anuntarea "premiilor pentru cei mai apreciati 200 de utilizatori" (premii nascute din dorinta mea de a-i recompensa, la aniversarea a 2 ani de AmFostAcolo.ro, pe cei mai merituosi membri ai comunitatii) a avut ca si consecinta negativa o prea mare infierbantare a unora si a starnit destule controverse asupra continutului incarcat de unii utilizatori. Suntem insa abia la inceput, vom invata din experienta acestui an si IN MOD CERT vom lua masuri de minimizare (catre disparitie) pe viitor a acestor "efecte secundare".

  Per ansamblu si pe fond insa, Sistemul PMA si Clasamentul si-a dovedit din plin utilitatea, efectele pozitive depasind coplesitor acele neplacute "efecte secundare" despre care am vorbit mai sus. Motiv pentru care AmFostAcolo.ro isi va recompensa si pe viitor (in fiecare an) cei mai apreciati membri ai comunitatii (primii 200 din "Clasamentul anului curent") prin oferirea unor premii simbolice, eventual si prin alte premii din domeniul turistic.

  In fiecare an, premiile vor fi alocate pe baza activitatii utilizatorilor din anul respectiv (reflectata in "Clasamentul Anului Curent"). Clasamentul General, "AllTime" va fi contabilizat doar in scopul alocarii unor privilegii suplimentare utilizatorilor "seniori".
  Ca exceptie de la regula, premiile 2009 vor fi decise de pozitionarea in Clasamentul All-Time, clasament ce reflecta activitatea utilizatorilor in acesti primii doi ani de existenta a site-ului.

  Data alocarii (alegerii) premiilor: 23 ianuarie 2009. Premiile vor fi alocate in modul urmator: primul clasat isi va alege oricare premiu din lista; al doilea va putea opta pentru oricare dintre cele ramase samd. Conditiile tehnice de organizare le gasiti pe forum, in threadul dedicat acestui subiect. Tot acolo, pe forum, va astept si pentru orice intrebari, neclaritati sau discutii legate de Clasamentul Final.

  Premiile vor ajunge la voi prin posta sau la la Intalnirea AmFostAcolo din cursul lunii februarie.

  Ca regula de baza generala, premiile AmFostAcolo-2009 vor fi alocate primilor 200 de clasati de mai jos. Daca insa in sesiunea de alocare a premiilor unii dintre cei indreptatiti nu vor dori sa alega una din recompensele din lista (sau nu se vor prezenta), alocarea premiilor poate continua cu urmatorii clasati. Deasemenea, utilizatorii clasati in primele 200 de locuri ale Clasamentului Anului 2009, dar neinclusi in primii 200 ai Clasamentului General (All-Time) au dreptul sa aleaga un premiu. Lista lor o puteti vedea pe coloana din stanga clasamentului.


  Clasamentul final al anului 2009 - TOP 500 USERS

  (determinat pe baza totalul general PMA al utilizatorilor din 31.12.09 ora 23:22:46)

   Important!

  Numarul de premii a fost extins in acest an la 250.

  Utilizatori clasati in primii 200 in Clasamentul Anului Curent 2009, dar neinclusi in Top 200 Clasament Final ("AllTime 2009") au dreptul si ei sa-si aleaga un premiu.

  Lista acestor utilizatori este prezentata mai jos (cifrele semnifica: PMA_acumulate - LocClas2009 / LocClasAllTime):


  Dupa cum vedeti, sunt 0 utilizatori in aceasta situatie. Acesti utilizatori au dreptul sa aleaga, in ordinea de mai sus, imediat dupa epuizarea listei primilor 200 clasati in Clasamentul alaturat si inaintea celorlalti clasati in acelasi clasament (pozitiile 200-500).

  Mai departe, pana la epuizarea listei de 250 de premii, vom continua conform Clasamentului Final.

   
  Loc ocupat  UTILIZATOR Premiul ales INSCR. pma-AT pma-AC Loc AC
   

  Lista premiilor - 2009

  [versiunea finala]

  OBS: aveti la dispozitie si o varianta detaliata, mai usor de consultat a Listei - va sfatuiesc sa folositi aceasta varianta in procesul de alegere (inainte si in timpul teleconferintei).
  18) - SEJUR GRATUIT: 7 nopti Vila Laura, BUSTENI
  - oferit de Vila Laura, Busteni

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Fatal error: Call to undefined function utils9_templatecount() in /home/amfost/public_html/trafic.inc on line 57