16 Fotografii atașate de Costi la review-ul Atelierul Brâncuşi, un colţ de Românie în inima Parisului,
încărcat în rubrica «Muzeele Parisului»
P05 [1/16] Oribila clădire a Centrului Pompidou, unde se găseşte, printre altele şi Muzeul Naţional de Artă Modernă» SESIZARE (ref la P.05)
P08 [4/16] Vedere de pe Centre Pompidou, unde se urcă pe scările din tuburile care se văd pe exteriorul clădirii, din fotografia anterioară. În prim plan se vede biserica Saint-Merri şi, mai departe, turnurile de la Notre Dame. Între clădirea Centrului Pompidou, de unde este făcută fotografia şi biserica Saint-Merri se află fântâna Stravinski, a cărei frumuseţe contrastează evident cu urâţenia Centrului Pompidou.» SESIZARE (ref la P.08)
P09 [5/16] Vedere din Centrul Pompidou spre nord, către Basilique du Sacré Coeur, din Montmartre» SESIZARE (ref la P.09)
P10 [6/16] Intrarea în micuţa clădire de pe strada Rambuteau, din colţul Centrului Pompidou, care adăposteşte Atelierul Lui Brâncuşi» SESIZARE (ref la P.10)
P12 [8/16] În dreapta, "Coloana fără sfârşit" şi imediat mai la stânga, în centrul imaginii, "Pasărea în văzduh"» SESIZARE (ref la P.12)
P13 [9/16] O vedere de ansamblu. În stânga, în prim-plan, "Cap de femeie"), chiar în mijloc, "Vrăjitoarea", iar în colţ, "Marii cocoşi". La dreapta, la perete, unde este şi un tablou, se disting "Tors de adolescent", "Sărutul" şi "Muză adormită".» SESIZARE (ref la P.13)
P15 [11/16] O imagine în care se evidenţiază în fundal "Foca" şi două variante de "Pasărea în văzduh". Se remarcă, de asemenea, diferitele socluri, ele în sine opere de artă.» SESIZARE (ref la P.15)
P18 [14/16] O altă imagine de ansamblu a atelierului, în care, în fundal, aurită, se vede "Principesa X".» SESIZARE (ref la P.18)
P19 [15/16] Detaliu din atelier, în care se văd două variante de "Începutul lumii", una aurită, cealaltă metalică, "Principesa X" şi, la dreapta, mai multe variante la "Domnisoara Pogany"» SESIZARE (ref la P.19)
P20 [16/16] Leda, care în mitologia greacă a fost o fată sedusă de Zeus care pentru aceasta s-a transformat în lebădă.» SESIZARE (ref la P.20)