Răspunsuri încărcate @AFA [p.5 /138]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

mihaistea, 09.01.22 20:56»@nicole33: Multumesc pt. Info! Un alt hotel care îmi poți recomanda în Pineda sau Salou. ?

Este Salou o stațiune mai animata decât ce pot găsi în La Pineda. ? Știu ca plaja din Pineda este mai buna dar sa nu ne plictisim.

LA CMR Golden Donaire Beach Pineda sau Golden Port Salou & Spa Salou - scris de mihaistea în secțiunea [CMR SPANIA]
nicole33, 09.01.22 20:34»@mihaistea:

Am pus în subiect 2 hoteluri de interes pt noi din cele 2 locatii, cel din Pineda asigura pensiune completa iar cel din Salou asigura și All inckusive.

Strict dintre cele două hoteluri în discuţie, eu aş alege fără să clipesc hotelul din la Pineda pentru avantajul poziţionării chiar lângă plajă, o plajă lată şi frumoasă, cu nisip şi intrare lină în mare, o plajă net superioară celei de la Delphinul din Alanya .

Hotelul din Salou este mult prea departe de plajă, 600 metri este o distanţă, astfel că all inclusive-ul de la hotel nu te va ajuta prea mult. Bănuiesc că nu vei bate atâta drum dus-întors pentru fiecare bere sau suc dacă îţi este sete.

Plajele din Spania sunt publice şi nu ai nimic inclus. Vrei şezlong şi umbrelă, plăteşti, vrei să stai pe prosop, eşti liber să o faci. Pentru mâncare şi/sau băuturi, găseşti terase în apropierea plajei, desigur, contra cost sau cumperi de la magazin.

Unde am fi mai apropiați de servicii Turcia, unde este apa mai puțin adâncă.

Spania nu se compară cu Turcia la niciun capitol.

Nici măcar conceptul all inclusive practicat de hotelurile din Spania nu prea seamănă, multe servicii care în Turcia sunt incluse, aici le vei plăti extra.

Dacă mai vrei să vizitezi şi Barcelona, minim două zile de sejur le vei pierde integral, dar poţi solicita prânzul la pachet dacă ai pensiune completă sau all inclusive, pentru a nu mai cheltui în plus prin marea metropolă catalană.

Hotelul din Salou are avantajul de a se afla mai aproape de PortAventura, un obiectiv care nu trebuie ratat oriunde te-ai caza pe Costa Dorada . Oricum hotelul mi se pare situat destul de departe de centrul Salou.

Prețului hotelului pt 5 nopti nu am vrea sa depășească 8000 ron.

La început de august nu cred să te încadrezi în buget pentru cinci nopţi, dar dacă pleci la sfârşitul lunii, chiar început de septembrie, nu sunt probleme.

Pentru vizitarea Barcelonei mai trebuie verificată şi distanţa faţă de mijlocul de transport cu care te vei deplasa. Dacă închiriezi maşină, la Port Salou parcarea costă 15 euro pe zi.

LA CMR Golden Donaire Beach Pineda sau Golden Port Salou & Spa Salou - scris de mihaistea în secțiunea [CMR SPANIA]
krisstinna, 09.01.22 20:02»@aurora56:

Eu aș cauta cazare in Zaton, la vreo 15 km de Zadar, sunt foarte multe apartamente de închiriat, sunt porțiuni cu plajă nisipoasă, orăselul aparține de Zadar, prețurile sunt bune, poți studia google maps și vezi dacă plaja și intrarea in apă sunt cu nisip și caută in acea zonă cazare.

Îți trimit un PM dar sa știi ca sunt apartamente și pe booking, prețuri mai mici ca in Grecia

Alegeri inspirate îți doresc!

LA CMR Siteuri de cazare in zona Zadar-Split in afara de booking - scris de aurora56 în secțiunea [CMR CROAȚIA]
nicole33, 09.01.22 18:33»@stefaniarares:

Din cautarile de pana acum, am pus ochii pe Delphin palace

Este una din recomandările pe care intenţionam să ţi le fac. Am fost la acest hotel (vezi impresii) şi am fost per total mulţumită, chiar dacă întotdeauna este loc de mai bine. Camerele standard nu sunt foarte mari, însă, la limită, pot încăpea în condiţii decente patru suflete. O cameră family ţi-ar depăşi bugetul cu câteva sute de euro. Să nu accepţi cameră situată la ultimul etaj, acestea având suprafeţe mai mici ca restul camerelor. Toboganele de apă nu sunt foarte spectaculoase, dar pot asigura distracţia celor mici.

Un hotel puţin mai bun ca Delphin Palace, însă şi mai scump cu vreo trei sute de euro la început de iulie ar fi Delphin BeGrand, aici având avantajul unui aquapark mai complex. În plus, cu sub o sută de euro în plus, poţi opta pentru o cameră Be Large, mai spaţioasă decât cele standard.

Un hotel bun, care se încadrează în bugetul tău, cu condiţii de cazare mai mult decât excelente şi extrem de potrivite pentru o familie cu doi copii, este Royal Seginus Lara, camerele standard având suprafaţa de 64 mp, mai mult decât suficient, cu un pat dublu, unul single şi o canapea. Se află în rândul al doilea faţă de plajă, dar distanţa este de doar câteva sute de metri. Aquaparkul acestuia este nou şi interesant. La capitolul mâncare şi băuturi mi s-a părut puţin sub Delphini, dar nimeni nu rămâne nemâncat.

Royal Holiday Palace Lara poate fi o altă variantă care se încadrează în buget. Hotelul se află în prima linie, are şi tobogane, iar camerele standard au 46 metri pătraţi.

Un alt resort care mie mi-a plăcut ar fi Papillon Belvil din Kadriye, cu o clădire principală şi cu bungalow-uri drăguţe, pline de verdeaţă. Are un aquapark frumos. Pentru o plecare la început de iulie bugetul ar trebui suplimentat cu vreo 200 de euro şi cazare la vilă, camerele nefiind foarte spaţioase, dar vă descurcaţi.

Un resort cu un aquapark absolut remarcabil, o adevărată încântare pentru copiii de orice vârstă, dar şi pentru adulţi, este Gural Premier Belek, însă depăşeşte cu mult bugetul tău. În opinia mea, acesta este cu o clasă peste hotelurile Delphin şi Royal la toate capitolele şi îl recomand ca un adevărat paradis pentru copii.

Alegere inspirată şi vacanţă plăcută!

LA CMR Sugestie hotel cu aquaparc, aproape de aeroport - scris de stefaniarares în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 09.01.22 18:32»@stefaniarares:

In aceasta vara ne propunem sa ajungem in Turcia cu copiii - doi nazdravani de 7 si 11 ani carora le plac balaceala si aquaparcurile.

Pentru o primă vacanţă în Turcia cu copiii, eu cred că orice hotel de cinci stele care se încadrează în bugetul de 3000 euro, cu avion inclus pentru patru persoane, va fi foarte ok.

As vrea sa stiu daca o camera standard e suficienta ori trebuie sa ma orientez spre varianta family.

În principiu, o cameră standard poate fi suficientă în majoritatea cazurilor, chiar dacă poate fi cam înghesuială. Dar camera o foloseşti primordial pentru a dormi.

Camerele family sunt sensibil mai scumpe, iar pentru un plus de confort la cazare, menţinând acelaşi buget specificat, vei fi nevoită să alegi un hotel mai slab la celelalte capitole şi nu cred că merită compromisul.

Cel mai bun hotel este acela pe care ţi-l permiţi, iar bugetul de 3000 euro îţi dă posibilitatea unor alegeri ok.

Dacă ai un copil care suferă de rău de mişcare, exclude din start sugestia de a face drumul cu maşina, indiferent de distanţă şi de numărul opririlor intermediare. E uşor să dai sfaturi când nu ai habar despre ce este vorba . Eu merg în Turcia mereu cu maşina, deseori îmi este rău pe drum, îmi asum acest risc din mai multe considerente, dar nu aş face acest drum cu un copil sensibil.

Un transfer privat l-ar putea ajuta pe cel mic să suporte mai uşor drumul de la aeroport la hotel.

LA CMR Sugestie hotel cu aquaparc, aproape de aeroport - scris de stefaniarares în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 09.01.22 17:10»@dantonela06:

Am fost la Duni de șase ori până acum și încă aș mai merge , deoarece conceptul de resort existent la Duni este aproape unic în peisajul bulgăresc. Eu m-am cazat de fiecare dată doar la Marina Royal Palace 5*, la cea mai recentă vizită (vezi impresii) având plăcuta surpriză să primesc un upgrade gratuit la un apartament superb cu vedere la mare, deşi plătisem doar o dublă sea view.

Copilul tău este măricel şi poate interveni o oarecare plictiseală, însă eu m-aş gândi de două ori înainte de a schimba o destinaţie bună, verificată, pentru ceva mai slab, deoarece, în bugetul menţionat de tine nu cred că vei găsi ceva asemănător.

Resorturile sunt destul de rare în Bulgaria, indiferent ce denumire ar purta hotelurile respective, iar eu un concept asemănător cu cel de la Duni, resort închis în care nu intră nici musca dacă nu are brăţară , mai multe hoteluri şi un sat de vacanţă, toate folosind la comun anumite facilităţi: plajă, piscine, baruri, aquapark, restaurante a la carte etc., nu am mai găsit decât la Royal Club Victoria din Elenite.

Am fost şi acolo de trei ori, mi-a plăcut mult în perioada respectivă, am fost cazată la două dintre cele cinci hoteluri, însă nivelul serviciilor a tot scăzut de la un an la altul, determinându-mă să caut mereu altceva.

Aş reveni la Elenite, dar doar alegând o cazare la Royal Castle, cel mai nou hotel din resort şi singurul de cinci stele, restul având doar patru stele, asumându-mi şi drumul până la plajă, deoarece hotelul este mai sus pe un deal, totuşi la o distanţă mai mică faţă de plajă decât multe din vilele de la Holiday Village din Duni. Aquaparkul Atlantida poate trezi interesul copilului de 15 ani, dar îi poate încânta şi pe părinţi.

Un alt resort pe care l-am urmărit vreme de mai mulţi ani, însă pe care nu am ajuns să-l vizitez ar fi Russalka Holiday Village, cu viluţe de 3 şi de 4 stele, un resort cu o locaţie de invidiat, unde găseşti în acelaşi loc natură, linişte, peisaje, sport. În urmă cu nişte ani resortul oferea all inclusive, mai nou au un concept de maxim full board, cu băuturi incluse doar în timpul meselor şi contra cost în rest.

Dacă renunţi la criteriul cu resortul, poţi găsi destule hoteluri bune, cu servicii chiar mai bune ca la Duni, cu all inclusive şi plajă privată care să se încadreze în bugetul tău. Însă va trebui să renunţi la plimbările relaxante pe teritoriul unui resort cu o suprafaţă generoasă, foarte verde şi foarte bine îngrijit, având alternativa plimbărilor printre tarabe cu mărfuri fel de fel, printre terase cu fum şi zgomot (a se citi muzică la volum maxim), turişti de tot felul şi mult kitsch.

Am văzut că ţi-a fost recomandată aici Sunny Day - o microstaţiune satelit a mai cunoscutei staţiuni Constantin şi Elena, care mie mi-a plăcut mult. Totuşi aici nu vorbim de un resort şi în plus accesul este liber pentru oricine. Nu cred că nivelul serviciilor este comparabil cu cel de la Duni. Părerea mea.

La un buget mai mare, există şi variante mai bune, de unde te-ai întoarce încântată, dar nu cred că este cazul să le enumăr aici.

LA CMR Recomandare pentru ceva asemanator Resortului Duni - Bulgaria - scris de dantonela06 în secțiunea [CMR BULGARIA]
Dan Sova, 09.01.22 11:01»@andrepl @krisstinna buna ziua și la mulți an! Va rog, faceți un pustiu de bine. Încercam sa facem cununia religioasă in lefkada și căutam info sau măcar un preot roman pe insula. Ne puteți ajuta și pe noi? Mulțumesc!!
LA CMR Nunta in Grecia - scris de Pichea în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 07.01.22 22:47»Va mulțumim frumos pentru recomandări! Ne sunt de mare folos. Sa speram la vremuri bune
LA CMR Cazare pe plaja Corfu plaja cu nisip - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
maryka, 07.01.22 20:46»Sunt absolut de acord cu tot ce-a scris colega @Carmen Ion.

Zona de sud mi se pare a fi mai ideală pentru cerințele voastre, mai ales în privința plajelor cu nisip.

Se știe că insula Corfu este muntoasă în partea de nord, aproape toate stațiunile cu o vedere fabuloasă au hoteluri cocoțate pe dealuri, iar scările pentru a coborî spre plajă sunt... multe. În plus plajele acestea sunt în mare parte cu pietricele.

Ar mai fi în nord-vest Sidari, cu celebra Canal d' Amour, cu posibilități de cazare multiple, pentru mai toate buzunarele, peisaje de vis. Poate puțin cam departe de capitală, aeroport, etc.

Noi am stat în Kavos, stațiune pe care o recomand cu drag, la Kavos Plaza Hotel, despre care am povestit, dar există și alte hoteluri mult mai aproape de plajă, cum ar fi Utopia Kavos, pe care eu am admirat-o în plimbările mele lungi pe plaja de cca 3 km.

Orice ați alege, sper să vă placă în Corfu și sper să nu-i ratați obiectivele importante, sigur, în limita posibilităților.

LA CMR Cazare pe plaja Corfu plaja cu nisip - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
Carmen Ion, 07.01.22 17:42»@irina1991: Având în vedere că ai un copil destul de mic, îți recomand stațiunea Agios Georgios Argyradon sau Argyrades (i se mai spune și Agios Georgios South - a nu se confunda cu Agios Georgios Pagi/Pagan/North), care e situată pe un teren în mare parte plat și cu plaje cu nisip. O descriere a acestui sat-stațiune găsești aici: vezi impresii.

Noi am fost cazați la Hotel Panorama vezi impresii, dar plaja cea mai bună - lată, nisipoasă, cu intrare lină în apă, loc de joacă etc. se află în partea opusă, spre nord. În imediata sa apropiere poți găsi pe site-ul booking.com diverse hoteluri și vile.

O alternativă la Agios Georgios este Kavos vezi impresii, o stațiune mare și foarte animată, cu plajă excelentă și multiple posibilități de distracție.

Atât pentru Agios Georgios cât și pentru Kavos se ia feribot din Igoumenitsa spre Lefkimmi și călătoria este mai scurtă (și mai ieftină) decât cea spre Corfu Town.

Succes la căutări!

LA CMR Cazare pe plaja Corfu plaja cu nisip - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
hory27, 07.01.22 12:44»@cosminp: poza 15 este făcută în drept cu prima stradă din dreapta barului Da Vinci, iar poza 16 este făcută chiar în față la barul Da Vinci.

Vlorë îndeplinește una din cerințele tale, plaja cu nisip fin și întrare lină în mare. În partea de nord a orașului mai este o plaja, tot cu nisip fin și întrare lina în mare, dar sincer mi-a plăcut cea centrala, ai faleza frumoasa, multe terase, magazine.

Am fost pe urm. plaje: Ksamil Sarande, Himare și Vlore, dar în Vlore este cel mai fina plaja. Ksamil are apa de o culoare deosebita, plaja are culoare spre alba, dar nu are nisipul atât de fin.

LA CMR Plaje, statiuni si hoteluri in Albania - scris de cosminp în secțiunea [CMR ALBANIA]
cosminp, 07.01.22 08:31»@hory27: Imi plac pozele 15 si 16 din review-ul tau. Imi poti spune in ce zona din Vlora sunt facute?
LA CMR Plaje, statiuni si hoteluri in Albania - scris de cosminp în secțiunea [CMR ALBANIA]
Maria96, 07.01.22 00:15»@aurora56: Aproximativ 2600E pentru amândoi pentru absolut tot: avion, cazări, excursii, mâncare, transport public, autobuze, uber și câteva suveniruri
LA CMR Mini circuit - scris de Maria96 în secțiunea [CMR CROAȚIA]
aurora56, 06.01.22 22:28»@Maria96: Cât a costat excursia ca ma tentează și pe mine?
LA CMR Mini circuit - scris de Maria96 în secțiunea [CMR CROAȚIA]
mihaistea, 06.01.22 20:08»Va mulțumesc,

Dar as vrea informații despre cele 2 stațiuni scrise mai sus de mine.

Vom vizita și Barcelona și vreau în aceasta zona.

Va rog daca poate cineva!

Gânduri bune!!

LA CMR Golden Donaire Beach Pineda sau Golden Port Salou & Spa Salou - scris de mihaistea în secțiunea [CMR SPANIA]
Safta Radu, 06.01.22 11:32»@⭐ValentinB_88⭐: Aici nu discutăm de polemici, fiecare are opinia lui, până la urmă așa trebuie să fie, o diversitate de opinii, de idei.

Când am menționat că am avut la noi micul dejun, NU m-am referit la sendvișuri, ci la micul dejun pe care l-am fi luat la pensiune, care era destul de bogat, am avut 2 platouri la noi, arhisuficient.

Pe lângă faptul că este scump, turiștii pot beneficia de pachetul oferit de angajații societății respective doar la capăt de linie, în stația Paltinu, și asta doar după ce stai la o coadă de câteva zeci de persoane, depinde cât de agil ești...

Mulți turiști spuneau că nu sunt mulțumiți de calitatea și cantitatea produselor, aveau în pachet o bucățică de carne, și aceea tare, câteva feliuțe de castraveți acri și un produs de patiserie, cum am menționat și în răspunsul anterior unii ne întrebau de unde avem noi mâncarea.

Sunt sigur că @cris1982 va alege varianta potrivită pentru ea și pentru familia ei.

Toate cele bune!

LA CMR Maramureș - cazare și obiective atractive pentru copii - scris de cris1982 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
cosminp, 06.01.22 11:05»@Rumancarea1: buna informatia cu nisipul din zona centrala a plajei. Am studiat harta si cred ca am gasit zona. 👍
LA CMR Plaje, statiuni si hoteluri in Albania - scris de cosminp în secțiunea [CMR ALBANIA]
⭐ValentinB_88⭐, 06.01.22 10:52»@Safta Radu: "când faci rezervare să nu optezi pentru pachetul oferit de organizatori, mai bine soliciți proprietarilor pensiunii unde sunteți cazați să vă pună micul dejun la pachet"

Noi am ales pachetul care cum am scris mai sus, era SCUMP, dar pe la toate mocanitele, la capat de linie, mancarea este foarte foarte scumpa insa un gratar in aer liber face toti banii. Si nu in fiecare zi mergi cu mocanita.

Sentimentul De a manca senvisuri la pachet in timp ce turistii de langa tine baga gratar cu muraturi... mai ales cand ai copii care poftesc la orice, nu e tocmai ok. Parerea mea... acum fiecare stie cum e mai bine pentru el si decide in consecinta. Din acest motiv am si recomandat ca din 4 persoane (2 adulti si 2 copii) sa ia 2 pachete "full" nu 4, care ar costa... enorm.

Nu vreau sa intru in polemici, e doar parerea mea. Am incercat si noi asta cu senvisurile, la mocanita Hutulca, chiar anul trecut. Ce credeti? Nu a mers... cand ajungi la capat de linie si fumega gratarele ca pe Dealul Negru, numai senvisuri nu-ti vine sa mananci. 🤣

LA CMR Maramureș - cazare și obiective atractive pentru copii - scris de cris1982 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Safta Radu, 06.01.22 10:39»Pentru a doua parte a sejurului în Maramureș, îți recomand o cazare bună la pensiunea Maria Boroica, din Poienile Izei. Pensiunea are spațiu de joacă, foișor, proprietarii sunt amabili, iar prețurile la cazare și masă sunt acceptabile. vezi impresii

Un avantaj ar fi faptul că din Poienile Izei distanțele către principalele obiective sunt aproximativ egale, comuna fiind localizată în partea central-estică a județului.

La pastrăvăria Alex e frumos, mâncarea e foarte bună, dar prețurile sunt cam mari. Oricum, dacă vrei să ajungi acolo, ar fi bine să o faci în timpul săptămânii, în week-end e full, cu greu găsești un loc de parcare, sau poți aștepta până se eliberează o masă.

Pentru o plimbare cu Mocănița îți recomand să faci din timp rezervare online, în acest fel poți evita aglomerația de la casa de bilete, iar la urcarea în tren te sfătuiesc să alegi vagon normal, le cele descoperite riscul de a răci este foarte mare.

Și încă ceva, când faci rezervare să nu optezi pentru pachetul oferit de organizatori, mai bine soliciți proprietarilor pensiunii unde sunteți cazați să vă pună micul dejun la pachet, noi așa am procedat și mulți turiști ne întrebau de unde avem mâncarea, că ei nu erau mulțumiți de ceea ce primiseră de la organizatori.

Concediu plăcut!

LA CMR Maramureș - cazare și obiective atractive pentru copii - scris de cris1982 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
Rumancarea1, 06.01.22 10:14»@cosminp: Pe bucata de plaja centrala, unde sunt restaurantele, este nisip fin si pe plaja si in apa. Zona cu pietre este undeva in stanga zonei principale. Noua ne-a placut foarte mult, de aceea avem in plan sa mergem si anul acesta.

Acum depinde de ceea ce doriti dvs, intr-adevar este o zona animata, unele restaurante de pe plaja au preturi maricele, dar va puteti orienta dupa menu, care este afisat la intrarea fiecarui restaurant.

Asa cum v-am spus si mai sus, noua ne-a placut cel mai mult mancarea de la hotel, daca-i spuneti gazdei dimineata ce doriti sa mancati la pranz, o sa pregateasca. Totul este f proaspat si bun.

Seara puteti merge la barurile din zona...

LA CMR Plaje, statiuni si hoteluri in Albania - scris de cosminp în secțiunea [CMR ALBANIA]
pagină generată în 0.138485908508 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată