Răspunsuri — scrise de nicole33; în 2023 SĂPT.11

nicole33, 16.03.23 06:46»@Andreea706:

Frumos, intr-adevar, insa cam depaseste bugetul nostru, din pacate...

Eu am lăsat bugetul în plan secundar, convinsă fiind că dilema principală nu era legată de alegerea unui hotel sau a altuia, ci de alegerea sau nu a unei vacanţe la începutul lunii aprilie.

Marea Roşie are aceeaşi temperatură şi pe plaja unui hotel ieftin şi pe cea a unuia scump. La fel şi vântul bate la fel cam peste tot.

Ştiu că hotelul Xanadu, vizitat de mine cu ocazia celei mai recente vacanţe petrecute în Egipt şi care mie mi-a plăcut în mod deosebit nu este un hotel ieftin, în pofida reducerilor generoase de care încă mai beneficiază, însă am ţinut cont de faptul că acesta oferă de toate. Pe lângă o cazare de lux şi servicii de calitate, nu mai enumăr aici şi numeroasele facilităţi pentru copii, beneficiază de o plajă frumoasă cu nisip, de o intrare în mare OK şi exclusiv cu nisip, de posibilitatea de a face snorkeling cu intrare de pe plaja hotelului vecin, precum şi de accesul gratuit la aquaparkul foarte interesant de la hotelul vecin, Tia Heights.

Aş fi putut să-ţi recomand hotelul alăturat, un hotel care costă mai puţin de jumătate faţă de cel la care am fost eu cazată, însă nu ar fi fost corect să recomand cuiva, mai ales unei familii cu copii, un hotel pe care eu nu l-aş alege vreodată, un hotel foarte vechi şi cu servicii slabe.

La fel în cazul hotelului Steigenberger AlDau Beach de care aminteam mai sus pentru poziţionarea sa extrem de avantajoasă în imediata apropiere a zonei cu magazine, terase, cu de toate pentru toţi, de interes pentru cei care doresc să "evadeze" din resort în fiecare seară şi să nu depindă de mijloace de transport de niciun fel. Există şi varianta mai ieftină a hotelului "frate", Steigenberger AquaMagic, aflat în linia a doua, dar cu destule facilităţi şi pe care aş avea încredere să-l recomand.

LA CMR Vacanta Hurgada, la inceputul lunii aprilie - scris de Andreea706 în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 14.03.23 06:40»@Mih777:

Bugetul este destul de mic pentru un sejur în plin sezon pentru trei adulţi, copilul de 15 ani fiind considerat adult de către hotelieri.

În plus, hotelurile cu UAI sunt destul de puţine în Bulgaria şi ceva mai scumpe.

De exemplu, la Duni nu găseşti decât AI, dar unul mulţumitor în opinia mea.

La Duni hotelurile Marina Royal Palace şi Marina Beach, ambele recomandabile, ies din discuţie atât din cauză că nu se încadrează în buget, cât şi pentru că impun o durată a sejurului de minim şapte nopţi.

Bugetul ar fi suficient pentru celelalte trei hoteluri din resort, Belleville, Pelican şi Holiday Village, la ultimul existând însă riscul de a primi o căsuţă departe de orice, în vârful dealului şi de a avea un drum tare lung la şi de la plajă.

În Nessebar, nu te încadrezi la niciunul din cele trei hoteluri Sol (Palace, Bay şi Mare) nici măcar în ultima săptămână din august, dar poţi încerca, ştiu eu, Festa Panorama, dacă nu te sperie recenziile negative ale acestuia.

În Kavarna, Topola Skies s-ar încadra în buget pe final de august, dar este indicat să studiezi bine poziţionarea acestuia şi accesul foarte dificil la plajă, de preferat cu maşina proprie, înainte de a-l alege.

Alegere inspirată!

LA CMR All inclusive Kavarna - scris de Mih777 în secțiunea [CMR BULGARIA]
nicole33, 13.03.23 19:35»@Practical:

Ne-ar interesa ceva pe brațul Kassandra, cu plaja cu nisip și intrare lină in mare, ar fi binevenite si ceva locuri de distractie pt copil.

Pe Kassandra îţi recomand Kallithea, o staţiune cochetă cu o plajă frumoasă. Pe mine m-a încântat de-a dreptul plaja din faţa hotelului Ammon Zeus, lată, cu nisip şi intrare lină în mare, tot cu nisip.

Nu am fost interesată de distracţiile pentru copii.

Alegere inspirată şi vacanţă plăcută!

LA CMR Recomandări pt brațul Kassandra - scris de Practical în secțiunea [CMR GRECIA]
pagină generată în 0.0208179950714 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată