Răspunsuri — scrise de RossoNerro; [p.1 /8]

RossoNerro, 24.08.19 09:30»@Daniela33: Buna dimineața,

Recomand: Otium Seven Seas - SidePlusuri:ieșire directa la plaja, plaja cu nisip, flori, gazon impecabil, verdeața, umbra (doar in interior), mâncare specifica pt. cei mici, restaurante bune, locuri de joaca pentru cei mici, locație apropiată de zona de shopping/bazar, puteți sa va plimbați circular pe fosta linie de “monorai”/trenuleț (acum piesa de muzeu), piscine foarte bune, servicii de excepție, internet bun...

Minusuri: nu exista material dendrologic pe plaja pentru a beneficia de umbra naturală. In schimb aveți parasolare. Mobilierul este mai demodat in corpul central, dar camerele sunt mai spațioase.

Ati intuit bine, este un hotel mediu, dar cu sevicii bune, cred ca este cel mai bun din lanțul Otium - la egalitate cu cel din Kemer.

Dacă va cazați la căsuțe (bungalow) atunci mobilierul este mai nou si practic (paturi suprapuse pentru cei mici). Umbra naturală cât cuprinde. Mai rar soare.

Vacanta minunata sa aveți, și mult soare.

LA CMR Hotel Akka Alinda sau Otium Seven Seas - scris de Daniela33 în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 22.01.19 20:22»@ PAA,

Buna seara, foarte buna recomandarea. Otium Seven Seas este de recomandat, sevicii de calitate, nisip fin, grădina impecabila, palmieri, aleea centrala impunătoare, entertaiment de calitate, neaglomerat, prieten cu copii, restaurante OK.

Da, foarte buna recomandarea 👍

Ca fapt divers: Am fost anul trecut la toate cele 3 hoteluri Otium (Side&Kemer). Seven Seas este o alegere corecta.

LA CMR Alegere hotel SIDE - scris de tripyy în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 24.10.18 15:00»Buna ziua,

Introducere: Scriu acest raspuns, datorita CMR - lui transmis pe adresa de e-mail. Altfel nu.

@Daniela 33 – Bugetul alocat vacantei dvs. pentru luna Septembrie 2019 este insuficient pentru dorinta dvs., respectiv alegerea unui resort mai bun decat Rixos Sungate cu transport inclus. Perioada alocata sejurului, Septembrie, nu e tocmai mai ieftina, din contra. Ca recomandare:, va recomand cele 2 locatii ale grupului Otium (lantul hotelier Otium are in coparticipatie si hotelurile Xanadu) respectiv Otium Seven Seas - Side si Otium Life - Kemer, la care am fost in luna Septembrie 2018. Impecabile ambele locatii atat estetic cat si functional, impresionant la capitolele curatenie, spatii largi, gradini impresionante, liniste, verdeata, zone speciale amenajate pentru cei mici, inclusiv la plaja, spectacole variate, varietate in alimentatie si baruri bine aprovizionate. Marea si plaja curate si fara aglomeratie. Piscinele foarte bune. Singurul punct slab este mobilierul din camera (Kemer), acesta ar trebui schimbat, nu din cauza uzuri ci datorita stilului abordat. Grupul Otium mai are o locatie in Side, Otium Eco Club, am fost si la acesta dar in luna Iunie, acesta este cel mai slab datorita distantei foarte mari pana la plaja si a marimi camerelor. Este adevarat ca este cu mult mai ieftin decat celelalte locatii.

@frantisor - Sa recomanzi cel mai prost hotel de 5 *din Lara nu este corect, sa locuiesti in apartamente de bloc fara pic de umbra sau zona de verdeata la o departare de 700 m de plaja, sa traversezi D 400 prin loc nepermis, sa stai inghesuit pe plaja nu se numeste vacanta. In luna Iunie am avut sejur la Wind of Lara (parteneri cu cei de la Ramada), gard in gard cu blocurile de la Ramada - tot un low cost dar cu 3 clase peste, am ascultat plangerile celor cazati la Ramada (plaja este comuna) si toti au spus ca e o bataie de joc privitor la serviciile lantului hotelier Ramada. O familie a platit suplimentar ca sa se transfere la Wind of Lara, din cauza acestor neajunsuri.

@ elisa c – Scuze, dar locatia amintita de dvs. este una mediocra lipsita de bun gust si de servicii asemenea. Cazinoul, ca despre el e vorba este cea mai proasta recomandare, ever. Nimic nu se ridica la nivelul “stachetei” de 5*, servicii proaste si foarte proaste, locatie “intre blocuri”, plaja la comun cu antalisti, coada la mancare, restaurant execrabil, terasa submediocra, singurul lucru pozitiv este PRETUL

@ webmasterX (all): am mai fost anul acesta la: Karmir - Kemer si Bosforus - Side. Nu sunt motivat pentru a scrie, de ce …... luna martie va spune ceva? Am raspuns la CMR doar ca sa ma laud, ca toti cei de aici. Numai bine va doresc si vacante frumoase. TCB.

LA CMR Hotel in Turcia pentru un bebe si un copil de 2 ani - scris de Daniela33 în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 20.03.18 09:34»In regula, e cu mult mai mult (multumit)? ... am vrut sa subliniez (sa lamuresc) avantajele si dezavantajele transportului auto sau aerian, asta a intrebat userul @cool... si nu cat costa biletul efectiv pentru o persoana dus sau intors.

Am subliniat AVANTAJELE transportului aerian: Rapiditatea este atributul esenţial al transportului aerian. Pentru pasageri, (re) evoluţia aeronavelor a adus posibilitatea de a călători mult mai repede, dar şi în condiţii de confort şi de servicii net superioare, dar cu costuri mari fata de cel auto.

Deci:

1. Cea mai rapida modalitate de transport este cea aeriana.

2. Cea mai ieftina modalitate de transport este cea auto, dar nu la fel de rapida.

P. S. Ma uit pe un site de specialitate (mmd) si vad 2 curse pe 15 august (data luata aleator) cu 216 (8) euro (una de Tarom si un Pegasus). Daca vreau Turkish ma costa 236 euro.

LA CMR Cu mașina VS cu avionul - scris de cool în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 19.03.18 22:31»Scuze, de intervenție (Dublu post)... prețurile sunt per total. 😂
LA CMR Cu mașina VS cu avionul - scris de cool în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 19.03.18 21:59»@cool: Buna seara,

Răspunsul este foarte simplu: dacă ai in compunere o familie ce depășesc 2 membri (persoane), avantaj clar auto personal (costuri maxime = 400 euro/toți 4).

Pana in 2 persoane avantaj transport aerian (costuri maxime 400 euro, asta dacă le achiziționezi acum și nu in august).

Folosind transportul aerian ai un avantaj notabil referitor la durata deplasării, in loc sa faci 2 zile cu auto personal pana in Antalya, deplasarea cu avionul este de câteva ore (pleci la 8 și la 14 faci plaja).

Costurile sunt per sens.

LA CMR Cu mașina VS cu avionul - scris de cool în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 02.03.18 22:36»@forestatl: Buna seara,

Observ ca sunteți singuri, va recomand Louis Zante Beach, Laganas, Zakynthos, vezi impresii

aveți parte de: plaja, mare, distracție... totul All inclusive, toate reunite, era sa zic “ la botul calului” 😄

Vacanta miniunata sa aveți, și mult soare .

LA CMR Ce hotel îmi recomandați in Zakynthos - scris de forestatl în secțiunea [CMR GRECIA]
RossoNerro, 12.01.18 20:00»@Siciliano_78: Buna seara, vesti bune. Mulțumesc pentru răspuns.

PS. Foarte tare, 4 ore!!! . N-o comment. Mai jos de 5 ore nu reușesc pe acest traseu.

Sa auzim numai de bine, drumuri bune sa avem.

LA CMR Drumul pana la Prislop - scris de Siciliano_78 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 12.01.18 16:06»@marga b: Buna ziua,

Recomand următoarele locații (unde am fost): Life Family - ALYKANAS Vilage (vezi impresii) și Louis Zante Beach Resort - Laganas (vezi impresii) . Ambele sunt in regim All inclusive.

Life Family - axat pentru cei mici (club kids, Aquapark, piscine, personal dedicat, etc.).

Louis Zante - este mai bine localizat (plaja Laganas / testoasele Careta Caretap), umbra (pădure de pini), spații verzi amenajate, locuri de joaca (tobogane, leagăne, etc). Ce nu ma entuziasmat a fost lipsa de: personal dedicat, implicare, afecțiune, etc.

Alegeri inspirate va doresc.

LA CMR Zakinthos: hotel cu plaja proprie - scris de marga b în secțiunea [CMR GRECIA]
RossoNerro, 08.01.18 06:21»@Siciliano_78: Buna dimineața, ma bucur ca V-au fost de folos informațiile.

Sunt vesti minunate despre locație.

Bine ați venit sănătoși, acasă.

P. S. Tot aglomerație? Tot dezorganizat? Drumul de la parcare pana in Mânăstire la fel de aglomerat? Tot atmosfera de bâlci/talcioc pe artera principala?

Mulțumesc și aștept răspuns.

LA CMR Drumul pana la Prislop - scris de Siciliano_78 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 06.01.18 05:24»@Andreea Nitu: Buna dimineața,

Întrucât doriți sa ieșiți din rutina, va Invit sa vizitați Bucurestiul😃.

Aveți nenumărate modalități de petrecere a celor 2 zile alocate vizionarii.

Sunt multe variante si posibilități de “omorât” timpul începând cu vizionarea de obiective turistice (religioase, culturale, educative, shoping, etc.) sau efectiv doar recreere/relaxare.

Vreți plimbare in aer liber? , sunt destule parcuri și bulevarde de parcurs perpedes. Începând cu parcul Herăstrău și terminând cu cel din IOR.

Vreți recreere și SPA alături de familia Dvs? Therme (aqualand) va sta la dispoziție.

Doriti o plimbare prin parc dar și a vizita obiective turistice? Muzeul satului va sta la dispoziție.

Ați ales shoppingul? Sunt o multitudine de malluri cu o gama variata de produse si reduceri ce va așteaptă a le vizita.

Vreți o seara romantica? Se rezolva.

Nu va recomand un spectacol teatral... nu au răbdarea necesară cei mici, dar ați putea viziona spectacole de gen “stand-up comedy”

De locuri de servit masa nu va mai întreb, sunt o multitudine de: restaurante, Fast food-URI, șaormerii, etc. Aveți de unde alege.

Acum depinde de dorințele și Așteptările Dvs. Bucureștiul va așteaptă.

Sa aveți un Weekend “stelar”.

LA CMR Weekend cu 3 copii mici - scris de Andreea Nitu* în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 04.01.18 21:58»@Lucien: Buna seara,

Varianta pe Defileul Jiului este in regula, problema este sa fie și deschis. Asta vara a fost închid ceva timp, parca vreo 4 săptămâni, au fost lucrări in zona . Iar drumul prin Galicea.......e praf și pulbere, nu recomand.

L.E Am avut dreptate, se circula “restricționat” pana pe 15 Martie 2018.

LA CMR Drumul pana la Prislop - scris de Siciliano_78 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 04.01.18 19:16»@Siciliano_78: Buna seara, nu aveți pentru ce sa îmi multumiți.

Suntem o comunitate, dacă cunoaștem răspunsurile... le postam, doar nu o sa le ținem pentru noi!!!

Sa veniți sănătoși acasă.

LA CMR Drumul pana la Prislop - scris de Siciliano_78 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 04.01.18 19:06»@dianabzs: Buna seara,

Recomand următoarele locații (unde am fost): Life Family - ALYKANAS și Louis Zante Beach Resort - Laganas, ambele in Zakinthos.

Life Family - axat pentru cei mici (club kids, Aquapark, piscine, personal dedicat, etc.) dar nu se vinde pe piata din RO.

Louis Zante - este mai bine localizat (plaja Laganas / testoasele Careta Caretap), umbra (pădure de pini), spații verzi amenajate, locuri de joaca (tobogane, leagăne, etc). Ce nu ma entuziasmat a fost lipsa de: personal dedicat, implicare, afecțiune, etc.

Per total resortul este destul de bun.

LA CMR Hotel cu servicii AI pentru familie cu copil mic - scris de dianabzs în secțiunea [CMR GRECIA]
RossoNerro, 04.01.18 14:13»Buna ziua,

Distanta dintre Manastirea Prislop (mormântul preotului Arsenie Boca) Hateg si Bucuresti este de 421 km si poate fi parcursa in aproximativ 5 ore si 40 minute.

Traseul recomandat este: Autostrada A1: București - Pitești - Rm. Vâlcea - Sibiu - Sebeș - Simeria - stânga spre Calan - Silvasu de jos - Silvasu de sus - Mănăstirea Prislop.

Mare parte din drum este pe autostrada A1, deci drum cu 2 benzi / sens, singurul incovenient (pentru uni) este porțiunea: Pitești - Rm Vâlcea - Sibiu. Pe tot traseul este asfalt ca in palma.

Nu as recomanda sa va duceți in zile de sărbătoare (Boboteaza), e lume luminata. Se sta cel puțin 6 ore la coada. Lăsați auto in prima parcare (tăpșan) de pe partea dreapta, o sa înțelegeți de ce.

Înarmați-vă cu multă răbdare, merinde, haine călduroase.

Cazare: Recomand in Hațeg. Puteți găsi și in zona.

Sa auzim numai de bine și sa veniți sănătoși.

LA CMR Drumul pana la Prislop - scris de Siciliano_78 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
RossoNerro, 04.01.18 07:06»@mariusdany: Buna dimineața,

Referitor la destinație, va recomand (clar) Antalya. In regiunea Antalya, politica hoteliera este mult diferită fata de cea din Kusadasi (sevicii, facilitați, obiective turistice, distracție, etc.).

Referitor la întrebare (context), va recomand Miracle (vezi impresii). Aproape de aeroport, nisip fin, servicii bune spre foarte bune, aquapark, verdeața, etc.

Vacanta plăcută sa aveți.

LA CMR Antalya sau Kusadasi - scris de mariusdany în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 25.12.17 05:02»@petru-marius: Buna dimineața la "Moș Ajun",

Pentru a circula pe autostrăzile din Turcia se percepe o taxă, valoarea ei fiind în funcţie de distanţa parcursă şi de clasa autovehiculului. Circulaţia pe celelalte drumuri este gratuită. În Turcia nu există vignetă.

Atenție:Circulaţia pe autostrăzile care traverseasă marile oraşe este gratuită.

Modalitatea de plată a taxei de circulaţie pe autostrăzile din Turcia este diferită faţă de sistemele de plată pentru autostrăzile din U. E. În Turcia este folosit sistemul automat de trecere HGS care foloseşte un autocolant (sticker) HGS cu tehnologie RFID (Radio-Frequency Identification – Identificare prin frecvenţă radio).

Taxele pentru poduri şi autostrăzi se plătesc în Turcia numai în mod automat, prin intermediul a două sisteme, numite OGS şi HGS.

Cel mai uşor de utilizat este HGS, care constă într-un timbru autocolant care este citit de către porţile de taxare special marcate.

Timbrul HGS poate fi achiziţionat de la orice oficiu poştal de pe teritoriul Turciei (PTT), la punctele devansare de pe autostrăzi , în schimbul sumei minime de 45 TL, conţinând un credit de 40 TL.

Autocolantul HGS costa 5 lire în varianta netransmisibilă, şi 15 lire în varianta transmisibilă.

În momentul cumpărării trebuie prezentat paşaportul şi talonul maşinii; se completează un formular cu numele, numărul paşaportului şi numărul maşinii. Suma minimă de încărcăre este de 30 lire. În general, plata pentru autocolant şi credit se efectuează numai cu numerar.

Împreună cu autocolantul HGS se mai primeşte un talon cartonat care este folosit la reîncărcare.

Atentie: A nu se pierde, arunca.

Acest autocolant se lipeşte pe parbriz (în spatele oglinzii retrovizoare, la 5-10 cm de marginea superioară a parbrizului).

La intrarea şi iesirea de pe autostradă, trebuie încetinit la 30 km/h. Sistemul citeste cipul din autocolant şi numărul maşinii.

În situaţia în care nu aveţi posibilitatea de a achiziţiona un astfel de timbru autocolant în momentul intrării pe autostradă, aveţi la dispoziţie un termen de 7 zile pentru a achiziţiona unul, contravaloarea taxei fiind debitată automat.

Atenție: Este posibil ca, la ieşirea din Turcia să fie nevoie să achitaţi eventuale taxe de drum, de autostrăzi sau amenzi de circulaţie pe care nu le-aţi plătit în perioada şederii în Turcia.

LA CMR Traseu Turcia - Kusadasi - scris de petru-marius* în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 07.11.17 03:51»Buna dimineața,

Puteți reformula întrebarea? Nu de alta dar se vor crea confuzii (discuții) asupra subiectului.

Ce înțeleg eu, la 3 dimineața :..... sunteți 7 persoane (grup), doriți 10 nopți de cazare intrun resort (complex), in luna August 2018, in stațiunea Kusadasi, avand un buget alocat de 500 euro/sejur, corect?

Dacă este adevărat?, nu are sens întrebarea.

Sa ce va explic și de ce.

Întrucât bugetul alocat este de 50 euro/zi pentru un grup de 7 persoane, cazarea se va face in 2 sau chiar 3 camere. Nu cunosc nici un resort (hotel) care are " modalități" de petrecere, in Kusadasi, care sa fie accesibil prin prisma bugetului alocat. Nici măcar hotelurile de 3*, nu se încadrează in suma mai sus amintita.

Daca întrebarea Dvs. facă referire doar la modalitățile de petrecere a timpului liber, la distracție (fără cazare) efectiv, iar o sa va dezamăgesc privind răspunsul.

In Kusadasi exista foarte multe "complexe" (baruri/discoteci) chiar și o strada (Bar streed) unde 50 de euro / zi, nu reprezintă mare lucru pentru grupul Dvs. (pot afirma ca veți plăti doar "intrarea" in respectiva "discoteca" (club).

Deci despre ce vorbim aici?...... nici in RO, 50 (500) de euro nu reprezintă mare lucru într-un club "da fițe".

Acum ca v-am dezamăgit suficient, ii las pe alți useri AFA, a va Răspunde la subiect. Sa auzim numai de bine.

LA CMR Kusadasi: Distractie adolescenti (19 ani) - scris de gabitza* în secțiunea [CMR TURCIA]
RossoNerro, 30.10.17 15:07»@avonel: Buna ziua,

Localitatea Amoudi este micuta si linistita, aceasta localitate este situata in partea de est a insulei Zakynthos, intre Tsilivi si Alikanas. Am fost in trecere prin zona, plaja este destul de mica, acum nu stiu daca e in regula pentru dvs. si familia dvs., dar tinand cont ca mergeti cu auto din dotare, nu cred ca acest lucru este un incovenient.

Va recomand sa vizitati cat mai multe localitati/statiuni din insula, ar fi pacat sa ajungeti in Zakynthos si sa nu vizitati cat mai multe locuri "magnifice".

P. S. As fi stat si in "cort" ca pe vremea studentiei, doar sa vizionez cat mai multe obiective turistice (biserici, plaje, "grote /epave", campuri de maslini, etc.). Bafta.

LA CMR Statiune in Zakynthos - scris de avonel în secțiunea [CMR GRECIA]
RossoNerro, 15.10.17 08:03»@nicole33: Buna dimineața, nu, recunosc ca nu am fost la Silence, am cochetat acum "N" ani cu aceasta varianta dar am abandonat-o din cauza impresiilor de pe AFA.

Ce am vrut sa subliniez in ecoul anterior este faptul ca in Antalya serviciile costa, nu sunt deloc ieftine. Pot emite pretenții de servicii / condiții de 7 * doar dacă am un buget corespunzător, altfel e un nonsens.

Toți dorim servicii excepționale (cazare, masa, entertainment, SPA, Aqua/luna park, etc.) - turismul din Turcia chiar le oferă turiștilor aceste servicii - la un cost cât mai scăzut, dar nimeni nu este obligat sa le ofere in funcție de suma pe care o avem disponibilă. Vacanta ideală este cea pe care bugetul nostru ne-o permite.

Personal, precum și mulți utilizatori ai siteu-lui AFA alegem varianta "câștigătoare" in funcție de servicii oferite dar măcar suntem conștienți ca acestea costa, altfel vorbim vorbe.

Am vrut sa dau o mâna de ajutor userului Emilia, prin susținerea principiului mai sus enunțat (vreau calitate/conditii? ... atunci măresc bugetul) precum și prin schimbarea locației, se pare ca nu am fost înțeles. Sunt doar un turist oarecare... nu pot oferi consultanta de specialitate. Atât.

Vacante frumoase sa avem. Spor in toate.

-

@ Moraru Marian , sunt de acord cu cele afirmate in ecourile Dvs.

LA CMR Cazare la un hotel pe plajă în Antalya - scris de Emilya în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0173830986023 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată