Răspunsuri încărcate @AFA [p.410 /434]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

gcristian, 13.01.19 15:11»@ancadumi4: hotel zagreb
LA CMR Hotel in Istanbul - scris de ancadumi4 în secțiunea [CMR TURCIA]
chrisa, 13.01.19 14:41»Eu am fost la Sarti Hotel Ammos in partea de sud, 3 ani la rand.

Plaja e perfecta. 1km pana in centru, mers pe jos, plimbarica seara, restaurante aproape. Cred ca se incadreaza dorintelor tale.

Pentru mai multe detalii citeste aici vezi impresii

LA CMR Cazare langa plaja in Grecia, accesibila la pret - scris de Anduise în secțiunea [CMR GRECIA]
nicole33, 13.01.19 11:00»@andreea_c:

Pentru o săptămână de sejur, ambele excursii lungi şi obositoare, la Cairo şi la Luxor, mie mi se pare destul de mult, dar fiecare îşi cunoaşte mai bine rezistenţa la efort.

Ai primit mai multe răspunsuri, dar nimeni se pare că nu a sesizat componenţa grupului din care faci parte: 13 copii cu vârste între 3 şi 9 ani!

În ambele excursii făcute de mine la Cairo şi la Luxor NU au existat copii în autocar, cea mai tânără fiind o domnişoară de 15-16 ani.

Excursiile sunt foarte obositoare şi pentru adulţi, darămite pentru copii, se petrec multe ore pe drum în autocar, pauzele pentru dezmorţire şi alte nevoi sunt destul de rare, iar dacă printre copiii din grup sunt şi care suferă de rău de mişcare sau neobişnuiţi cu drumurile foarte lungi cu autocarul, pot apărea "complicaţii" nedorite.

Pentru o vacanţă relaxantă cu juniorii, eu ţi-aş recomanda alte două excursii pe care eu le-am achiziţionat de acolo:

- Paradise Island Plus - o zi petrecută pe mare, cuprinzând o plimbare cu vaporaşul cu fund de sticlă pentru a admira peştii multicolori de pe lângă recifele de corali, urmată de îmbarcarea pe alt vas cu care se merge spre Insula Paradisului, cu o oprire pentru snorkeling în larg, câteva ore de relaxare petrecute pe insulă, cu masa de prânz la restaurantul de acolo.

- vizitarea Acvariului şi a minigrădinii zoologice din Hurghada, cuplată cu vizitarea Oraşului sculpturilor de nisip, care are o secţiune specială pentru copii, unde aceştia vor fi încântaţi să recunoască personajele iubite din desenele animate şi filmele pentru copii.

=

Fiind un grup numeros, recomandarea mea este să încerci, la faţa locului, o negociere serioasă a preţului excursiilor opţionale, mai lungi sau mai scurte, cu touroperatorul. Ai putea avea o surpriză plăcută.

LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 13.01.19 10:39»@andreea_c:

Pe noi ne tenteaza

- 1 zi la Cairo

- 1 zi la Luxor

- 1 zi sahara cu atv + buggie + camile + cina traditionala

- diving/snorekeling in zona cu delfini

Tentante, într-adevăr, toate excursiile menţionate, şi pe mine m-au tentat, motiv pentru care eu mi-am luat un sejur de două săptămâni în Egipt, tocmai pentru a nu transforma vacanţa într-un adevărat maraton, din care să mă întorc acasă mai obosită decât am plecat.

Dacă ai citit pe aici, bănuiesc că ai aflat deja faptul că excursia la Cairo durează 23-24 de ore. Noi am plecat la ora 1.20 de la hotel şi ne-am întors la ora 1.05, iar a doua zi eram zombi.

În excursia la Luxor am plecat la ora 5.05 din hotel şi ne-am întors la ora 23.00.

Excursiile eu le-am luat, pe rând, de la touroperator, negociind puţin preţurile de catalog. Fiind doar eu cu soţul, nici nu puteam negocia prea mult, cu totul alta fiind situaţia voastră care sunteţi un grup numeros.

Pentru excursia la Luxor mi-am încercat şi eu norocul pe la agenţiile locale din Hurghada, dar preţurile negociate nu au fost satisfăcătoare pentru mine, noi fiind "penalizaţi" pentru că nu eram cazaţi în oraş, ci în Sahl Hasheesh - o staţiune aflată la 25 kilometri distanţă de Hurghada. După negocieri, ajunsesem la o diferenţă de preţ de doar 10 euro faţă de preţul touroperatorului, situaţie în care am renunţat la agenţiile locale, oricum respectivii nu-mi inspiraseră prea mare încredere, preferând o excursie cu un ghid foarte bun, vorbitor de limbă română, acelaşi cu care fusesem la Cairo.

Noi am plătit 85 USD de persoană pentru excursia la Cairo, care a inclus vizitarea Moscheii de Alabastru, a Muzeului Egiptean din Cairo, masa de prânz pe un vas, urmată de o scurtă plimbare pe Nil, Piramidele de la Giza şi Sphinxul, plus inerentele vizite la o "fabrică" de parfumuri şi una de textile.

Excursia la Luxor ne-a costat 60 USD de persoană, tot de la TO, şi a inclus vizitarea complexului de temple de la Karnak, masa de prânz în Luxor, traversarea Nilului cu bărcuţe, vizitarea a trei morminte din Valea Regilor, vizitarea templului lui Hatshepsut, oprire la Coloşii lui Memnon, plus inerentele vizite la o fabrică de alabastru şi una de papirusuri, cu un ghidaj de calitate în limba română.

LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
andreea_c, 12.01.19 22:57»@raducondurache: eu am optiunea de mesaje private activa. Am primt cateva mesaje legate de acest subiect in privat.
LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
raducondurache, 12.01.19 21:51»@CarlaRoxana: Buna, vezi si reviews-urile scrise de mine - Desert Rose Hotel
LA CMR Hotel Hurghada - scris de CarlaRoxana în secțiunea [CMR EGIPT]
raducondurache, 12.01.19 21:48»@andreea_c: buna, setand optiunea de trimitere/primire mesaje private as putea sa va trimit contactul celei mai bune agentii din Hurghada (raport calitate/pret fff bun)
LA CMR Agentii turism Hurghada - excursii de 1 zi - scris de andreea_c în secțiunea [CMR EGIPT]
gioko, 12.01.19 18:26»@Stefania82: nu e chiar asa, pt ca la 5 m apa imi ajungea la burta, iar la 8-10 m la gat (depinde si de inaltimea dvs... eu am 1.87 m). Insa o mare cu intrare lina in apa gasiti la Aquasis (pot sa fie si alte resorturi... insa eu va impartasesc din ceea ce am vizitat personal).
LA ÎNTREBAREA Limak Atlantis Hotel sau Limak Arcadia - scris de Stefania82 în secțiunea [Limak Atlantis Hotel / BELEK]
Stefania82, 12.01.19 14:34»@gioko: mulțumesc frumos pt raspuns! Îmi mai puteți răspunde la o întrebare va rog? Citeam undeva că imediat ce intri in apă la max 5 m apa îți vine până la gât... spuneai că este nisip in apa mării, dar atat de abrupta este intrarea? O zi frumoasa!
LA ÎNTREBAREA Limak Atlantis Hotel sau Limak Arcadia - scris de Stefania82 în secțiunea [Limak Atlantis Hotel / BELEK]
monik-50, 12.01.19 12:07»Buna ziua!

Cu dragoste va recomand Haus Niko, Nea Potidea, la intrare pe bratul Kassandra. Puteti citi impresiile despre cazare si despre statiune.

In plus, puteti face excursii sa vedeti cele trei brate, care de care mai frumos. Salonicul e la 60 de km.

Vacanta placuta!

LA CMR Cazare langa plaja in Grecia, accesibila la pret - scris de Anduise în secțiunea [CMR GRECIA]
almona, 12.01.19 12:05»În primul rând pe booking.com. Apoi pe Airbnb, dar acolo oferta este foarte limitată, atât în ceea ce privește locurile de cazare, cât și destinațiile.

