Răspunsuri — scrise de cris71;

cris71, 03.09.17 12:25»@michelle02: Tiszafured. Paradisul biciclistilor, aer curat, liniste, puteti inchiria biciclete si va puteti plimba pe pista amenajata de-a lungul Tisei. La 2 ore distanta de Oradea, cu masina.
LA CMR Un sejur scurt si relaxant de familie - scris de michelle02 în secțiunea [CMR UNGARIA]
cris71, 03.09.17 12:22»@meehi: La Gyula mai exista Hamburger Bar, sau HambiBar cum i se mai spune, unde am mancat cel mai bun hamburger ever. Cel cu ficatei de pui este bestial...
LA CMR Un sejur scurt si relaxant de familie - scris de michelle02 în secțiunea [CMR UNGARIA]
cris71, 27.07.16 17:42»Parcarea la Hypermarket-uri are dezavantajul "rezervat pentru clienti". Este posibil sa va treziti cu rotile blocate.

Parerea mea este ca parcarea pe strada Republicii e ok, strada este luminata si intens circulata, la 2 pasi de gara. E si un sediu al Politiei acolo, puteti parca in fata lor.

LA CMR Parcare pe termen lung in Oradea - scris de vasilica în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
cris71, 27.07.16 14:08»@vasilica

Varianta gratuita 1: se poate parca pe strada Savinestilor (vis-a-vis de gara), pe partea stanga, cu conditia sa nu blocati vreo poarta de acces

Varianta gratuita 2: se poate parca pe strada Republicii, pe portiunea dintre Gara si Crisul Shopping Center, in alveolele special amenajate. Cu cat gasiti loc mai aproape de Gara, cu atat mai bine.

Desi sunt situate in zona centrala, in aceste locuri NU se percepe (inca) taxa de parcare. Puteti arunca o privire pe Google Street View.

Varianta contracost: in oricare din locurile de parcare (inclusiv in fata garii, verificati sa nu fie marcaje galbene).

Parcarea se plateste doar de luni pana vineri intre orele 07-18. In weekend este gratuita. Se poate plati prin SMS (3 euro+TVA pt 8 ore) sau cu tichet de parcare (nu stiu daca exista tichet de 1 zi). Nu parcati pe locurile marcate cu galben, durata de parcare este limitata la max. 2 ore.

Atentie: Vizavi de gara exista un minicartier cu parcari de domiciliu platite, incercati sa nu parcati pe locurile acelea intrucat riscati amenzi de la Politia Locala (daca cineva isi gaseste locul ocupat).

Locurile de domiciliu si cele cu plata sunt marcate prin indicatoare.

LA CMR Parcare pe termen lung in Oradea - scris de vasilica în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
cris71, 14.01.13 16:40»Pensiunea Edelweiss (cazare si masa ok). Problema este ca ni s-a spus ca iarna e cam full (noi am fost vara).
LA CMR Cazare la Straja - scris de freedom4all în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
pagină generată în 0.00648498535156 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată