Q&A Descoperă Timișoara și împrejurimile

Întrebări și răspunsuri [3]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Timișoara și împrejurimile»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Paduri in jurul Timisoareitrimisă de: OlgutaC - în [19.05.16 09:29:11]

  Buna ziua As dori un sfat. Voi petrece cateva zile in Timisoara la o matusa mai in varsta. As dori sa o scot undeva la o padure, un loc de agrement, dar nu in parc. I-au placut foarte mult excursiile si as dori sa o duc undeva sa mai vada copaci, frunze, ceva mai natural, nu alei de parc. Puteti sa-mi recomandati ceva in jurul Timisoarei?
  9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1258

  [Fără titlu]trimisă de: magdalena - în [08.07.10 10:14:45]

  Daca doresc sa ma intorc in tara dinspre Viena si sa ajung in Timisoara, pe la ce vama se intra?
  9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1554

  [Fără titlu]trimisă de: danoradea - în [08.05.10 13:23:13]

  Am o intrebare pentru cei care locuiesc in Timisoara sau cunosc bine zona, mai exact ma intereseaza daca exista ceva varianta ocolitoare pentru cei care vin dinspre Arad si pleaca spre Caransebes, cu masina, pentru a nu intra prin Timisoara. Am vazut ca inainte de a intra Timisoara este un drum la stanga spre Cerneteaz, dupa care o iau spre Pischia - Bencecu de Sus - Ianova si ies la Izvin. Ma intereseaza daca este o ruta viabila, daca e asfaltata si care ar fi starea drumului. Cu multumiri
  1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1184

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Timișoara și împrejurimile
  pagină generată în 0.00458598136902 sec
  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată