Răspunsuri încărcate @AFA [p.3 /176]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

luc2181, 13.05.22 09:51»@Yoda: Nu se justifica diferenta de 300 euro in plus pentru Royal Taj Mahal sau Royal Dragon fata de Royal Alhambra? Recenziile de pe AFA si din alte partii par mai ok pentru Royal Taj Mahal sau Royal Dragon.
LA CMR Recomandare Hotel Side iulie - scris de luc2181 în secțiunea [CMR TURCIA]
Andox, 13.05.22 09:11»@nrs:

eu cred ca singurul criteriu pt recomandarile primite este pretul. in rest se poate ca cei de la agentie sa nu stie sa ii arate pe harta unde este Turcia

Eu refuz sa cred asta. Cunosc multi agenti de turism din toata tara si stiu ca sunt oameni pregatiti si cu multa dedicare. In plus Antalya chiar nu este o destinatie grea.

Posibil sa fie altceva. Eu banuiesc ce dar nu vreau sa detailiez...

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 13.05.22 06:51»@⭐ValentinB_88⭐:

@Andox: Vad ca nu ai mai scris o recenzie de... 7 ani dar esti consilier AFA pe Turcia si vad ca detii multe informatii.

Andox este cel mai bun consilier pe Turcia, dar şi pe Grecia şi ar fi în avantajul tău să-i urmăreşti postările şi să-i asculţi părerile absolut avizate.

Am petrecut numeroase vacanţe în Turcia în peste treizeci de resorturi de cinci stele şi tot nu ezit să-i cer părerea despre un resort sau altul şi aş avea toată încrederea să merg pe mâna lui dacă îmi recomandă altceva, mai potrivit pentru mine.

Nu-mi explic fixul ăsta al tău cu numărul de review-uri scrise de unul sau altul, obiceiul tău de a-i "trage de urechi" pe oameni că nu au mai scris nimic în ultimii X ani etc. Chiar crezi că este atât de important sau dovedeşte ceva cuiva? Nu toţi au timpul necesar scrierii unui articol complet despre o cazare sau despre zona vizitată sau poate nu au dispoziţia necesară şi atunci este util şi să aflăm măcar câteva idei, câteva ponturi de la cei care aufostacolo, decât nimic.

În plus, pentru mine numărul impresiilor scrise de X sau de Y este infinit mai puţin important faţă de calitatea impresiilor, de acurateţea informaţiilor oferite, de relevanţa fotografiilor postate. Prefer impresii puţine, dar valoroase şi utile, decât să citesc 100 de impresii de doi bani care să-mi consume doar timpul. Am acum în minte un user care m-a intoxicat, la propriu, cu review-uri din Istanbul, majoritatea despre mai nimic, gen de unde cumperi cel mai ieftin produsul X sau unde a "mâncat" el un ceai şi a admirat peisajul şi multe asemenea sub nivelul admis de o scriere pe AFA

Hai să nu ne mai legăm fără motiv de oameni şi să nu-i mai judecăm.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 13.05.22 01:10»@⭐ValentinB_88⭐:

Cu serviciile mai bune sau nu, discutabil, depinde de la hotel la hotel. Nu cred ca este ok sa catalogam o statiune per total ca avand servicii mai mult sau mai putin ok. Pot sa fie hoteluri unul langa altul, unul sa fie top, altul sa fie praf... cum catalogam statiunea din care fac parte in cazul acesta?

Nu este chiar aşa şi nu este nimic discutabil. Faptul că hotelurile din Kuşadasi oferă servicii mai slabe decât cele din Antalya este o certitudine. În afara de un hotel care nici măcar nu este în Kuşadasi, ci în Ozdere la vreo 30 kilometri distanţă, şi pe care l-aş alege în cazul unei vacanţe în zonă în pofida plajei sale slabe, eu nu am găsit altul la standarde de Antalya. A vorbi de hoteluri de top în Kuşadasi este deja utopic.

Poate ca in cazul dvs, nu este cea mai fericita alegere mersul in Turcia, cel putin nu atat de departe, mai ales cu un copil mic, care cine stie cum suporta timpul de asteptare in aeroport, imbarcarea, mersul cu avionul, debarcarea, etc.

Nu ştiu cât de bună este pentru autoarea solicitării alegerea unei vacanţe în Antalya, unde cele mai multe hoteluri sunt foarte child friendly, dar ştiu că raportul calitate preţ oferit de aceste hoteluri este imbatabil. În plus, la vârsta de 5 ani copilul nu mai este atât de mic încât să nu suporte un zbor mai scurt de două ore. Eu sunt adepta vacanţelor cu maşina personală peste tot unde acest lucru este posibil, fiind varianta optimă pentru cum îmi organizez eu sejururile, dar am fost şi eu o singură dată cu avionul în Antalya. Eu am ales zborul cu Turkish cu escală la Istanbul pentru că aveam doar şapte zile la dispoziţie şi nu picam pe ziua de operare a charterului. Era pe sfârşit de aprilie, înainte de începerea propriu-zisă a sezonului şi, cu toate acestea, am fost surprinsă de numărul mare de copii foarte mici, de la câteva luniţe la doi ani, prezenţi în avion. Nu vreau să-mi imaginez cum este în plin sezon într-un avion spre Antalya .

Apoi mai punem si faptul ca sunteti pe ultima suta de metri, nu ati rezervat nimic si s-au dus toate reducerile iar preturile tot bubuie in perioada aceasta.

Într-adevăr, cele mai multe hoteluri au acum reduceri mai mici ca în iarnă sau poate deloc, însă mai sunt şi excepţii. Unul din hotelurile care i-au fost recomandate mai sus autoarei a ieşit acum în mai cu o reducere barosană de 45%, cum nu cred că a mai avut vreodată, reduceri mari având şi alte hoteluri ale aceluiaşi lanţ pentru sejururi în luna iunie.

Aşa că nu este încă timpul trecut pentru a rezerva ceva la preţ bun.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 13.05.22 00:44»@Andox:

Water Side Resort nu-l cunosc dar zona unde este amplasat nu este cu plaja OK.

Nu ai pierdut nimic

Water Side nici măcar nu arată ca un resort, ci mai mult ca un hotel banal, cu un teritoriu redus, totul înghesuit, lipit de Bosphorus Sorgun, ambele fiind pe malul râului Manavgat şi la ceva distanţă de mare, minim 250 metri, oferind shuttle.

Este deschis din 2015. Au fost nişte prieteni acolo la sfârşit de mai la câteva săptămâni de la inaugurare, mândri de ce afacere făcuseră plătind 19-20 euro de persoană pe noapte la 5 stele UAI, ei care râdeau de mine că arunc cu banii plătind de peste trei ori mai mult pentru un sejur în Antalya în aceeaşi perioadă. În afară de cameră, unde totul era nou şi funcţional, nu le-a plăcut nimic altceva. Bosphorus Sorgun nici nu era construit la acea vreme. Şi ei aveau maşina la dispoziţie să se plimbe unde doresc.

Hotelul nu are cum să o coste mai mult de 1500 euro, dar mă întreb dacă merită şi banii ăştia.

Aaaaa... uitasem. În primii ani la Water Side puteai închiria maşini sau biciclete, dar nu ştiu dacă mai este valabil şi în prezent. Ar merge o plimbare cu bicicleta 7 kilometri până în Side la ruine.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 13.05.22 00:03»@nrs:

eu cred ca singurul criteriu pt recomandarile primite este pretul..... este un talmes balmes de recomandari care sigur nu tin cont de criteriile cerute gen plaja cu nisip, intrare lina, gradina

Şi impresia mea a fost că ofertele au fost date ţinând cont DOAR de preţ.

Nu cred că agenţia este singura vinovată de acest talmeş balmeş. O parte de vină poate avea şi clientul care insistă să plătească cât mai puţin posibil pentru sejurul respectiv şi atunci primeşte ce a cerut: ieftin şi atât.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 12.05.22 23:59»@Yoda:

Eu am facut asta odata, prin anul 2000, cred..... N-a fost vina mea, am mers prin agentie.

Scuze. Nu am vrut să sune atât de dur. Ideea este că îmi este greu să-i înţeleg pe cei care îşi cheltuie aiurea banii pe avioane care costă mai mult decât hotelul all inclusive şi mai sunt nevoiţi să suporte şi un transfer lung şi obositor.

Şi nu aş recomanda nici duşmanilor un sejur cu avionul la Kuşadasi

Trebuie spus ca drumul este foarte frumos, mi-a placut foarte mult.

Sunt convinsă .

Nu ştiu cum arăta drumul acesta prin 2000, dar, ţinând cont de ritmul alert în care se dezvoltă infrastructura rutieră în Turcia, mă pot gândi la ce este mai rău. Am parcurs acest drum cu maşina şi în 2007 şi în 2010, iar în 2016 aproape că nu mai recunoşteam nimic. În ultimii doi ani am tot umblat prin Bodrum şi apoi spre casă, dar cu maşina este altceva.

O fi frumos drumul ăsta, dar tot lung este, iar cu autocarul nu este cea mai mare plăcere dacă ai rău de mişcare. Mai ales că nici scurta porţiune de autostradă nu este musai de folosit, dacă alegi drumul prin Soke.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
maryka, 12.05.22 22:39»@LV:

La sfârșitul lunii iunie cred că va fi destul de bine. Eventual mai spre amiază, baie pentru cea mică, depinde de curenții de aer. Partea de est este mai liniștită, marea nu are valuri foarte mari și atunci poate fi bine. Din câte am văzut pe vest marea e nițel mai văluroasă, mai răcoroasă. Depinde mult cum va fi și temperatura aerului în iunie.

O să vă placă, insula e frumoasă și verde!

LA CMR Concediu mai - iunie - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR GRECIA]
LV, 12.05.22 22:22»@maryka: hmmm... noi am vrea sa plecam in Corfu, in partea de SV a insulei, Marathias, mai exact, din 20 in 30 iunie si ma cam ingrijoreaza cele citite in legătură cu temperatura apei, desi uitandu-ma pe net, mi s-a parut ok-ish media lunii iunie. Sper sa avem noroc si sa fie apa suficient de calda si pt fetita noastra de 3 ani care adora bălăceala.
LA CMR Concediu mai - iunie - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR GRECIA]
romeo1977, 12.05.22 21:51»Bună!! Ideea este ca bugetul este destul de mic pentru creta ar trebui cel puțin încă o mie.

Eu și familia mea am stat la Bali Star foarte aproape de plaja -- vezi impresii -- și bugetul a fost de 1450 de euro pentru 2 adulți și un copil de 12 ani...

LA CMR Hotel zona Hersonissos cu copii mici - scris de dianabzs în secțiunea [CMR GRECIA]
maryka, 12.05.22 21:46»Dacă din Bacău se poate zbura spre Corfu, eu zic că puteți încerca, evident că spre sfârșitul lunii iunie. Noi am fost anul trecut în august, o lună super fierbinte, dar să știi că dimineața, tot era apa rece, abia spre orele 10-11, se încălzea, apoi după amiază era perfectă.

Așa cum ți s-a spus mai sus, la sud de Kerkira, capitala insulei, mi se par mai atractive stațiunile-Benitses, Mesonghi, Moraitika și nu în ultimul rând Kavos, în sudul insulei, o stațiune cu mult tineret, foarte activă și veselă. Am văzut foarte multe familii cu copii mici care păreau foarte fericiți. Dacă vrei amănunte, poți citi tot ce am scris despre insulă, deasemenea obiective importante de vizitat, dacă vă doriți asta.

LA CMR Concediu mai - iunie - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR GRECIA]
nrs, 12.05.22 20:38»@Andox:

eu cred ca singurul criteriu pt recomandarile primite este pretul. in rest se poate ca cei de la agentie sa nu stie sa ii arate pe harta unde este Turcia

este un talmes balmes de recomandari care sigur nu tin cont de criteriile cerute gen plaja cu nisip, intrare lina, gradina

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
webmasterX, 12.05.22 19:11»@muresanoana: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

LA CMR Recomandare Hotel Side iulie - scris de luc2181 în secțiunea [CMR TURCIA]
Yoda, 12.05.22 18:22»

Water Side Resort nu-l cunosc dar zona unde este amplasat nu este cu plaja OK.

Plaja e cu pietricele pe malul marii. Hotelul e pus in mijlocul campului, departe de orice, cu teritoriu mic. In plus, o aripa a hotelului e la circa 15 metri de o aripa a hotelului Bosphorus Sorgun. Numai bun sa socializezi si sa faci cunostinte noi.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
Andox, 12.05.22 18:04»@AndreeaStar: Pe bune? Le-ai spus si ce doresti? Adica plaja cu nisip, gradina etc?

Niciunul nu are plaja buna. Galeri si Oz SUI sunt in zona Okurkalar la vreo 90-100 km de aeroport, plaje cu pietris si intrare foarte abrupta in mare. Au teritorii mici, nici vorba de gradina. Sunmelia la fel are plaja prosta si intrare in mare abrupta. Plus servicii naspa.

Crystal Paraiso este in Bogazkent un sat langa Belek la 600-700 m de plaja - te duc cu tractorasul la plaja- dar plaja este cu nisip /pietris si nici intrarea in mare nu e grazava.

Water Side Resort nu-l cunosc dar zona unde este amplasat nu este cu plaja OK.

Chiar sunt curios ce pret au? Si de ce ti-au fost propuse...

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
AndreeaStar, 12.05.22 16:38»@Andox: m-am uitat peste aceste hoteluri, intr-adevar, diferente sesizabile... Am mai primit o oferta mai low, aveti cunostinte mai exacte despre ele: Galeri Resort Hotel, Sunmelia Beach Resort, Water Side Resort, Crystal Paraiso Verde, Oz Hotels Sui?
LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
muresanoana, 12.05.22 15:49»@luc2181: Noi am fost 2 ani la rand la Royal Alhambra Palace intrare in apa foarte lina, plaja are Blue Flag,
LA CMR Recomandare Hotel Side iulie - scris de luc2181 în secțiunea [CMR TURCIA]
Yoda, 12.05.22 15:17»@luc2181: Eu as alege Royal Alhambra.
LA CMR Recomandare Hotel Side iulie - scris de luc2181 în secțiunea [CMR TURCIA]
nrs, 12.05.22 14:48»el nu solicita aici informatii despre o locatie, el da informatii despre locatii

intradevar am cam inceput sa vorbim pe langa subiect, fara sa o ajute pe autoarea intrebarii aceste discutii. ma opresc si eu.

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
⭐ValentinB_88⭐, 12.05.22 14:24»Am inteles, tot respectul, serios vorbind, dar uitandu-ma pe profilul lui Andox vad doar 1 (una) bucata recenzie pe Turcia, in schimb mii de ecouri si raspunsuri la CMR-uri... n-ar strica sa mai scrie pe unde a fost sau cum scrie adminu:

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelei destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

LA CMR Sejur iunie Turcia, plaja nisip, gradina, zona animata - scris de AndreeaStar în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.1429438591 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată