Răspunsuri — scrise de ucu_74; în 2023 SĂPT.11

ucu_74, 13.03.23 09:46»@Rem: Buna ziua, pentru un hotel cu SPA, bugetul dumneavoastra este la limita si daca veniti de la Oradea probabil nu duceti lipsa de SPA. Poate puteti renunta la SPA si sa alocati bugetul pe care l-ati cheltui pentru alte activutati. Inainte de a va scrie eu, ati primit multe recomandari. Vreau sa adaug, pentru ca sigur veti ajunge in centrul orasului, sa vizitati Turnul Bisericii Evanghelice asta pe langa Piata Mare, Piata Mica, Orasul de Jos cu toate stradutele si pasajele. Din Turnul Bisericii Evanghelice o sa aveti o vedere superba asupra 0rasului. Nu ratati Muzeul Asta in Padurea Dumbrava.

Revenind la cazare, depinde ce vreti sa faceti, sau va cazati undeva in oras, gasiti multe locuri faine si avantajul este ca sunteti aproape de obictivele turistice din oras, sau va cazati la o pensiune rurala in Marginimea Sibiului unde va puteti bucura de liniste si de mancarea buna produsa in gospodariile personale.

In imprejurimi puteti vizita satele din Marginimea Sibiului, de pe Valea Hartibaciului sau valea Oltului. Sau Paltinisul unde puteti vizita mormantul lui Constatin Noica in curtea Schitului Paltinis.

Sa aveti o exeprienta placuta va doresc!

Ioan

LA CMR Imprejurimi Sibiu cu spa - scris de Rem în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
pagină generată în 0.00241899490356 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată