Aurelian Marin este noul presedinte al ANAT

Aurelian Marin este noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) pentru următorii doi ani. A fost ales cu 130 de voturi. Contracandidații săi, Răzvan Nacea și Dan Anghelescu au obținut un număr de 68 de voturi, respectiv 18.
Aurelian Marin, managerul general al agenţiei de turism PARADIS din Constanța, are o experiență de aproape 20 de ani în industria turismului. El este și președintele Regiunii Sud-Est a ANAT, președintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etică, membru în Comisia de Etică și în cea de Marketing Intern. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului, dar și adaptarea la modul dinamic în care astăzi relaționează piețele turistice mondiale.

DSC_0038
“Am identificat multe probleme pe care le consider prioritare. Amintesc educația în întreg angrenajul de turism, unificarea partenerilor din turism într-o singură voce pentru a aduce consistență și credibilitate în demersurile făcute pe lângă autorități. Sunt probleme care se adaugă celor strict specifice celor din branșă. Voi continua proiectele începute de Lucia Morariu, care s-a implicat mult în dezvoltarea turismului românesc, în aceeași măsură și în dezvoltarea asociației. Voi face tot posibilul să fac ANAT mai vizibil, respectiv un partener solid în relația cu autoritățile și industria”, precizează Aurelian Marin.
Tot astăzi a fost ales și un nou Birou Executiv, din care fac parte Lucia Morariu (EXIMTUR)și Alin Burcea (Paralela 45) în calitate de prim vicepreședinți, Remus Vișan (Happy Tour Group – Paravion), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Sorin Nicolescu (Olimpic International) și Marius Usturoiu (Mareea), în calitate de vicepreședinți.
”  Am ales să continui activitatea la ANAT în calitate de prim vicepreședinte din răsponsabilitate față de necesara continuitate în conducerea asociației. Îl felicit pe noul președinte; am convingerea că va continua toate proiectele începute în mandatul precedent și, în mod deosebit, se va lupta cel puțin la fel de mult ca și mine pentru trecerea la aplicare a voucherelor de vacanță, cel  mai important proiect de dezvoltare a turismului românesc, inițiat de patronatele din turism în ultimii ani”, spune Lucia Morariu, fost președinte ANAT.
Începând de astăzi, noul Consiliu Director este format din:  Răzvan Nacea (Seytour), Dan Anghelescu  (La Piovra Turista), Adrian Voican (Bibi Vacanța), Alin Burcea (Paralela 45 Turism), Ciprian Popescu ( Danubius Travel),  Corina Martin (Mistral Tours), Dragoș Horhocea (Agetur), Sorin Nicolescu  (Olimpic International), Herman Rosner (Int.l Tourism & Trade), Lucia N. Morariu (EXIMTUR), Marian Cojocărescu (Mara News Travel), Marius Usturoiu (Mareea), Mihaela Chiru (Micomis), Mircea Vladu (Holiday Office), Remus Vișan (Happy Tour Group), Valeriu Ștefan (VELMAR DREAMS),  Florentin Mocanu (Edelweiss Travel).

Sursa: ANAT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.