Q&A Croaziere cu MSC Fantasia

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Croaziere cu MSC Fantasia»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Plata pe vasul de croazieratrimisă de: gratziela - în [17.04.16 19:39:21]

    Buna seara. Am rugamintea sa-mi dati cateva detalii despre plata pe nava de croaziera. Am citit cam tot ce s-a scris despre acest subiect si am hotarat sa punem bani pe cardul care ni se va da la imbarcare. Intrebarea mea este daca as vrea sa platesc cu un alt card (de credit) o excursie sau doua se poate? Multumesc frumos.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1806

    Document imbarcaretrimisă de: Florin7 - în [03.03.16 15:09:57]

    A fost cineva pe Fantasia doar cu buletinul?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1353

    Croaziera din 8 februarietrimisă de: Delia2015 - în [24.01.15 14:02:07]

    Merge cineva in Croaziera din 8 februarie cu MSC Fantasia -Mediterana de vest?
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1557

    croaziera Craciun MSC fantasia 2013trimisă de: LACITURISTUL - în [25.11.13 19:35:25]

    buna! Vine cineva in Croaziera de Craciun pe MSC Fantasia pana in Haifa Israel? am o posibilitate de excursie cu aprox 70 euro/pers Jerusalim -Betlehem, fata de cam 108 cat e excursia de pe vas... noi suntem opt si mai avem sase locuri!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1319

    Exista un shop de unde poti cumpara bauturi la pret mai mic?trimisă de: ANDREEA10 - în [10.08.12 12:18:04]

    AM AUZIT CA EXISTA PE NAVA SAU IN PORT UN SHOP DE UNDE POTI CUMPARA BAUTURILE CU UN PRET MAI MIC? DUPA IMBARCARE SI VERIFICAREA BAGAJELOR TE POPTI INTOARECE SI CUMPARA BAUTURI?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2581

    Fumatul si fierul de calcattrimisă de: Andrei.G - în [01.05.12 23:38:41]

    Va multumesc pentru raspunsurile trecute! Mai am 2 intrebari si cu asta cred ca am terminat: 1. Ce imi puteti spune despre fumatul la bordul MSC Fantasia? 2. Daca ai nevoie de un fier de calcat ceri cameristei? Si as vrea sa mai stiu daca este cotra cost pentru ca nu as vrea sa ma car cu el de acasa. Va multumesc anticipat!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1953

    220V si/sau 110 V???trimisă de: Andrei.G - în [29.04.12 10:51:55]

    Pe MSC Fantasia sunt prize de 220 V???Va multumesc pentru celelalte raspunsuri si pentru acesta anticipat!!!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1772

    Masa de seara?trimisă de: Andrei.G - în [25.04.12 15:49:40]

    Cum se numeste retaurantul in care se serveste masa de seara?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2696

    Apa din picine si mancareatrimisă de: bogdy - în [30.10.11 16:42:30]

    Buna, mergem si noi in 19.01.2012 cu Fantasia si am vrea sa stim daca apa in piscine este calda si cum este mancarea deoarece avem 2 copii mofturosi (5 ani).
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2014

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Croaziere cu MSC Fantasia
    pagină generată în 0.019062042236328 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]