Mai sunt site-urile fiecărei regiuni. Însă multe te trimit direct la proprietar.

greecetravel.com este un site complet, cu recomandări testate. Un fel de AFA la scară mai mică unde poți face și rezervări.

LA CMR Site-uri cautare cazare - scris de florin.clejan în secțiunea [CMR GRECIA]
Anduise, 12.01.19 11:12»Multumesc tuturor, se pare ca decizia se indreapta spre Sithonia, Sarti momentan. Multumesc de ajutor!
LA CMR Cazare langa plaja in Grecia, accesibila la pret - scris de Anduise în secțiunea [CMR GRECIA]
dianamea, 12.01.19 10:44»Turismul in Grecia este foarte bine organizat. Fiecare zona are site_ul propriu de promovare.

De exemplu pentru localitatea Sarti cautati pe www.sarti.gr, pentru Thassos www.thassos. gr, s. a. m. d.

In perioada 21-24 februarie va avea loc la Romexpo Targul de turism si acolo va fi standul Greciei, unde aflati adrese de mail ale diferitelor hoteluri si studiouri, site uri ale diferitelor asociatii de proprietari de hoteluri si pensiuni, etc.

LA CMR Site-uri cautare cazare - scris de florin.clejan în secțiunea [CMR GRECIA]
crismis, 12.01.19 09:18»În ultima vreme am căutat pe booking. Dar știu că la un moment dat, un site pe care am rezervat cazare în Zakynthos sau Lefkada a fost greeka.com. Singura problemă era că de obicei se cerea a se plăti un avans (destul de complicat acum 10-12 ani, când nu existau multe instrumente de plată ce ne ușurează azi viețile).

De aceea am și renunțat, prefer să rezerv pe booking.com, eventual cu drept de anulare gratuită.

Succes în căutări și vacanțe minunate!

LA CMR Site-uri cautare cazare - scris de florin.clejan în secțiunea [CMR GRECIA]
Stefan-Dan, 12.01.19 09:10»@Andreea8819: 80 euro.
LA CMR ATVO sau taxi pentru dimineata la aeroport Treviso - scris de Stefan-Dan în secțiunea [CMR ITALIA]
Ovidiu.c.i., 12.01.19 08:02»@Anduise:Recomand brațul Sithonia pentru a vizita plajele de top (găsești pe YouTube) din zona cea mai apropiata cazare e Sarti.

Pt 2019 noi mergem la Koviou Holiday vilage pt 7 nopți SI astept pe Booking.com sa fac o rezervare pt 4/5nopti Sarti Unde am fost si anul trecut dar revenim pentru că în cele 10zile cat am stat nu am reușit sa savuram toate plajele bune din zona desi am fost în fiecare zi la o plaja diferita.

LA CMR Cazare langa plaja in Grecia, accesibila la pret - scris de Anduise în secțiunea [CMR GRECIA]
resita2009, 12.01.19 07:33»Nu vreau sa fiu carcotas, dar sunt 4 solicitari ale tale pe acest sait in care doresti informatii despre o anumita destinatie din 2016 pana in prezent dar n-ai scris nici o impresie din calatorie.

Crezi ca e corect fata de restul care se chinuie sa-ti raspunda?

Multumes, o zi buna va doresc.

LA CMR Sejur Turcia - scris de RhadooR în secțiunea [CMR TURCIA]
Andreea8819, 12.01.19 07:06»@Stefan-Dan: care a fost pretul taxiului?
LA CMR ATVO sau taxi pentru dimineata la aeroport Treviso - scris de Stefan-Dan în secțiunea [CMR ITALIA]
AlinaLu, 12.01.19 01:46»Va multumesc frumos pentru informatii
LA ÎNTREBAREA Supermarket - scris de AlinaLu în secțiunea [Crystal Paraiso Verde Hotel [Bogazkent] / BELEK]
raluca23., 12.01.19 00:55»@nicole33: despre Sueno beach din Side?
LA CMR Cazare Antalya - scris de raluca23. în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.295027971268 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată