Răspunsuri încărcate @AFA [p.1 /160]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

roger, 08.06.23 18:33»eu as alege Delphin
LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
calincheita, 08.06.23 07:45»Dintre resorturile descrise de dumneavoastră cele mai bune servicii sunt la Delphin Deluxe. Dacă puteți trece peste plaja cam neprietenoasă, cu pietriș și care se adâncește relativ repede eu zic să mergeți pe acesta. Noi am fost de 2 ori, perfect de fiecare dată.

Pe locul 2 ar fi Aydinbey.

Admiral sub nici o formă, e în câmp, la plajă trebuie să treci drumul pe sub un tunel iar plaja e cumva dezolanta, de o parte și de alta nu mai e nimic iar celelalte două sunt mult sub standardul Delphin.

Camera family la Delphin Deluxe probabil e cu mult mai scumpă ca la celelalte dar diferența e justificată.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
webmasterX, 08.06.23 06:56»@George geo: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
George geo, 08.06.23 06:55»Salut! Anul aceasta am fost in Alania, mai precis perioada 13 05-20.05 la Delphin deluxe! Recomand cu toată încrederea dacă bugetul va permite! Super conditii din toate punctele de vedere.
LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 08.06.23 01:10»@gianimary:

Da dar nu se incadreaza in buget la nici un Delphin, poate doar cu un ultra last minutes, asa am luat noi cu ceva ani in urma. Eu as zice sa recomandam dupa cerinte, ca altfel putem sa umplem aici de hoteluri de 3000 eur

Teoretic, ai dreptate. Nici eu nu văd rostul de a înşira de-a valma toate hotelurile vizitate de fiecare de-a lungul anilor, bune şi proaste la grămadă, mai ieftine şi mai scumpe, fără a citi şi ţine cont de cerinţele şi bugetul autorului solicitării.

Practic, te-ai pripit cu aprecierile legate de Delphini, cât timp sub 1900 euro autorul solicitării poate merge liniştit la Botanik Resort (vechiul Delphin Botanik) sau la mai noul Botanik Platinum din Alanya, ambele întrunind toate cerinţele enunţate. Oferte găsite tot pe AFA Travel pentru o plecare din 16 septembrie din Timişoara, pentru a fi o comparaţie relevantă.

Că plaja nu este cea mai bună, este adevărat, dar Casuba a cerut doar să fie plaja aproape şi este, doi adulţi pot face liniştiţi baie în mare intrând de pe ponton dacă ştiu să înoate şi au eliminat orice disconfort.

A mai vrut verdeaţă, iar cele două hoteluri Botanik sunt chiar într-o adevărată grădină botanică.

Mâncarea este excelentă, serviciile sunt fără reproş, astfel că nu văd de ce nu s-ar simţi şi el foarte bine, aşa cum m-am simţit şi eu

LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 08.06.23 00:52»@daniel:

Pentru parc acvatic îți recomand ca locație Kusadasi. Acolo sunt doua parcuri acvatice in care nu te vei plictisi.

Două aspecte ar mai fi fost util de menţionat:

1. AdaLand este extraordinar, dar NU este gratuit şi nici prea ieftin nu este. Nici accesul la AquaFantasy nu este gratuit decât pentru cei cazaţi acolo, dar nu cred să merite preţul.

2. Kuşadasi este una din cele mai proaste alegeri pentru cei care merg cu avionul, din cauza transferului lung şi obositor de la Milas

LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 08.06.23 00:39»@Silviu235:

Uită de Club Paradiso, un hotel departe de orice. Acesta se află dincolo de Alanya, ceea ce implică un transfer foarte lung de peste trei ore dacă aterizezi pe aeroportul din Antalya.

Hotelul este construit pe un deal, printre blocuri, la vreun kilometru de plaja proprie, însă asigurându-se transfer gratuit. În zona respectivă plaja este îngustă şi proastă, iar în mare sunt pietre mari, adevărate stânci.

Crystal Flora este un sat de vacanţă, un complex de vile amplasat într-o grădină, adevărată pădure. Singurele avantaje ar fi date de peisajul fermecător din Beldibi (zona Kemer), de răcoarea binevenită în plin sezon datorată apropierii muntelui şi de aquaparkul interesant. Plaja este însă cu un amestec de nisip şi pietricele, nici intrarea în mare nu este strălucită, astfel că papucii speciali de apă sunt obligatorii.

Crystal Admiral cred că este cel mai slab şi mai jalnic dintre hotelurile Crystal din zona Side, de nerecomandat.

Alegere inspirată şi vacanţă plăcută!

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 08.06.23 00:19»@Silviu235:

V-aș ruga daca se poate sa ma ajutati la alegere unui resort.

Sa fie cu aquapark pt copii, mancarea sa fie ok, daca se poate cu inghetata si sucurile sa nu fie la dozator.

Dacă îţi asumi riscul unei plaje mai slabe şi cu intrare mai degrabă abruptă în mare, eu îţi recomand cu toată încrederea Delphin Deluxe. La capitolul confort şi servicii Delphinul este mult peste toate celelalte enumerate.

Având în vedere configuraţia familiei, o cazare într-o cameră family, de fapt un apartament cu două camere, îmi pare cea mai potrivită.

Îngheţată găseşti toată ziua, mai multe sortimente, nu doar două ore ca la Aydinbey.

Aquaparkul pentru copii mici şi cel pentru copii mai mari şi adulţi, funcţionând cu program, ca mai peste tot, vor fi la înălţimea aşteptărilor, iar LunaParkul gratuit constituie un alt avantaj important pentru familiile cu copii. Multitudinea facilităţilor şi activităţilor pentru copii, în care aceştia vor fi antrenaţi de către animatori, vor asigura un concediu liniştit şi părinţilor.

Mâncarea şi curăţenia sunt fără reproş.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 08.06.23 00:06»@gianimary:

si noi am fost cu copiii la Delphine Botanik si nu a fost problema ca stiau sa inoate. Aveau 12 si 15 ani. Depinde ce suc doriti cola si fanta nu erau la dozator la nici unul, frachurile in schimb, erau la dozator, dar te serveau barmanii.

Nu am înţeles nimic din cele de mai sus şi nici nu văd vreo legătură cu Delphinii din Alanya sau Lara.

Hotelurile Delphin au oferit mereu doar Pepsi, Mirinda turcească sau 7Up şi doar la dozator până a început pandemia. La sticlă şi la doză primeai doar în minibarul din cameră. Greu de crezut să fi băut tu Pepsi la sticlă în 2010 la Botanik. Situaţia s-a schimbat abia din 2020 încoace.

Fresh-uri găseai gratuit la micul dejun, unde fiecare se putea servi şi singur din cele câteva carafe, precum şi peste zi până seara la Vitamin Bar, unde mai puteai alege, tot gratuit, şi din cele câteva sortimente de smoothies, o adevărată cură de vitamine foarte benefică mai ales celor mici.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 07.06.23 23:45»@Yoda:

Aydinbey King's Palace are cea mai buna si mai frumoasa plaja. E o plaja lata, cu nisip fin, intrare foarte buna in apa.....

Eu as alege Aydinbey.

Dacă plaja ar fi singurul sau cel mai important criteriu, atunci Aydinbey King's Palace ar fi alegerea cea mai bună, acesta având, de departe, cea mai bună plajă dintre cele cinci.

Plaja este lată, este adevărat, dar şezlongurile sunt amplasate departe de mare, înghesuite sub copertine, fără intimitate, deoarece lungimea plajei nu cred să treacă de 100 metri.

Pentru o familie cu copii intrarea foarte lină în mare constituie un avantaj, pentru mine este prea enervant de lină, eu dorind să înot cât mai repede.

Altfel, nu văd motivul pentru care aş alege un hotel destul de modest, vechi (2008) şi renovat acum vreo patru ani, cu fix trei tobogane pentru copii mai mărişori şi pentru adulţi, cu un teritoriu redus, înghesuit printre alte hoteluri.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
gianimary, 07.06.23 21:51»@Silviu235: Daca doriti sa stati cu copiii mai mult la mare, nu va indic Delphine de Lux (vezi impresii) din cauza plajei cu pietre si apa se adanceste rapid, in rest hotelul este super ok. Au si parc de distractii si aquaparc.

Noi tocmai am sosit de la Von Resort Golden Beach Si aici este aquaparc, chiar mai mare decat la Delphine de Lux, este kids concept, plaja superba (vezi impresii).

Daca copiii stiu sa inoate, la delphine de lux este ponton. Au scara sau se poate sari in apa, dar este foarte adanca.

Eu as zice sa cititi impresiile si puteti alege. si noi am fost cu copiii la Delphine Botanik si nu a fost problema ca stiau sa inoate. Aveau 12 si 15 ani. Depinde ce suc doriti cola si fanta nu erau la dozator la nici unul, freshurile in schimb, erau la dozator, dar te serveau barmanii.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
Yoda, 07.06.23 21:02»@Silviu235: Aydinbey King's Palace are cea mai buna si mai frumoasa plaja. E o plaja lata, cu nisip fin, intrare foarte buna in apa. O stiu bine, am stat in apropiere si m-am plimbat de multe ori pe acolo. Celelate au plaje mult mai slabe.

Eu as alege Aydinbey.

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
laura mihaela, 07.06.23 20:49»@Silviu235: Salutare! Îți recomand Aydinbey King' s, e perfect din toate punctele de vedere! Mâncare, plajă, shopping, confort, piscine 🌈

vezi impresii

LA CMR Cazare Antalya, cu 3 copii - scris de Silviu235 în secțiunea [CMR TURCIA]
alinafulg, 07.06.23 17:12»Hoteluri care au impresii foarte bune și la care vă puteti încadra in buget, pentru plecarea din 16 septembrie am gasit pe siteul agenției Am Fost Acolo Travel, cu următoarele preturi:

Oz Premium Side-1447 Eur

Kaya Side - 1632 EUR

Von Resort Elite - 1660 Eur

Saphir Resort & Spa - 1671 Eur

Limak Arcadia Belek - 1842 Eur

Puteti vedea pe Am Fost Acolo Travel preturi si pentru o altă dată de plecare din luna septembrie.

LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
gianimary, 07.06.23 14:18»@Azrael: Da dar nu se incadreaza in buget la nici un Delphin, poate doar cu un ultra last minutes, asa am luat noi cu ceva ani in urma. Eu as zice sa recomandam dupa cerinte, ca altfel putem sa umplem aici de hoteluri de 3000 eur
LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
roxana25, 07.06.23 14:11»@tm67bru: Noi am fost oa hotel Arcanus Side Resort, in Side, timp de 2 ani si ne-a plăcut foarte mult din toate punctele de vedere. Recomand din tot sufletul. vezi impresii
LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
olaruvasile, 07.06.23 10:33»@raluca banu: Mulțumesc frumos pentru sugestie!
LA CMR Cazare in Maramures - scris de olaruvasile în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
raluca banu, 07.06.23 10:29»Noi am fost in urma cu cativa ani la Casa Traditiilor din Ieud.

Daca sunteti in cautare de traditional, romanesc, mancare buna, imbracat in portul popular, aici le gasiti pe toate.

Va spun sincer, pe AFA, recenziile nu sunt tocmai bune, dar eu tot la ei m-as duce. De fapt chiar am un astfel de plan si daca se concretizeaza, voi face si o recenzie.

LA CMR Cazare in Maramures - scris de olaruvasile în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
daniel, 07.06.23 06:29»Salut. Pentru parc acvatic îți recomand ca locație Kusadasi. Acolo sunt doua parcuri acvatice in care nu te vei plictisi.
LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
moraru marian, 07.06.23 04:37»@casuba: Bugetul este mic, chiar mic de tot ptr resorturile următoare: Gural Premier, Selectum Luxury, Papilon Zeugma resorturi unde am fost și ne am simțit bine.

Anul acesta mergem în Side la Royal Alhambra unde am mai fost și cred că ptr septembrie vă încadrați dacă achiziționați acum. Hotel deosebit cu intrare lină în mare puteți vedea pe impresiile puse de mine pe„am fost acolo" - vezi impresii

Poate și la Papilon Belvil să vă încadrați! Căutați! Succes!

LA CMR Cazare hotel pe plaja - scris de casuba în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.0097599029541 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată