Răspunsuri — scrise de brianaotilia;

brianaotilia, 15.06.14 12:21»Corpurile se numesc A, B si C si este si un corp care le leaga. Toate corpurile au si vedere spre mare si spre altceva. Camera superioara nu stiu ce inseamna... daca ai luat cu vedere spre mare atunci asta o sa ai...
LA ÎNTREBAREA Informatie - scris de 2night în secțiunea [Delphin BE Grand Resort (ex Botanik Exclusive) / LARA-KUNDU]
brianaotilia, 01.04.14 16:45»Omul a cerut o parere despre locatii/ hoteluri la care poate merge si vad ca majoritatea incearca sa-l convinga sa nu ia copilul.

Mai bine ati spune pareri despre ce cere omul, daca aveti.

LA CMR Cu bebe in Turcia - scris de paul336 în secțiunea [CMR TURCIA]
brianaotilia, 30.03.14 10:28»Noi am fost acum 2 ani cu fata de 4 luni in Lara, si anu trecut la 1 an si 4 luni tot in Lara. Fiind vorba de luna septembrie nu cred ca e cazul sa cauti o statiune cu munte pt ca e suportabila temperatura peste tot.

Din pacate in Lara te poti plimba doar la magazine. Noi am avut la 4 luni carutul cu landou si am luat chiar si autobuzul spre Antalya (cam 30 de minute) Acolo ai ce vizita, mai ales daca depasesti zona turistica. Lara e si cea mai apropiata de Antalya dar si de aeroport.

Zicea cineva mai sus ca la 5 luni nu te intereseaza mincarea de bebe pt ca nu e inceputa diversificarea si mi se pare corect. Cu toate astea pot zice ca anul trecut la Rixos era lapte praf de buna calitate si ca peste tot unde am fost aveau blendere, fierbatoare etc. Eu ca si recomandare, desi am fost la mai multe si toate au fost ok, as zice ca un Delphin din cele 3 din Lara e cel mai sigur ca va placea.

LA CMR Cu bebe in Turcia - scris de paul336 în secțiunea [CMR TURCIA]
brianaotilia, 23.03.14 06:35»Am iutat sa precizez ca noi anu trecut la Rixos am fost cu fata care avea 1 an si 3 luni. Totul a fost bine. La masa au un meniu separat foarte bun pt copii. Aveau pana si lapte praf Aptamil. Camerele sint mari. Nu prea inteleg cum e cu renovarea in 2013. Poate au facuto mai in toamna- iarna.

Daca vreti o recomandare... Atunci un Delphin. Toate 3 sint unul linga altul. Puteti merge la masa si la activitati la oricare din ele. Imperialul s-a deschis acum 2 ani, deci e si mai nou. Doar ca Delphinurile cred ca va depasesc un pic bugetul

LA CMR Rixos Lares sau Aska Lara Deluxe - scris de buratino în secțiunea [CMR TURCIA]
brianaotilia, 23.03.14 06:18»La Rixos am fost si recomandam. Daca ar fi totusi sa alegem intre cele doua nu am alege Aska pentru ca e departe de mare. Daca va uitati pe google maps veti vedea ca cei 150 de metri sint de fapt mai mult si in plus trebuie sa adaugati si trecerea unei sosele cu cite 2 benzi pe fiecare sens
LA CMR Rixos Lares sau Aska Lara Deluxe - scris de buratino în secțiunea [CMR TURCIA]
brianaotilia, 08.01.14 10:43»Am omis faptul ca au sucuri naturale gratuite la Vitamin Bar in incinta SPA-ului si e deschis 10-16 parca.
LA ÎNTREBAREA Ma puteti ajuta cu Rixos Lara - scris de Koun în secțiunea [Delphin BE Grand Resort (ex Botanik Exclusive) / LARA-KUNDU]
brianaotilia, 07.01.14 16:19»Cel mai bine vorbesti cu ghidul care te ia de la aeroport pt a avea o camera mai buna. Te ajunge max 20 de euro.

Pt restaurante trebuie rezervare. E gratis doar ca tre sa te trezesti devreme sa prinzi rand la receptie. Eu nu am reusit niciodata sa rezerv.

La masa ai tot timpul gratare: pui, peste uneori curan. La sauna, piscina, baie turceasca este acces gratuit. Doar masajul costa.

Ca sa mergi in oras ai autobuz gratuit de la 9 cu intoarcere la 14 sau autobuz de la strada de la 7 dimineata pana la 10-11 noaptea si costa 1 euro de pers.

sucuri naturale gratis nu sint

LA ÎNTREBAREA Ma puteti ajuta cu Rixos Lara - scris de Koun în secțiunea [Delphin BE Grand Resort (ex Botanik Exclusive) / LARA-KUNDU]
pagină generată în 0.00830006599426 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată