Răspunsuri — scrise de Diaura*; [p.2 /2]

Diaura*, 19.02.11 18:00»Buna.

Am fost anul trecut de Paste. Intrarile in moschei si palate in Istanbul sunt intre 5 - 10 Eur. ( 10 Eur la Sfanta Sofia si Dolmabahce, 5 Eur la Basilica Cisterna - chiar langa Sfanta Sofia )Se plataeste in lire turcesti, asa ca sa schimbi banii.

Nu rata Palatul Dolmabahce ( ultimul palat al sultanilor si in acelasi timp palat de oaspeti pentru primul presedinte turc Ataturk , care a si inchis ochiii in acest palat - merita sa stai o ora la rand la bilete )

LA ÎNTREBAREA - scris de anna-marya în secțiunea [Descoperă Edirne / EDIRNE]
Diaura*, 03.07.10 16:16»Un restaurant pe care eu il recomand cu mana pe inima , pentru ocazii speciale este " Locanta Jaristea ". Am scris aici " LOCANTA JARISTEA - Revelion 2010 la Hera Calita" si vezi si poze. Este deosebit. ( dar scump ) Pretul este si pentru toata prestatia artistilor si pentru atmosfera de " mare casa boiereasca " nu doar pentru bucatele deosebite.
LA ÎNTREBAREA - scris de magdalena în secțiunea [Unde mâncăm în București? / BUCUREȘTI]
Diaura*, 21.06.10 21:53»Scuze, nu am tastat si un O este vorba de 10 Euro meniul pe vapor. A ...si pentru ca a adus spezam vorba despre parcare...tot in fara acestui vapor-hotel este o parcare mare gratuita.
LA ÎNTREBAREA - scris de creivean în secțiunea [Descoperă Budapesta și împrejurimile / BUDAPESTA]
Diaura*, 21.06.10 21:19»A, mi-am amintit; a doua oara am stat la hotel Fortuna, un vapor ancorat pe Dunare. Are restaurant si primeste si clienti care nu locuiesc in hotel. Acolo aveau meniu fix cu 1 Eur; trei feluri de mancare. Asadar daca esti in zona, poti indrazni sa urci la bord.
LA ÎNTREBAREA - scris de creivean în secțiunea [Descoperă Budapesta și împrejurimile / BUDAPESTA]
Diaura*, 21.06.10 21:11»Eu am avut o cina inclusa in croaziera = 25 Eur/persoana. Croaziera de seara nu este cu oprire pe insula Margareta. Personal nu am mancat aproape nimic, desi era bufet suedez si aveam ce alege. Am preferat sa admir plantele frumos luminate. Atat era atunci, acum nu stiu cat mai costa.

Se mananca la tot pasul foarte bine la acele restaurante cu tarif fix; de 16 sau 20 Eur. La 20 ai si bautura inclusa. Asta inseamna ca de 16 Eur stai acolo cat vrei si mananci cat poti. Le recunosti pe strada usor; au plancarde mari asezate pe trotuar si chiar daca nu stii maghiara, intelegi pretul. La zoo nu am fost. Insula este de admirat pentru un adult (parerea mea) Pentru copii cred ca este mai interesanta zoo.

LA ÎNTREBAREA - scris de creivean în secțiunea [Descoperă Budapesta și împrejurimile / BUDAPESTA]
Diaura*, 18.01.10 10:58»Eu am fost prin agentie din Romania . Prefer astfel de vacante, chiar daca unii sunt de parere ca se merge " cu turma". Avantaje; am transport, cazare si program asigurate. Daca acolo vreau sa vad altceva decat este in program ma rup de grup si vizitez ce ma intereseaza....dar de obicei fiecare agentie are 2-3 variante , iar eu mi-o aleg pe cea care imi convine.
LA ÎNTREBAREA - scris de Sanziana în secțiunea [Vacanța în Corfu / #EXCURSII și CĂLĂTORII]
pagină generată în 0.00670909881592 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM