Începe programul “CITY BREAK la CONSTANȚA”

Asociatia Litoral – Delta Dunarii alături de  ANAT lanseaza prima editie a programului “City Break la Constanta”. Programul incepe pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic va include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru inca o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş si vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agentiile de turism inscrise in program.

Tarifele propuse variaza intre 130 lei ( la unitati de cazare de 2 stele), 180 lei ( la 3 stele) si 210 ron ( la 4 stele), pret /pachet/persoana (cazare in camera dubla).

Restaurantele cu specific pescaresc inscrise in acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis si Reyna din Portul Tomis si Pescaria lui Matei din Agigea.

Turistii vor avea acces gratuit la unul dintre obiectivele turistice participante la program ( Muzeul de Arta, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Militar National, Cetatea Histria si Monumentul de la Adamclisi)  si vor beneficiaza de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii si la Muzeul Marinei Romane.

DSC_0189

Asociatia Litoral – Delta Dunarii va promova intens acest program special, ce face parte din campania “Vacanta in tara mea”, derulata de Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica, in parteneriat cu Patronatul ANAT.

Programul este disponibil prin intermediul agentiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor şi agentiilor participante vor fi disponibile începând de vineri, 9 octombrie, pe site-ul www.anat.ro şi https://www.facebook.com/Asociatia-Litoral-Delta-Dunarii-122708371099018/timeline .

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: „Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre transformarea oraşului Constanţa într-o destinaţie turistică de 12 luni pe an. Propunem în premieră românilor să descopere oraşele României în varianta de city break, şi nu doar oraşele europene, aşa cum sunt obişnuiti. Ca noutate absolută, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher de intrare la atracţiile turistice din judeţ, şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ inscrise în program! Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România!”

Sursa: Asociatia Litoral-Delta Dunării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.