Răspunsuri — scrise de BlackVyper;

BlackVyper, 24.04.18 15:45»Hotel Helin Aeroport. Cu siguranta au camere si pentru nefumatori.
LA CMR Cazare Craiova, zona aeroport - scris de veronica n în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
BlackVyper, 02.09.14 16:39»@anaoi:

Noi am fost in 2013 regret si acum cei 800 de euro cheltuiti pe AI in care m-am enervat cumplit.

Din discutiile cu ceilalti turisti de diverse nationalitati, am tras concluzia ca lucrurile au evoluat in negativ, fata de 2012 cand intr-adevar lucrurile erau au fost OK aici.

Nici daca as primi gratis un concediu aici nu m-as mai risca.

Recomand cu caldura statiunea Possidi Kasandra.

LA ÎNTREBAREA @alina boca - scris de Kristinuta în secțiunea [Akrathos Beach Hotel / OURANOPOLIS [Athos]]
BlackVyper, 01.09.14 20:49»@Kristinuta:

Buna,

Personal nu recomand acest hotel, se vrea a fi un resort, dar pana acolo mai au foarte mult drum de facut. In primul rand managerul este un grec pus doar pe facut bani!

Apoi noi, romanii nu contam pentru el, pentru acest resort, rusine domnule manager!

Camerele sunt OK, privelistea OK, parcarea la fel, plaja OK, dar mancarea un fiasco total. nu recomand! Daca vreti sa va stricati concediul este locul ideal!

Ouranopolis este izolat, nu ai ce face seara, primul sat este la vreo 4 km cred, unde sunt si tavernele si ceva magazine

LA ÎNTREBAREA @alina boca - scris de Kristinuta în secțiunea [Akrathos Beach Hotel / OURANOPOLIS [Athos]]
BlackVyper, 16.03.14 20:23»Da, 3 euro pe zi, asa a fost anul trecut, noi nu am ramas impresionati de resort, romanii nu sunt bineveniti aici.

Daca nu ai asteptari mari, vei fi multumit, camerele sunt OK, mancarea pana la urma, nu ramai nemancat, dar este mai problematic pentru copii, daca cei mici sunt pretentiosi.

Ca si activitati de seara nu prea ai ce face, satul Ouranopolis este la vreo 4-5 km, iar pe plaja vei gasi ceva baruri cu preturi destul de mari, pana in ora 11 un cocktail este 5 euro, dupa 11 sare la 10 euro.

Marea este ok, atentie la adancime, dintr-o data se adanceste, balizele nu au nici o legatura, la ele este apa de peste 2 metri. bolovani la intrare iti fac niste nervi dar te obisnuiesti.

Nu-i lasa pe cei mici nesupravegheati, ti-am zis apa e adanca, sa se balaceasca langa mal, sau intra tu si vezi cum este adancimea, daca stii sa innoti, salvamarul dn cate stiu nu este, iar la barul de pe plaja se plateste tot chiar daca ai ALL.

Concediu placut, atentie la drum, rovigneta in Bulgaria sa o ai si daca respecti limitele de viteza nu se ia nimeni de tine, chiar daca este noapte! De obicei la iesirea din tuneluri la limitele de viteza 40 sau 60 pot fi radare si in orase la intrare si la iesire. Luminile aprinse detectorul de radainterzis, statia este permisa!

LA ÎNTREBAREA Sezlongurile sunt gratis pe plaja ? - scris de alina boca în secțiunea [Akrathos Beach Hotel / OURANOPOLIS [Athos]]
pagină generată în 0.00435209274292 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM