Q&A Delphin Imperial Hotel

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Delphin Imperial Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    saluttrimisă de: andrei888 - în [13.07.22 12:00:03]

    Bună ziua Urmează să plecăm si noi la același hotel si vă mulțumim pentru recenzie si informări întrebarea mea este legată de deplasarea cu auto Daca puteți să imi spuneți cateva amanunte despre costurile depalsării carburant, HGS -daca este necesar și daca a-ți terecut peste noul pod de la Chanakale Fiind prima dată cu auto suntem 3 familii si ne-ar fi de ajutor sfaturile dv Vă mulțumesc anticipat
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 113

    Covid Turciatrimisă de: Mihaela 52 - în [31.07.21 17:16:05]

    Buna ziua. Daca ati fost in acest an in Turcia, puteti sa-mi spuneti ce acte trebuiesc pe aeroport: gen certificat vaccinare, test, etc. Multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 184

    cazare la cornelia daimond sau alva donnatrimisă de: catalinstefan - în [15.06.21 13:17:14]

    cazare la cornelia daimond sau alva donna
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 206

    Concediu Delphin Imperial 2020trimisă de: Virgil81 - în [21.06.20 08:00:32]

    Buna ziua tuturor, Ce informatii aveti, mai ajungem anul acesta la Delphin Imperial cu auto personal? Conditii la dus/intors, cazare? Am reprogramare la sfarsitul lunii august. Va multumesc!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 318

    Parcare auto proprietrimisă de: Virgil81 - în [13.11.19 16:22:16]

    Va rog sa-mi precizeze cineva care a fost cu masina personala, daca la Delphin Imperial este parcare auto proprie sigura (pazita). Va multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 455

    Cazare Delphin Imperial Laratrimisă de: mihar - în [14.01.19 12:15:41]

    Buna ziua. Nu a mai fost nimeni la Delphin Imperial Lara in 2018? Nu vad nici o impresie.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 433

    Cum e la Imperial de sarbatorile de iarna? trimisă de: Neamtu - în [30.11.14 07:49:39]

    Buna ziua. Stie cineva cum e la Imperial de Craciun si Revelion? Stiu ca nu e vreme de plaja dar ce activitati ar putea fi? Sau trebuie sa ma pregatesc la un concediu cu mult somn? ... nu ca ar fi rau! :D M-ar mai interesa de unde as putea sa inchiriez pt cateva zile o masina sa ne plimbam putin in imprejurimi. Eventual daca imi poate recomanda cineva ceva ce merita vizitat. Multumesc anticipat.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1385

    Cine a fost anul acesta la Imperial? trimisă de: CARMEN ANA - în [29.08.13 15:22:55]

    Nu a fost nimeni anul acesta la Imperial? Nu vad nicio impresie recenta...
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1802

    Rugaminte...trimisă de: @alinuta - în [23.06.12 10:54:43]

    Buna tuturor! Sunt novice pe amfostacolo.ro, asa ca cer clementa din partea voastra daca am facut vreo greseala adresandu-ma in acest mod, dar...am nevoie de ajutorul vostru, al celor care ati fost deja la Delphin Imperial!!! Printr-un "concurs" de imprejurari, in cateva saptamani vom ajunge si noi in aceasta locatie superba, fiind primul nostru sejur la mare in Antalya! Am citit cu mare placere si interes review-urile voastre, asa ca indraznesc sa va adresez tuturor cateva intrebari: 1) Avand in vedere ca perioada sejurului nostru va fi exact cand vor fi "caldurile" mai mari, as dori sa stiu daca putem regla AC-ul din camera astfel incat sa nu avem probleme de sanatate sau sa renuntam pur si simplu la "beneficiile" acestuia? 2) Pana la ce ora se poate sta la plaja, avand in vedere ca temperaturile vor depasi probabil 40 de grade Celsius? 3) Cam ce posibilitati de "entertainment" pentru copii putem gasi in hotel in orele de soare puternic, avand in vedere ca suntem insotiti si de fetitele noastre de 4 si respectiv 10 ani? Va multumesc anticipat!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1776

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Delphin Imperial Hotel
    pagină generată în 0.012861013412476 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]