ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.05.2025

REVIEW SUSPENDAT (temporar/definitiv), VEDEȚI MAI JOS MOTIVELE

Un Poco Pizza Fresco București merită coada pentru cea mai bună pizza din oraș

TIPĂREȘTE

Salutare, Valentin!

Am citit cu interes și zâmbete recenzia ta – foarte sinceră și savuroasă, la propriu și la figurat. 😄 Între timp, pot să-ți spun că la Un Poco Pizza Fresco lucrurile s-au schimbat destul de mult… în bine!

Pizzeria a crescut considerabil și este acum una dintre cele mai bine cotate din București – peste 1.600 de recenzii pe Google și un rating de 4.8. Au investit serios: au două cuptoare cu foc pe vatră, lucrează cu ingrediente italienești autentice (San Marzano DOP, fior di latte, speck Trentino, carciofini etc.) și livrează zilnic peste 2.000 de pizza. Asta ar putea explica cozile – gustul chiar e apreciat și căutat. 🍕

În ce privește timpul de așteptare, da, poate fi o provocare la ore de vârf, dar e un semn că locul „livrează” – la propriu și la figurat – experiență autentică italiană. Iar prețurile... ei bine, ele reflectă ingredientele și stilul artizanal, nu e fast food.

Dacă ajungi din nou, poate merită o nouă vizită – fie și doar pentru comparație cu prima experiență. S-ar putea să ai o surpriză plăcută! 😉

Citește și CONTINUAREA aici

Trimis de Sorin Suciu in 29.05.25 11:20:12
Validat / Publicat: 29.05.25 13:45:26
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.

VIZUALIZĂRI: 134 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Sorin Suciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
P09 Cea mai buna pizza italiana din Bucuresti- Un Poco Pizza Fresco

5 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[29.05.25 13:43:40]

@Sorin Suciu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Floria CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[29.05.25 20:11:53]

Fiul meu locuiește în blocul mare de peste drum de pizzerie. Comanda uneori pizza, când are musafiri. Da, este foarte bună, am mâncat și eu… Păcat ca spațiul este foarte înghesuit, nu prea îi avantajează! Sincer, eu nu aș sta la coadă în stradă nici dacă aș primi pizza gratis… Drept e ca mirosul îmbietor se simte pe toată strada, și multe familii care stau la coadă cumpără pizza și mănâncă cu copiii în parc. Pacat ca unii dintre ei arunca cutiile goale pe lângă coșurile de gunoi, dar pizzeria nu este responsabilă cu educația clienților!

De fapt, trebuia să încep cu: Bine ai venit!

webmaster
[29.05.25 22:51:20]

Articolul nu este acceptat spre publicare, cf Art 6b, secţ. B, Cap. 1 din Regulament - autorul este sau a fost colaborator permanent sau ocazional al unităţii.

Marcat pentru ştergere (în 24h)

Sorin SuciuAUTOR REVIEW
[30.05.25 09:05:06]

@webmaster: Chiar imi pare rau ca mi-am facut cont si am scris 2 articole aici... pff...

Sorin SuciuAUTOR REVIEW
[30.05.25 09:06:41]

@webmasterX: mi-am facut cont... am scris 2 articole... imi pare rau ca am pierdut timpul sa le scriu...

1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Floria
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în București?: