Răspunsuri — scrise de calincheita; [p.1 /8]

calincheita, 21.01.20 10:22»Bună ziua

Am văzut frecvent că există oferte la biletele de acces la Disneyland de tipul " plătești două zile și beneficiezi de trei zile acces în ambele parcuri "

Încercați pe site-ul oficial sau cereți ofertă de la agenții partenere din românia.

Sau dacă nu ați rezervat cazarea cereți o ofertă de preț de la agenția dumneavoastră care să includă cazare și acces în cele două parcuri.

Unele hoteluri Disney am văzut că au oferte de cazare, demipensiune si acces nelimitat 3 zile pe la 1300 de euro pentru 2 adulți și un copil (plătești 2 și primești 3 - noi așa am avut și am plătit la B&B Disneyland Hotel 860 de euro cazare și acces în cele două parcuri pentru trei zile).

Dacă plătiți acces în ambele parcuri veți primi un tichet care vă va facilita accesul î nelimitat pentru perioada aleasă .

E de neconceput să nu le vizitați pe amândouă .

LA ÎNTREBAREA Bilete acces parc - scris de cerutza în secțiunea [Disneyland Paris (parc de distracții) / DISNEYLAND [zona]]
calincheita, 16.01.20 11:11»Când spuneți Turcia mă gândesc că poate vă referiți la Antalya.

Sfatul meu e următorul: Sunt 5 zone principale în Antalya — Kemer, Lara, Belek, Side și Alanya fiecare cu avantajele și dezavantajele ei (preț, plajă cu nisip sau fără, apropierea de obiective turistice, șa). Citiți despre aceste zone întâi tot ce se poate pentru a vă face o idee.

Fiecare "stațiune " are o multitudine de hoteluri, cele mai multe de 5 stele, cu diferite concepte, întinderi, poziționari și facilități, etc.

Pe site-ul AFA dacă intrați pe zonele corespunzătoare - Lara, Side, etc o să vedeți impresii de la cele mai relevante dintre hotelurile respective. Citiți impresiile, comentariile, fotografiile și selectați de acolo hotelurile care vă plac, în funcție de aceste impresii. Intrați pe youtube si vizualizați clipuri, intrați și pe alte site -uri de impresii internaționale gen Tripadvisor și vedeți și acolo ce spune unul, altul.

Intrați și pe site-urile agențiilor de turism autohtone și vedeți ce prețuri oferă în perioada aleasă de dvs sau cereți o ofertă Agenției AFA Travel de aici.

Înarmată cu toate aceste informații puteți iniția o sesiune CMR aici pe site, de ex: Ce-mi recomandați între IC Santai din Belek și Miracle Resort din Lara, având în vedere calitatea serviciilor, petreceri de seară, apropierea de o zonă de promenadă, șa.

Făcând toate cele de mai sus în proporție de 90 % vei fi în măsură să alegi singur resortul dorit iar căutarea aceasta face parte din farmecul pregătirii unei vacanțe, cel puțin pentru mine.

Noi anul trecut am fost la Delphin Platinum și ne-a plăcut atât de mult încât anul ăsta am rezervat iarăși( s-a încadrat mai ales în bugetul nostru, plătind 1760 euro pentru o săptămâna cu doi adulți si un copil, transport avion din Târgu Mureș).

Oricum, vei avea cel puțin 10 opțiuni valide și indiferent ce vei alege mergi în vacanță cu sufletul deschis și nu te gândi la minusuri ci bucură-te de mare, de soare și de ospitalitatea turcilor.

Și încercați obligatoriu și o excursie opțională.

LA CMR Prima dată în Turcia - scris de tumisfabu în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 08.05.19 10:55»@nicole33: " Raportul calitate-preț fost decisiv în condițiile în care un resort decent pentru doi adulți și un copil nu prea am văzut sub 200 euro. Un sejur ne-a costat 1720 euro 2 ad+1 copil (7 ani). Ai prins şi un preţ foarte bun. Ar fi fost chiar păcat să nu profiţi de reducerile de early booking generoase pe care Delphinii le-au oferit în toamnă-iarnă şi pe care le oferă încă. " La fel a fost și cu Sungate anul trecut. Ar fi fost păcat să nu-l vizitez în conditiile în care am plătit 1860 pentru 2+1. Acum e pe la 2300 euro. Mult pentru mine.
LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 06.05.19 18:21»@arnaut: Cu plăcere
LA CMR Drum aeroport - hotel - scris de arnaut în secțiunea [CMR FRANȚA]
calincheita, 06.05.19 10:39»Bună La cum am văzut eu pe google maps aveți și varianta metrou, adică din stația Porte Maillot luati linia 1 spre Nation.

Coborâți in statia Concorde și apoi luați metroul de pe linia 12 spre Front Populaire și coborâți in statia Porte de la Chapelle. De acolo cred că mai sunt cca 300 m până la hotel.Bilete găsiți în Porte maillot.

Un carnet cu 10 călătorii e cca 18 euro.

LA CMR Drum aeroport - hotel - scris de arnaut în secțiunea [CMR FRANȚA]
calincheita, 26.03.19 22:34»Eu dintre cele enumerate de dumneavoastră aș alege Delphin Platinum.

În afară de plaja care nu e cu nisip (e totuși ponton), intrarea abruptă în mare și distanța cam mare față de aeroport are o grămadă de atuuri: are suficiente topogane pentru copilul de 15 ani, are foarte multă vegetație, bine îngrijită, luxuriantă chiar, mâncare excelentă și diversificată, teritoriu destul de generos, camere curate cu minibar ok, ceai și cafea incluse în cameră, vedere la mare la un preț decent, servicii și servire foarte bune, restaurante alacarte incluse și gratuite o dată pe sejur, transport gratuit spre Alanya sau Side la ore prestabilite, cu autobusul hotelului, piscine multe si foarte curate.

Mukarnas e chiar lângă delphin dar nu e la fel de bun.

LA CMR Cazare hoteluri Antalya - scris de vallorik în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 18.03.19 20:03»Dacă banii nu sunt o problemă atunci cazarea in buricul târgului e de preferat.

La 200 euro/noapte nu o să întâmpinați probleme in a găsi cazare centrală.

Oricum veți fi nevoiți să circulați cu metroul așadar o cazare la maximum 200 m de o stație de metrou e de preferat, mai ales seara când vă întoarceți la hotel.

LA CMR Cazare Paris - scris de baron în secțiunea [CMR FRANȚA]
calincheita, 14.01.19 13:25»@nicole33:

Multumesc pentru pont. Noi cam pe la 5 suntem " în picioare" de obicei asadar n-ar trebui să întâmpinăm dificultăți în a găsi baldachinele libere. Pentru mare, aerosoli și nisip mergem, conform tradiției, încă 5 zile la sfarsit de iulie in Mamaia probabil Lido sau Comandor.

La începutul perioadei de early booking eram hotărât că vom merge în Grecia, în special Creta sau Zakynthos, dar până la urmă mi-a trecut, Grecia necovingându-mă că poate să ofere ce ofera turcia la un preț chiar mai mare. Am tatonat si Palma de Mallorca dar e destul de scumpă. Poate anul viitor, să mai crească ștrumful.

Mulțumesc de încurajări și să știi că și mie mi-ar prinde bine o limonadă fiind cel puțin la fel de răcit.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 14.01.19 11:41»@laurak:

Asta e a patra oară în care mergem in Alanya și nu am intampinat un disconfort termic deosebit până acum, în celelalte vacanțe alegând chiar Iulie sau August. Rețeta " succesului" e berea rece, limonada cu multă gheata și trezitul de dimineață.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 14.01.19 11:30»@bigu_2006_rapid:

Noi mergem din 22. Iunie.

53 grade e totuși cam mult. În perioada aleasă de noi, cu puțin noroc, nu sare de 35 de grade. Oricum, mai estompează și vegetația ceva.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 14.01.19 11:04»@nicole33:

Noi am rezervat pentru 2019 la Platinum, cameră sea view, la sfârșitul lui Iunie

Raportul calitate-preț fost decisiv în condițiile în care un resort decent pentru doi adulți și un copil nu prea am văzut sub 200 euro. Un sejur ne-a costat 1720 euro 2 ad+1 copil (7 ani).

Ne-am fi dorit să mergem în Belek sau Lara dar prețurile au crescut foarte mult.

Numărul turiștilor se preconizează a fi ridicat anul acesta întrucât la o săptămână după ce am rezervat prețul a crescut cu cca100 euro.

Sper macar o limonadä bună și apă caldă in piscine să găsim că mâncarea și condițiile de cazare stiu că sunt bune.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 08.01.19 15:06»O idee ar fi Adam&Eve Resort din Belek. E adult only și cine a mai fost pe acolo a venit cu impresii bune.
LA CMR Concediul perfect in Turcia - scris de I.Adrian în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 06.01.19 08:53»Bună

Am fost de multe ori in Paris și anul trecut și la Disneyland.

Ambele hoteluri sunt foarte bune, au recenzii grozave și, cel mai important, sunt foarte aproape de o intrare la metrou. Cu metroul se poate ajunge oriunde in Paris in cel mult jumătate de oră, legăturile fiind excelente iar metroul ușor de folosit. Dacă ar fi să aleg din cele două aș merge pe Novotel Expo Porte de Versailles deoarece are suprafața camerei mai mare cu 5 mp față de celălalt care are doar 25 mp. Cu doi copii contează.

Oricum, eu nu am gasit tarif sub 600 euro cu MD la niciunul.

Obligatoriu la Disneyland să rezervați bilete din timp pentru a beneficia de oferta plătești două zile și intri 3. De asemenea, alegeti cazare întrunul din hotelurile Disney pentru a beneficia de transport gratuit înspre parcuri și spre hotel. Sunt busuri care circulă din 15 in 15 minute. Recomand ca înainte cu câteva săptămâni să vă îmbunătățiri condiția fizică astfel după două zile de " patrulare " o să fiți frânți.

Disneyland e de vis (vezi impresii). Să vă bucurați.

LA CMR Novotel Paris Expo Porte de Versailles vs Novotel Centre Bercy - scris de dalumian în secțiunea [CMR FRANȚA]
calincheita, 17.12.18 16:18»Eu aș merge la Rixos Sungate.
LA CMR Rixos Tekirova sau Rixos Sungate - scris de cool în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 04.12.18 15:54»@mormelvio: Dacă mai găsești camere...
LA CMR Bacau-»Antalya, [hotel] ideal copii, plaja cu nisip si topogane la piscina - scris de iertatorul în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 04.12.18 09:08»Silence Beach, Selin Resort Side, Miracle Resort Lara, Crystal Paraiso Verde Belek, Crystal Waterworld.
LA CMR Bacau-»Antalya, [hotel] ideal copii, plaja cu nisip si topogane la piscina - scris de iertatorul în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 21.11.18 15:52»In complexul Kamelya mai degrabă aș lua la Selin, care e mai aproape de plajă, cu servicii mai bune.
LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 20.11.18 20:24»@laurak: Plaja de la Sungate era mult mai bună decât cea de la Delphin-urile din Alanya.

La Rixos Sungate intrarea in mare e ceva mai lină, nisipul e prezent într-un volum mult mai mare, pietrele sunt mult aplatizate și forța valurilor e mult estompată de digurile de protecție.

In Alanya chiar și cu o mare calmă e destul de dificilă baia in mare dacă nu te îndepărtezi de țărm.

Eu consum alcool ocazional și nu sunt mare amator deci nu pun preț foarte mare pe băuturi alcoolice și nu pot să te ajut.In schimb mă interesează să fie fresh-uri de calitate, vitamin bar, kids cocktail, fiind și în domeniul sanitar veterinar grija față de sănătatea și securitatea alimentară trebuie să primeze.

Marea e mult mai greu de abordat la Delphin Platinum.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 20.11.18 17:02»Într-o mare măsură la ambele resorturi o să întâlnești același concept și aceleași facilități.

Deluxe, la care am fost doi ani consecutivi (vezi impresii, vezi impresii), mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Platinum am avut ocazia să-l vizitez deoarece e in imediata vecinătate. Are o suprafață mai întinsă, are un park acvatic ceva mai potrivit pentru copii dumneavoastră și are și mai multe piscine. Vegetația este și ea mai spectaculoasă. Și e și mai nou.

Eu aș merge pe Platinum dar cu Sea View obligatoriu.

LA CMR Delphin Botanik Platinum vs Delphin De Luxe Alanya - dilema mare - scris de laurak în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 02.11.18 20:09»@resita2009: Din 18 iunie e 1400 euro
LA CMR Recomandari hoteluri Antalya - scris de anabescu în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0175440311432 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată