Răspunsuri încărcate @AFA [p.2 /137]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

SUFLETEL, 22.01.22 14:45»@⭐ValentinB_88⭐:

Șocant pentru mine punctul 8 din răspunsul tău. De fapt, sunt atât de oripilata încât cu greu îmi găsesc cuvintele.

Solicitarea userului Cris1982 a fost:

Pe lângă obiectivele amintite de mine, vă rog să îmi recomandați și alte obiective/activități din zonă care ar putea fi atractive pentru copii.

Și ce-i recomanzi tu???

Dacă tot ai ajuns la Bârsana, mergi vreo 25 kilometri spre nord până la Sighetu Marmației pentru a ajunge la Memorialul Durerii, care este dedicat celor care au fost incarcerati, persecutati si chiar omorati de catre regimul comunist. Practic, o fosta inchisoare comunista. O experienta unica pe care v-o recomand!

Ma îngrozește [...] cu care poți recomanda un asemenea obiectiv, care impresionează puternic și adulții, unei familii cu copilași de doar 9 și 5 anișori, micuții putând fi puternic traumatizați psihic în cazul în care înțeleg ceva din grozaviile care s-au petrecut acolo.

[...]

LA CMR Maramureș - cazare și obiective atractive pentru copii - scris de cris1982 în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
artemisa24, 21.01.22 09:45»@Ierza: in luna septembrie anul trecut cand am fost, Luna Park functiona din plin 🧐.

De Delphin Be Grand vorbesc... vezi impresii

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 21.01.22 00:32»@AudreyJ:

va recomand Rixos Tekirova

Şi mie mi-a plăcut la Rixos Tekirova - vezi impresii - şi nu exclud posibilitatea de a reveni

La Rixos Tekirova mi-a plăcut mult marea cu o culoare incredibilă şi o claritate deosebită, mi-a plăcut vederea la mare din balconul camerei mele şi aquaparkul incredibil, dar cam departe.

Cazarea mi s-a părut mai slabă ca la Rixos Sungate, camerele sunt mai mici şi mai vechiuţe.

Plaja este clar mai slabă la R. Tekirova faţă de R. Sungate, şezlongurile sunt mai înghesuite, iar intrarea în mare este mai abruptă şi cu pietre tăietoare, papucii de apă fiind indispensabili.

Serviciile sunt aproape identice, spectacolele la fel, mâncarea mi s-a părut mai variată la Sungate, băuturile sunt la fel.

LA CMR Sherwood Exclusive Kemer vs Rixos Sungate - scris de lidana în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 21.01.22 00:17»@m liviu:

Nicole țin sa precizez ca la un singur copil sub 9 ani la Delphin este gratuit. Eu asa știu... Poate au schimbat regulile dar asa era...

Într-adevăr, la Delphin Palace un singur copil sub 10 ani (9,99) beneficiază de gratuitate. Am corectat eroarea strecurată în răspunsul anterior. Făcusem înainte o simulare pentru Delphin BeGrand, unde, la fel ca la Delphin Imperial, copilul beneficiază de gratuitate doar înainte de a împlini 7 ani (6,99) şi nu am mai fost atentă.

Și eu as alege Delphin Palace înaintea celor din grupul Stone.

În ultimii ani Delphinii au rămas constanţi la servicii, în special la mâncare, în timp ce hotelurile Stone au înregistrat o scădere.

Despre Granada nu m as pronunța...

Nici eu nu as alege un hotel care nu este pe plajă. Am avut anul acesta oferta pe Royal seginus puțin sub Delphin Palace și chiar dacă este mai nou, camerele mai mari și un Aqua parc mult mai atractiv am ales tot Delphin Palace.

Şi eu prefer hotelurile aflate în primul rând faţă de mare, dar am făcut şi două excepţii cu Royal Seginus şi cu Titanic Golf Belek, unde am revenit şi anul următor.

Seginus este în rândul al doilea, dar poţi beneficia de vedere la mare dacă plăteşti în plus pentru asta. Eu am avut o vedere la mare foarte bună pe partea cu Saturn Palace şi cu Adalya. Totuşi nu aş compara cei maxim trei sute de metri de la Seginus la plajă cu distanţa de 1,75 kilometri în cazul Granadei.

Nici camerele de 64 metri pătraţi de la Seginus nu se prea pot compara cu camerele de maxim 27 metri pătraţi de la D. Palace, mai ales dacă ai şi copii, nici aquaparkul nu se compară, nici LunaParkul, cele de la Royal fiind mai noi şi mai frumoase, dar fiecare alege ce consideră mai potrivit pentru familia lui.

Anul acesta şi eu am fost tentată de o revenire la Delphin Palace după cinci ani , însă am şi alte variante mai interesante, dar şi mai scumpe, aşa că urmează să mă decid până nu expiră reducerile de early booking.

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
m liviu, 20.01.22 21:38»@nicole33: Nicole țin sa precizez ca la un singur copil sub 9 ani la Delphin este gratuit. Eu asa știu... Poate au schimbat regulile dar asa era...

Și eu as alege Delphin Palace înaintea celor din grupul Stone.

Despre Granada nu m as pronunța...

Nici eu nu as alege un hotel care nu este pe plajă. Am avut anul acesta oferta pe Royal seginus puțin sub Delphin Palace și chiar dacă este mai nou, camerele mai mari și un Aqua parc mult mai atractiv am ales tot Delphin Palace. Faptul ca este pe plajă și are servicii bune au înclinat balanta tot spre Palace.

Toate cele bune!

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
Ierza, 20.01.22 21:14»@Mihai777: Îți aduc în vedere că Luna Park-ul de la Delphin nu a funcționat anul trecut în perioada de 10 zile când am fost noi cazați - vezi impresii.

Unul din motivele pentru care alesesem hotelul era Luna Park.

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
AudreyJ, 20.01.22 20:37»@lidana: buna seara.

va recomand Rixos Tekirova. De altfel, am si scri cateva impresii ale sejurului din toamna anului trecut - vezi impresii.

Oricand m-as intoarce acolo.

sanatate si vacanta placuta

LA CMR Sherwood Exclusive Kemer vs Rixos Sungate - scris de lidana în secțiunea [CMR TURCIA]
lidana, 20.01.22 20:00»@nicole33: Mulțumesc mult pentru răspuns.

În 2018 am fost cazată la Paloma Foresta, în Beldibi (vezi impresii), în apropiere de Sungate.

Împreună cu o familie de români stabilită în Germania, ne-am dus la Sungate la poartă, am spus că ne-am dori să vedem resortul în vederea unei achiziționări ulterioare. Au chemat pe cineva din staf și ne-a condus prin tot resortul (în același mod am văzut și Nirvana Lagoon, ). E drept, camerele nu erau încă renovate (cel puțin cea pe care ne-a arătat-o).

Nu am stat foarte mult, e vorba despre o impresie formată, probabil pe fugă, de aceea am întrebat.

LA CMR Sherwood Exclusive Kemer vs Rixos Sungate - scris de lidana în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 20.01.22 18:27»@lidana:

Ca alternativă ne-am orientat spre Rixos Sungate (deși l-am vizitat preț de 30-45 minute și ni s-a părut înghesuit, aglomerat).

Două aspecte mi se par ciudate în afirmaţia citată mai sus.

Nu ştiu cum ai reuşit să vizitezi Sungate-ul în condiţiile în care accesul este foarte bine controlat, inclusiv de pe plajă. Singurii care au acces la Sungate sunt cei cazaţi la Rixos Beldibi.

Cum un resort IMENS cu o suprafaţă de peste 250.000 metri pătraţi poate da senzaţia de aglomeraţie mi-e greu să înţeleg . Este adevărat că are puţin peste o mie de camere, însă activităţile sunt bine organizate încât fiecare îşi găseşte locul lui.

Dintre cele două, eu aş alege Rixos Sungate fără să clipesc. De fapt, am şi fost deja cazată de trei ori la acest resort

Care ar fi plusurile Rixosului?

Un hotel de lanţ internaţional de prestigiu oferă mereu mai mult. Contează şi care aspecte te interesează pe tine.

Sungate este construit în 2005 şi renovat ulterior, vegetaţia este extraordinar de bine dezvoltată şi poţi beneficia de umbră naturală oricând te plimbi prin resort.

Camerele standard au 38 metri pătraţi, mai spaţioase decât cele standard de la Sherwood care au maxim 30 metri pătraţi.

Activităţile pentru adulţi sunt complet separate de cele pentru copii în zone distincte din resort, astfel că de exemplu doi adulţi pot petrece seara la spectacol/petrecere la amfiteatru fără a fi nevoiţi să asiste şi la minidisco.

Hotelurile Rixos au investit mereu bani frumoşi în entertainment în spectacole făcute cu trupe profesioniste, au un program de concerte interesant cu multe vedete internaţionale invitate, petreceri reuşite.

Tiroliana care pleacă de pe clădirea principală şi are punctul terminus în zona plajei oferă suficientă adrenalină doritorilor.

Are cel puţin două restaurante principale şi o mulţime de restaurante a la carte. Dispune de nu mai puţin de 18 baruri răspândite pe întreaga suprafaţă a resortului, care oferă băuturi de calitate, destule băuturi de import fiind incluse în concept.

Are două piscine interioare (una în clădirea principală şi alta la Terrace Houses), un centru SPA modern, dar scump, o sumedenie de piscine exterioare.

Aquaparkul este mai vechi, dar toboganele sunt interesante.

Plaja, lungă de peste 750 metri, este cu nisip adus an de an, intrarea în mare este lină - o raritate în zona Kemer! , nefiind necesari papuci speciali, deşi există şi pietre mari în anumite zone, însă acestea pot fi ocolite.

Şezlongurile de pe plajă sunt grupate câte 2-3 într-un fel de pavilioane, asigurând intimitatea dorită de către turişti, dar şi distanţarea tot mai necesară în ultima perioadă.

Mâncarea este foarte bună şi foarte variată, prăjiturile sunt deosebite. Casa îngheţatei constituie o mare ispită, neştiind ce sortiment să alegi mai întâi, toată îngheţata fiind ambalată şi doar mărci cunoscute.

Nu am avut vreo problemă legată de curăţenia camerei, de schimbarea lenjeriei şi a prosoapelor sau de umplerea minibarului cu de toate.

Serviciile au fost conforme cu clasificarea şi prestigiul hotelului.

Am lăsat la urmă un mare plus al hotelurilor Rixos: transport şi acces gratuit la parcul tematic The Land of Legends din Kadriye (Belek) ori de câte ori doreşti în baza unei simple programări.

Alegere inspirată!

LA CMR Sherwood Exclusive Kemer vs Rixos Sungate - scris de lidana în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 19.01.22 00:19»@Mihai777:

Am văzut că ţi-au fost recomandate şi două hoteluri Royal din zona Side, ceva mai departe de aeroport decât Lara sau Belek.

La hotelurile Royal plăteşti mai puţin, deoarece copilul de opt ani beneficiază de gratuitate, în timp ce la Delphin are doar o reducere de 50%, însă, în afară de plaja mai frumoasă, mai lată şi cu intrarea foarte lină în mare şi de camerele mai spaţioase, la toate celelalte capitole sunt sub hotelurile Delphin. Pentru mine este importantă o mâncare cât mai bună şi mai corect gătită, iar Delphinii nu m-au dezamăgit niciodată din acest punct de vedere.

Şi Royalurile au Aquapark şi Lunapark gratuit, cu menţiunea că Taj Mahal împarte aceste atracţii cu Royal Dragonul alăturat, posibil cu aglomeraţia aferentă.

Echipele de animaţie se mai schimbă de la un an la altul, iar în septembrie chiar şi cei mai activi animatori sunt deja obosiţi şi plictisiţi, deci nu aş conta pe ce a fost în alt an.

La vreo 2800 euro ţi-aş fi recomandat Delphin Be Grand care are mult mai multe facilităţi pentru copii decât Palace, exact pe partea de entertainment care te interesează pe tine.

Alegere inspirată!

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 19.01.22 00:02»@Mihai777:

Fiecare din cele două hoteluri în discuție are plusurile și minusurile sale. Doar tu poți decide care sunt mai importante pentru familia ta și care nu.

Mentionez ca am un copil de 8 ani si dorim o vacanta la care activitatea de entertaiment are un rol mai mare chiar decat calitatea mancarii si a bauturii din resort.

Îmi este greu să înţeleg cum cineva pune distracţia copilului mai presus de calitatea mâncării, dar... în fine.

Delphin Palace este pe plajă în timp ce Granada Luxury este la aproape doi kilometri de plajă (1,75 km), dar oferă transport gratuit la plajă. Una este să admiri marea din balconul camerei, una din bucuriile unei vacanţe la mare şi alta este să vezi casele localnicilor, ca acasă la bloc

Granada este mai nou construit şi mai modern decât Palace, dar camerele standard nu sunt neapărat mai spaţioase, decât dacă ai noroc.

Plaja este mai spaţioasă şi intrarea în mare este mai lină la Palace decât la Granada.

Aquaparkul de la Granada este mai nou şi mai interesant decât cel de la Palace, dar şi cel de la Palace îmi pare suficient de antrenant pentru un copil de opt ani.

LunaParkul de la Delphin este complet gratuit, în timp ce Amusement Parkul de la Granada este contra cost.

Restaurantele a la carte sunt gratuite la Delphin şi contra cost la Granada. La fel şi narghileaua, pentru cei interesaţi de această experienţă.

La capitolul băuturi de import posibil ca Granada să stea mai bine decât Delphinul, însă pentru copii importante sunt sucurile fresh disponibile gratuit la Delphin cât este ziua de lungă.

La capitolul mâncare, Delphinul stă foarte bine, aceasta fiind variată şi bine gătită. La Granada nu am stat, nu mă pronunţ.

Dintre cele două eu aş alege Delphin Palace. Părerea mea!

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
marcel1967, 18.01.22 16:32»@Mihai777: Salut. Pentru copii as alege Granada Luxury Belek - vezi impresii. Am fost in 2021 si au un parc acvatic interesant pentru copii. O zi buna.
LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
artemisa24, 18.01.22 16:23»Eu personal am fost in luna septembrie 2021 la Delphin Be Grand in Lara - vezi impresii... nu stiu cum va fi intrarea in mare (noi am prins perioada cu valuri) dar in ceea ce priveste distractia pentru copii si cu copii... ti-l recomand
LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
Mihai777, 18.01.22 14:42»@Rusu Lacramioara: foarte interesanta propunerea, o sa ma uit si pe cele doua Royal. Multumesc!
LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmasterX, 18.01.22 13:49»@Rusu Lacramioara:

Eu vă recomand Royal Taj Mahal sau Royal Alhambra, amândouă sunt pe plajă [... ]

Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestor destinații.

În plus, când vei solicita informaţii despre o anumită destinaţie, cei care îţi răspund vor putea să o facă adecvat "profilului" tău turistic (vor putea vedea, de exemplu, în istoricul tău, locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1)

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
Rusu Lacramioara, 18.01.22 13:47»Bună ziua

Eu vă recomand Royal Taj Mahal sau Royal Alhambra, amândouă sunt pe plajă, apa este mică la intrare cu nisip. Cea mai bună echipă de animație pentru copii și nu numai le-am întâlnit la Royal Taj Mahal. De asemenea aveți AquaPark și parc de distracții. Fetița mea a fost foarte încântată.

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
Mihai56, 18.01.22 12:57»Mihai56: Pentru ca m-ai solicitat, iti voi recomanda sa te inspiri de la cei care au fost la aceste hoteluri in 2021, pentru ca din 2020 pana acum multe lucruri s-au schimbat in impresiile turistilor si implicit in comportamentul hotelierilor fata de all inclusiv si de meniul oferit odata cu pandemia Covid.

Celor care vor dori sa "contreze" cea ce am scris eu ii rog sa se abtina, anticipat. Stiu ca sunt multe "viespi"carora le place sangele si sa intepe!

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
aandrei2, 18.01.22 12:49»La acelasi pret, Granada e mai luxos si servicii ceva mai bune, DAR pentru ce doriti Dvs adica distractia copilului, cred ca Delphin e mai bun. Probabil Nicole va da un raspuns mai detaliat.
LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
iri elena, 18.01.22 12:47»@Mihai777: Scuze nu am fost atenta! Dar tot il recomand dun toata inima! 🙂
LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
tm67bru, 18.01.22 12:18»Pt mine personal, alegerea (dintre cele 2) ar fi FOARTE simplă: Delphin Pallace.

Asta pentru că este orientat în mod particulatr pentru familiile cu copii (luna parc, aqua parc pt copii, colț restaurant pt copii BINE reprezentat etc)

Granada este luxos și fain — dar nu are această orientare particulară (pt familii cu copii)

LA CMR Delphin Palace Deluxe Collection vs. Granada Luxury Belek - scris de Mihai777 în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.146687984467 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată