Răspunsuri încărcate @AFA [p.417 /421]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

elviramvio, 04.01.19 08:57»@crismis:

Din păcate reclamă negativă nu prea ai unde să-i faci. Doar pe fb și numai pe paginile turistice care-ți acceptă comentariul. Dacă administratorul unei pagini are alte interese însă legate de agențiile turistice, îți șterge postarea.

Referitor la firma cu care ai mers, am fost și eu tentată de o ofertă a lor, noroc că am avut timp să sap adânc 🤣. Oricum mersul cu agenție este loterie curată. Eu am avut noroc, din 3 excursii așa, 3 au fost bune, mulțumitoare.

Vacanțe frumoase pe 2019!

LA CMR Sesizare agenție turistică - scris de crismis în secțiunea [CMR zSTRATOSFERA]
nicole33, 04.01.19 06:58»@lore2016:

ma intereseaza sa fie mancare buna, plaja cu nisip, barul deschis toata noaptea

Bugetul alocat este prea mic pentru îndeplinirea cerinţelor exprimate, fiind vorba totuşi de trei adulţi, copilul de 16 ani fiind considerat adult de către hotelieri.

Ar fi fost util de precizat data plecării în vacanţă şi dacă bugetul specificat include şi transportul cu autocarul.

După vârsta copilului aş putea presupune că plecarea ar putea avea loc după 15 iunie când copiii intră în vacanţă, dar şi preţurile cresc comparativ cu începutul lunii iunie.

Doar transportul a trei persoane până la Kuşadasi te va costa aproximativ 270 euro, caz în care strict pentru cazare şi masă nu-ţi va mai rămâne mare lucru, neputând alege un hotel mai bun decât Surtel 3* din Kuşadasi, care nu este pe plajă şi nici nu are plajă proprie, iar mâncarea poate fi ok cât timp mănânci doar salate.

La acest nivel de preţ poţi găsi hoteluri cu bar deschis toată noaptea, dar contra cost după orele 23-24.

În condiţiile în care preţurile sejururilor în Turcia au crescut faţă de anii precedenţi, bugetul alocat nu mi se pare unul realist nici măcar pentru Bulgaria.

LA CMR AI mancare buna - sub 750 euro (3 adulți, transp autocar) - scris de lore2016 în secțiunea [CMR TURCIA]
crismis, 04.01.19 00:28»@Andox: Mulțumesc pentru raspuns (pe care îl intuiam întrucâtva!

Dacă nu am fi avut termeni de comparație, aș fi tăcut și aș fi zis că na, așa o fi trebuit să fie! Din păcate, din 10 autocare, noi (majoritatea turiștilor din autocarul nostru) am fost singurii nemulțumiți. Ca să nu mai zic de altă excursie pe care am făcut-o acum 4 ani, cu altă agenție, în Cappadocia, de unde ne-am întors plutind de fericire, deși condițiile de cazare și/sau mâncare au fost absolut comparabile cu cele de acum.

Problema a fost ghidul, clar. De fapt, combinația inedită de ghid turc vorbitor de rusă plus traducătoare din Rep. Moldova, nevorbitoare nativă de limba română! Dacă asta se cheamă "ghid în limba română"... Comunicarea între turiști și ghid a tins către 0, fără să exagerez deloc! În plus, omul chiar are probleme de comportament! Nu cred că e normal să minți în mod repetat turiștii asupra progamului ce va urma, să-l schimbi cum ai tu chef și să lași oamenii (câțiva răciți, copii etc) în stradă în Antalya, pe ploaie, îndemnându-i să se plimbe, că e o "vreme foarte romantică"! Seamănă puțin a bătaie de joc, nu crezi?! A, și la final să pretinzi bacșiș, că "e un obicei ce turcii îl iubesc foarte mult"!

Știu că nu există "ieftin și bun", dar nici în Cappadocia n-am plătit mai mult.

Oricum, am înțeles. Reclamă negativă. Nu prea mă pricep la asta, dar dacă trebuie ...

Mulțam încă o dată!

LA CMR Sesizare agenție turistică - scris de crismis în secțiunea [CMR zSTRATOSFERA]
Andox, 03.01.19 23:18»In afara de evitat agentia asta "mare", care nu este de fapt prea mare scrisoarea oficiala poti sa o trimiti la ANPC. Intamplator am vazut ce ai scris pe FB si strict la ce ai scris acolo, repet, strict ce ai scris acolo nu cred sa ai ceva sanse de reusita.

Adica, cazarile au fost cele din oferta? 5* in Antalya (si unul foarte bun dupa parerea mea-Rixos Sungate), 4 * la Pamukkale - (care voua nu v-a placut)? Clasificarile nu le face agentia ci ministerul de resort din tara respectiva, asa ca daca v-au promis 4 si 5* si asta ati primit, care este problema? Mesele promise, le-ati primit? Mic dejun, pranz, cina sau ce ati avut in oferta? (nu cunosc ce program ati avut). Daca da, la fel, sunt acoperiti, ca voua nu v-au placut... ghinion. Transportul cu autocar si ghid in limba romana ati avut? Daca da, la fel cum poti dovedi ca a fost bun sau prost? Ai semnat vreun contract ca ghidul este obligat sa-ti ofere anumite informatii, cantitative sau calitative?

Poti pe viitor tine seama ca, ieftin si bun, nu exista! Scump si prost, se poate dar ieftin si bun, niciodata.

Si mai poti sa le faci reclama negativa pe diferite canale.

LA CMR Sesizare agenție turistică - scris de crismis în secțiunea [CMR zSTRATOSFERA]
irina1991, 03.01.19 23:07»@milysea: din 02.09 încep munca. Suna foarte bine, dar in Iunie e vreme buna? Se poate ajunge cu masina?
LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
milysea, 03.01.19 22:51»@irina1991: cauta in sarti este superb din 01.09. plaja cu nisip ca in dominicana si vei avea in fata muntele ahtos si soarele rasare de dupa munte. intrare in apa lina.
LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
krisstinna, 03.01.19 21:33»@prichindica: Dacă poți schimba hotelul ar fi foarte bine.

E cel mai slab hotel in care am stat vreodată. E drept ca am fost cu mulți ani in urmă dar nu l-aș recomanda nimănui, niciodată.

Mâncarea este light, vezi dacă scrie in oferta sau întreabă la agenție. La noi așa scria, AI light, așa a fost.

Mâncarea light ar trebui sa fie dietetica, sănătoasă. Acolo conceptul light înseamnă sărăcie, lipsa arome sau gust, câteva salate amețite, un strop de cărnița la prânz, seara niște resturi pe care se “băteau” oamenii.

Piscina extrem de mică, șezlonguri înghesuite, plaja aproape dar nisipul murdar.

Hotelul este in capătul stațiunii, departe de restaurante, de Promenada. Un plus ar fi liniștea. Cam atât.

Când am fost noi erau mulți nemți, noi eram cei mai tineri, adică bebeluși. Asta a însemnat lipsa distracție.

Mentionez ca nu sunt fițoasa, am peste 50 de ani și rar mi se întâmpla sa NU recomand ceva, de obicei îmi place totul și nu vreau sa văd minusurile.

LA ÎNTREBAREA impresii 2018 - scris de prichindica în secțiunea [Berlin Golden Beach Hotel / NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]]
m liviu, 03.01.19 20:50»@lore2016: didim elegante beach sau batihan resort. Astea se apropie de 750. Dar fără transport. Prin luna iunie la jumătate...
LA CMR AI mancare buna - sub 750 euro (3 adulți, transp autocar) - scris de lore2016 în secțiunea [CMR TURCIA]
prichindica, 03.01.19 20:39»@crisalx: Multumesc
LA ÎNTREBAREA impresii 2018 - scris de prichindica în secțiunea [Berlin Golden Beach Hotel / NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]]
webmasterX, 03.01.19 20:37»@PAA:

Eu recomand Sarti pt un sejur in Halkidiki. E super statiunea, cazari faine, plin de terase, si o muuuuultime de plaje faine in jur!

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații (Sarti).

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

LA CMR Halkidiki - hotel pe plajă - scris de coniss în secțiunea [CMR GRECIA]
PAA, 03.01.19 20:32»Eu recomand Sarti pt un sejur in Halkidiki. E super statiunea, cazari faine, plin de terase, si o muuuuultime de plaje faine in jur!
LA CMR Halkidiki - hotel pe plajă - scris de coniss în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 03.01.19 20:06»@alexandru1988: banii de cheltuiala sunt o “alta mancare de peste”. Acolo ne învârtim in jurul a 700-1000€, ca deh, va trebui sa mancam 2 adulti și un copil, zilnic. Căutam ceva care sa se încadreze in 5-600€, doar cazarea pt 7 nopti (sau mai multe, de ce nu??)

Am mai fost in Grecia, in zakynthos și chiar ne-a placut, însă acum, cu puiul de om vrem sa schimbam locația, dar sa ajungem și destul de repede

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 03.01.19 20:02»@bogdanadrian: ne gândim la luna Iunie. Vremea e prietenoasa pe atunci?

Cazarea vrem sa se încadreze in 500€, fără masa, fără transport, etc, doar condiții decente, aproape de plaja, piscina, taverne.

La noi vom avea separat un alt buget, undeva la 700-1000 €, care cred eu ca e de-ajuns.

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
razvan.s1980, 03.01.19 20:01»Buna... ți-aș recomanda Messonghi Beach... am fost anul trecut și chiar mi s-au părut ok... vezi impresii

este un resort in Corfu, iar pt iunie sau începutul lui septembrie cred că te incadrezi fara probleme...

este vorba de un AI destul de bun (nu se compara cu Turcia, dar nici prețul nu se compara)...

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 03.01.19 20:00»@maryka: cei 500€ sunt buget doar pt cazare, fără masa, fără transport. Însă nu știm dacă sa alegem Thassos sau Halkidiki.

In Iunie e vreme ok in Thassos? Sau mai bine ne reorientăm?

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 03.01.19 19:57»@radu tl: mulțumesc mult pt sugestii, însă cei 1000€ ar fi fost buget pt zbor + cazare, in cazul in care alegeam transport cu avionul pe o altă insula.

La destinație, pt cheltuiala, mai punem la bătaie inca 700-1000€.

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
irina1991, 03.01.19 19:54»Uff, cred ca nu M-am făcut deloc înțeleasă prin postare.

Cei 500€ erau ca buget strict pt cazare, fără masa, iar cei 1000€ (Cazare+zbor) ma refeream ca ar fi ca buget pt o varianta de insula pe care putem ajunge cu avionul.

Cheltuielile de acolo nu le-am inclus in calculele acestea.

Acolo, la noi, sunt conștientă ca sunt alte cheltuieli. Pt acolo, punem la bătaie pt masa + plimbari inca vreo 700-1000€. Nu vreau sa merg cu mancare in portbagaj 😀

LA CMR Cazare insula Grecia - scris de irina1991 în secțiunea [CMR GRECIA]
lidia68, 03.01.19 19:49»@Sejurica: Buna seara, la Moieciu nu exista nimic din ce m-ați întrebat, doar la Bran și cheile Grădiștei
LA CMR Distractii de iarna in zona Bran-Moieciu - scris de Sejurica în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
califar, 03.01.19 19:13»@vwviorel: buna ziua!

cu mare drag v-as recomanda, dar nu cunosc.

noi avem o pensiune in Delta Dunarii.

LA CMR Cazare demipensiune zona Hunedoara - scris de vwviorel în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
crisalx, 03.01.19 18:38»@crisalx: am uitat sa menționez ca parcarea este mica și e posibil sa nu găsești parcare. Și nici nu e gratuita. Parca am plătit undeva la 10-15 leva parcarea, deși am parcat după bariera hotelului...

În fine la cât de oribil a fost sejurul asta nici nu a mai contat.

Părerea mea este sa faceți un efort și sa mergeți la hoteluri de 5 stele în Bulgaria sau cel mai bine dacă vreți soare, plaje și piscine și un concept all inclusive corect alegeți Turcia. Sigur nu veți regreta.

LA ÎNTREBAREA impresii 2018 - scris de prichindica în secțiunea [Berlin Golden Beach Hotel / NISIPURILE DE AUR [Zlatni Piasatsi]]
pagină generată în 0.294145822525 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată