Q&A Vacanța în Thassos

Întrebări și răspunsuri [53]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Thassos»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Info despre studios Anastasia din Skala Panagiatrimisă de: Lucian.hav - în [23.02.17 18:00:41]

    Bună ziua. Doresc informații despre studios Anastasia din skala Panagia Thassos. Nu acel studio prin mijlocul stațiunii potamia, acel studio ce se găsește pe Go-Thassos. gr studios Anastasia, ca localizare se găsește în spatele studiourilor Avra la 5o de metri de mare. Ca locație e una drăguță, liniște, doar ca este cam departe de taverne. Anul trecut am stat la Avra deci a trebuit să folosesc mașină. Nu gasesc nici impresii niciunde, doar informații ce le găsesc pe acel site. Este de Încredere? Va rog orice informație este bine venita. Mulțumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1179

    vacanta Thassostrimisă de: yuliansch - în [18.08.16 07:28:22]

    Buna. As vrea sa intreb care ar fi costurile (aprox.) pentru o vacanta de 7 zile (2 adulti + 1 copil) in Thassos: cat costa cazarea, mancarea, taxe plaja, etc. Nu am fost niciodata in Grecia si m-ar interesa pentru anul viitor. Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1648

    Excursii optionaletrimisă de: monika27* - în [27.06.16 02:04:55]

    Care sunt excursiile optionale ce se pot face in Thassos? Cat costa si care dintre ele merita banii si care nu?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2235

    Impresii Petra Housestrimisă de: tatet55 - în [23.06.16 19:44:12]

    Impresii despre Petra Houses, Potos, Thassos
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 943

    AnnMari Studios, Thassostrimisă de: simonavasi - în [25.05.16 14:13:46]

    Salutare, Anul acesta e prima oara cand mergem in Thassos (am fost doar in Lefkada pana acum) si ne-a placut mult cum arata studiourile AnnMari din Skala Potamia. Inteleg ca sunt nou construite, proprietara fiind si cea care administreaza Studios Aiolos. A fost cineva pana acum la AnnMari? Aveti ceva sfaturi/pareri? Nu reusesc sa gasesc nicaieri niciun review. Arata foarte bine pe site la ei, insa as fi mai linistita sa avem si o parere de la fata locului, caci mergem cu un bebe de un an si nu mi-as dori surprize :)... cel putin nu neplacute :) Merci mult!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1749

    Plajatrimisă de: monika27* - în [23.05.16 16:06:51]

    In ce stare este Marble Beach?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1846

    Echitatie Thassostrimisă de: PISICAANA - în [01.03.16 15:48:07]

    Ma intereseaza locurile unde se poate practica echitatia in Thassos si amanunte legate de programari, persoane de contact, sfaturi, seriozitatea personalului de la centrele de echitatie etc. La sfarsitul lunii august 2016 imi voi petrece 9 zile in Limenas si vroiam sa stiu si daca se fac programari in avans pentru excursiile calare (pe site sau telefonic). Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2298

    Impresii despre Ocean Beach Hotel, Thassostrimisă de: chi32 - în [11.02.16 20:08:28]

    Doresc sa achizitionez un sejur in luna iunie la Ocean Beach, Skala Potamia, Thassos. Mi-ar fi de folos citeva impresii generale de la cineva care a fost cazat acolo in 2014 sau 2015. Va multumesc si astept cu interes impresiile.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1146

    Cazare bungalow Skala Potamiatrimisă de: titilica960 - în [01.02.16 12:06:06]

    Stie cineva despre conditiile de cazare Spitakia Bungalow -Skala Potamia? Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 951

    Excursii optionale Thassostrimisă de: CarmenTina - în [16.08.15 18:26:22]

    Ma intereseaza concret, la excursia optionala cu vaporasul in Thassos, prin ce locuri opreste, golfuri, plaje cunoscute? Am cautat la excursiile optionale dar nu gasesc nimic concret si nu as sta sa caut printre sute de review-uri. Am citit cate ceva, dar cam vag. Multumesc anticipat!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1548

    Hotelul Chatziandreou - Skala Prinos, Thassostrimisă de: DanielaK - în [24.07.15 15:54:14]

    Stie cineva amanunte despre Hotelul Chatziandreou din Skala Prinos? Plecam in cateva zile si nu stiu cat de departe este de plaja... din impresiile gasite pe net nu mi-am putut da seama cam la ce distanta de plaja este... Plaja in Skala Prinos e cu nisip? Cum e intrarea in apa? Sezlongurile la ce pret se inchiriaza? Multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1071

    Ce taverne/restaurante, obiective, sate, recomandati?trimisă de: pasagera23 - în [18.06.15 22:52:07]

    În luna iulie plecăm in Thassos, doar noi 2. Suntem adeptii vizitatului, nu stăm intr. un singur loc niciodată. As vrea sa stiu daca avem ceva obiective turistice, sau ati gasit un sat frumos care merită vazut. Mi. ar place sa stiu la ce taverne ati fost si va placut, dar si unde credeti ca este de evitat, ce preturi sunt? Ce ati mâncat bun? :D As vrea sa. mi fac un buget decent, nu vreau nici sa cumpăr porțelanuri pentru ai mei, dar nici sa râmnesc la ceva, si sa nu imi iau... întelegeti voi :) Multumesc!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1953

    Rezervare fara card pe Bookingtrimisă de: octavian759 - în [05.06.15 19:38:11]

    Buna ziua. Vara aceasta, mai exact in luna august am dori sa mergem la odihna pentru prima data in Grecia, pe insula Thassos. Cand am facut rezervarea pe Booking nu mi s-a cerut datele niciunui card (debit/credit) insa la conditii este specificat: Plată în avans - Oricând după efectuarea rezervării se poate încasa 30% din prețul total. Intrebarea mea este: cum se va achita aceasta taxa in avans daca eu nu am folosit nici un card in momentul rezervarii? La fel este si la taxa de anulare: De la 12 iulie 2015 00:00 [Astris]: € 150. Am siguranta ca rezervarea este OK si ca nu voi ajunge sa mi se spuna ca nu am achitat avansul de 30% iar rezervarea nu mai este valabila? Sau poate ar fi mai OK daca as face rezervarea la un hotel la care este specificat clar ca nu exista taxa de avans si plata se va efectua pe durata sejurului? Pana acum am facut 2 rezervari pe booking cu plata integrala, fara restituire si aveam oarecum siguranta ca este achitat si rezervat. Acum insa nu stiu ce sa cred... Nu as vrea sa am o planurile stricate...
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1536

    Hotel Glikadi - Thassos Thassou - a fost cineva?trimisă de: Catzus - în [13.05.15 17:42:54]

    A fost cineva cazat la hotelul Glikadi - din Thassos Thassou? As dori sa aflu mai multe informatii despre el, despre plaja aferenta si imprejurimi. De asemenea din cate vad pe harta, de la locul de debarcare din Thassos de la ferryboat se merge pe sosea pana la acest hotel si nu se ia un alt ferryboat pana in cealalta locatie de debarcare din partea vestica a insulei, correct? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1668

    Cazare Thassos - last minutetrimisă de: Sindrom - în [21.04.15 11:15:17]

    Cum dupa un weekend pe litoralul romanesc/bulgaresc ma intorc mai nevos si obosit m-am hotarat ca vara asta cateva weekenduri sa le petrec in Thassos. Drumul nu e o problema pentru ca anul trecut am facut si 6 ore de pe litoral pana in Buc. Vreau sa va intreb cum fac cu cazarea, pentru ca practic vor fi doar 2 nopti (vineri ajung pe insula si duminica plec). Sincer eu as prefera sa fac rezervare de aici, dar sa aleg pe booking sau sa merg pe mana agentiilor. De plecat, pot sti sigur doar cu 2 sapt maxim inainte si voi pleca in principiu in iunie si iulie. A mai mers cineva asa? Imi poate da cateva sfaturi?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1486

    Buget necesar pentru concediu in Thassostrimisă de: nuszbaumandrea - în [01.04.15 12:46:58]

    Buna tuturor! Un buget de 1000 euro (din care cazarea este de 280 euro cu mic dejun inclus) este acoperitor pentru un concediu de 7 nopti in Thassos? Este vorba de 2 adulti si un copil, transport cu masina proprie din Baia Mare... Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3989

    Cazare pe plaja Golden Beachtrimisă de: piscot - în [03.03.15 16:09:12]

    Am fost odata cazati in Skala Panagia, la vila Elisabeta, cu iesire chiar pe plaja, asta cand eram doar doi. Acum suntem trei-copil de 4 ani, si am vrea sa-l ducem prima data la alta mare, locatia cea mai apropiata fiind Thassos. Acum, daca nu sunt prea pretentioasa, as dori sa-mi sugerati un loc bun de cazare, intre Skala Panagia si Skala Potamia, stiu ca era o zona buna cu dune de nisip fin, aproape de plaja si, eventual de un supermarket. Si, in plus, sa aiba o curte pentru joaca copilului (loc de joaca, mai bine zis). Stiu ca sunt multe cerinte, dar cine stie... Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1502

    Hotel Aeria Astris - Thassostrimisă de: alaurentiu - în [14.02.15 09:41:45]

    Buna ziua, nu am gasit nici o recenzie despre hotelul Aeria din Astris Thassos. Am gasit o oferta foarte buna si m-ar ajuta foarte mult in luarea unei decizii parerile membrilor care au fost la acest hotel- cazare, masa, conditii generale, personal etc. Multumesc anticipat pentru ajutor. Daca am gresit incadrarea rog moderatorul sa ma ierte dar nu am gasit alta sectiune unde sa scriu.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1192

    Despre Vila Estrella del Mar 2*-Insula Thassostrimisă de: dorinakiss - în [29.10.14 23:22:47]

    Cine a fost cazat in aceasta Vila din Skala Potamia-Insula Thassos, sa-mi descrie conditiile si alte impresii despre aceasta locatie, deoarece nu am gasit nici o impresie pe acest site. Cu multumiri, Dorin.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2082

    Rog recomandari!trimisă de: angelaion - în [15.10.14 20:36:54]

    Buna ziua, suntem o familie cu un copilas de trei ani si cautam locul perfect pentru o vacanta in 2015 in thassos - si cand spun perfect ma gandesc strict la copilasul nostru. Care este perioada optima pentru o vacanta in tahssos? Nici caldura excesiva dar nici precipitatii... Plaja cea mai potrivita pentru bebe (fara valuri, nisip fin, mare linistita si lina). Stiu ca e devreme dar daca stabilesc cea mai potrivita plaja pentru copii, urmeaza sa gasesc si cea mai potrivita varianta de cazare (foarte curat si aproape de plaja, sa nu mai caram ca nebunii tot bagajul, eventual sa ne deplasam fara masina). Mentionez ca am tot citit forumul dar nu cred ca voi reusi sa cuprind toate impresiile... Multumesc anticipat pentru toate informatiile.
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4137

    informatiitrimisă de: Alecu26 - în [19.08.14 18:56:58]

    Buna Ziua, deoarece doar foarte din scurt ne-am hotarat cand si cum sa mergem in Thassos (prima data pe un alt litoral in afara Romaniei) am nevoie sa ma ajutati cu mai multe informatii. Despre ce e de vazut prin Thassos, am tot printat vreo 30-40 de reviewuri... de abia astept sa le citesc. Ce as dori insa... daca cineva poate sa faca un mic top 5 sa zic asa despre: Taverne (pana acum am pe lista doar Stelios... si e o parere comuna) Lucruri de facut (in afara de locurile de vizitat cu masina sau satele si plajele de vazut. Ma gandesc daca puteti sa-mi recomandati ceva referitor la tot felul de excursii organizate, plimbari cu vaporasul, am citit si ceva de snorkling... sa sper ca aici am informatiile necesare... si alte chestii MUST DO (nu doar MSUT SEE). Multumesc... pentru efort... dar in 3 zile plecam... si vreo 2 zile am petrecut cautand cazare... din asa din scurt.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2133

    Skala Potamia sau... ?trimisă de: kesasun* - în [03.08.14 11:59:16]

    Bonjour! Ce stațiune este mai potrivită pentru un sejur relaxant, dar, totuși, cu taverne și, cel mai important, cu plajă curată și un peisaj mai "special"? Din câte am citit, Skala Potamia, datorită vederii către muntele Ypsarion și Golden Beach, ar fi alegerea cea mai bună. Voi ce mi-ați recomanda? Mersi!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1795

    Blue View Studios - Skala Potamiatrimisă de: manucristina23 - în [02.07.14 16:19:05]

    Buna ziua, ma puteti ajuta cu ceva impresii despre vila Blue View Studios din Thassos-Skala Potamia deoarece nu am gasit nimic pe site. Cat de mare este distanta pana la plaja? Ceva nume ale tavernelor unde se mananca bine si nu in ultumul rand conditiile din vila. Suntem 3 familii cu copii si plecam pe 8 august 2014. Va multumesc anticipat.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3976

    Informatii Studios Anemos - Thassostrimisă de: tetelu - în [10.04.14 10:39:44]

    Salutare, A vizitat cineva sau aveti vreo idee despre vila de mai sus? In vacanta vor fi si copii mici, de aceea curatenia este pe primul loc. Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 735

    A fost cineva cazat in studiourile Nemesis, Thassos? trimisă de: ClaudiaP - în [02.04.14 11:54:48]

    Ma intereseaza daca raportul calitate pret este corect
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1298

    Hotel (nu vila!) Sirines, ce stiti de el? trimisă de: april12 - în [01.04.14 11:23:30]

    Mi s-a tot oferit de cate agentii acest hotel Sirines de 2* in Potos, Thassos, insa nu gasesc multe despre el. Am gasit pe Tripadvisor cateva review-uri pozitive si undeva intr-un comentariu spune ca e mai departe de plaja (200-300m nu 80m cum se gaseste inclusiv pe site-ul lor). Deci ce-mi puteti spune de masa, cazare, plaja samd? As fi vrut la hotel Potos, insa e in stop sale (nici la hotel nu mai sunt decat 2 rooms family) si noi am fi cam 4 familii (cu copii de 8-16 ani) care dorim sa mergem impreuna.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1763

    Recomandare Panagiota Apartments - Skala Potamiatrimisă de: mirumiru - în [11.03.14 19:08:44]

    Buna ziua. Imi poate da cineva o recomandare in ceea ce priveste Panagiota Apartments? Voi merge la inceputul lui august insa as vrea sa ma linistesc cu privire la conditiile de cazare, daca site-ul lor reflecta realitatea. Am vazut ca nu a scris nimeni despre aceasta pensiune pe AFA. Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 595

    Apartamentele Aegeantrimisă de: anca79 - în [13.02.14 23:13:08]

    A fost cineva la Apartamentele Aegean din Skala Potamia, Thassos? Nu Apartamentele Aegean Sun, ci Aegean I sau II. Pe internet nu gasesc impresii, pareri despre ele. Va rog dati-mi detalii despre ele, zona in care se afla, etc. Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 969

    studio cu loc de joaca pt copiitrimisă de: flaminiaprodan - în [05.02.14 10:15:03]

    Revin cu intrebarea despre o recomandare pt un studio care sa aiba neaparat loc de joaca pt copii (deoarece nu mai dorm la pranz si atunci macar sa aiba unde se juca) si sa fie aproape de plaja cu nisip. Am aflat de Filio studio si de Rainbow, dar e prea scump pt noi (90 € pe noapte). Din pacate nu putem merge decat in plin sezon, sf de iulie, iar cazarea sa fie pana in 70 € pe noapte. Mutumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1153

    astrid sun hoteltrimisă de: rubianacirstea - în [08.01.14 19:54:03]

    Buna, as vrea sa stiu daca a ajuns cineva la hotelul Astris sun din Astris. Am gasit o oferta convenabila dar nu si impresii ale celor care au stat acolo. Daca puteti sa imi dati ceva informatii, pleaseeee...
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 956

    Hotel Arion, Skala Potamia, Thassostrimisă de: callatis06 - în [15.12.13 08:29:55]

    Pentru anul 2014 am bugetul mai redus şi vreau (totuşi) să merg pentru câteva zile în Thassos, Skala Potamia. După ce am vizionat câteva site-uri de specialitate m-am hotărât asupra hotelului Arion**. Din păcate nu am citit dacât review-urile de pe acele site-uri şi nu mi-am făcut o părere definitivă. Aşadar, nu mă pot hotărî, fără sa citesc şi părerea colegilor de pe AFA, care, eventual, au ştiinţă despre acest hotel. În consecinţă vă rog stimaţi colegi să mă "consiliaţi" cu privire la acest hotel. Mulţumiri şi să aveţi parte de vacanţe cât mai frumoase!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2345

    Detalii despre croaziera in jurul insulei Thassostrimisă de: adaada31 - în [28.06.13 14:52:05]

    Buna ziua! In a doua jumatate a lunii iulie voi merge in Thassos- cazare in Limenas. As dori cateva detalii in legatura cu excursia cu vaporasul in jurul insulei (pret, achizitionarea biletelor, destinatii etc.). As mai vrea sa aflu si cum pot ajunge la Marble Beach. Multumesc anticipat! :)
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4126

    Hotel Vila Christa 3*- Limenas - Thassostrimisă de: lary75 - în [18.06.13 19:52:33]

    Salut! In august vom pleca in Thassos , cazare cu demipensiune rezervata la vila cu pricina. Tot asteptam sa apara cineva cu un review pe site referitor la aceasta vila. Stie cineva ceva despre ea (conditii de cazare, masa, locatia mai exacta decat cea de pe booking.com, distanta pana la plaja, etc.) ? Multumesc frumos!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1000

    Armeno Studios Limenariatrimisă de: JoAmy* - în [15.06.13 15:09:34]

    A fost cineva cazat la Armenos Studios in Limenaria? Nu de alta, dar fiind cu copil mic nu vreau sa am surprize neplacute. De asemenea, sunt zonele Skala Potamia, Skala Panagia cu mult mai frumoase, sau merge si aici?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1062

    Modalitati distractie copiitrimisă de: indiralisa_26 - în [13.06.13 08:30:27]

    Buna ziua, mergem in thassos (golden beach) si avem cu noi 3 copii sub 5 ani, intrebarea este: in ce zone gasim parcuri sau macar mini parcuri de distractie? gen trenulet... masinute... carusel... stiti voi! Multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 6496

    Excursii optionale Thassostrimisă de: iordache73* - în [02.06.13 11:01:18]

    Plecam in 5 iunie in Scala Prinos, iar ceea ce ma intereseaza este daca un copil de aproape 5 ani plateste excursiile optionale?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1137

    Info Nikolas Studiostrimisă de: luiza22ok - în [15.05.13 16:27:36]

    Buna ziua, va rog ma poate ajuta cineva cu ceva informatii despre studio nikolas skala panagia, nu am gasit nimic despre aceasta locatie pe site pare in regula dar nu stiu cat de reale sunt pozele, eventual privind localizarea pe harta as dori sa stiu cum este zona aceea. [#]http://www.go-thassos. gr/thassos-online-directory/nikolas-studios.html[/#] va multumesc pentru timpul acordat, luiza
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1020

    Intrebare legata de apa potabilatrimisă de: GabrielaG - în [23.04.13 19:42:56]

    Buna ziua, Stiu ca apa nu este potabila in Grecia, adica nu pot bea apa de la robinet dar intrebarea mea este: se poate gati cu apa de la robinet sau macar o cafea se poate face din apa de la robinet? Multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3954

    croaziere Thassos - Mt. Athostrimisă de: tirol - în [15.04.13 15:36:46]

    Buna ziua, Va trimit rugamintea sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate de croaziera/excursie spre Agion Oros, pornind din insula Thassos. Chiar daca nu voi fi stationat in Halkidiki, ci in Skala Potamia, imi doresc, daca exista oportunitati, o excursie spre Muntele Athos. Astept din partea Dvs recomandari si informatii despre tarife, daca este cazul. Va multumesc si va doresc tuturor vacante cat mnai reusite!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5693

    Doresc impresii, comentarii despre Erodios studio-Skala Kallirachis-Thassostrimisă de: lamadefoc - în [05.03.13 13:47:36]

    Buna ziua, ca introducere va spun ca am rezervat un sejur in acest an in thassos (este pt prima oara cand mergem aici, am mai fost in grecia continentala de cateva ori) in locatia skala kallirachis la vila erodios, in luna iulie. (in partea vestica a insulei), as dori cateva recenzii, impresii asupra acestei locatii cat si a celorlalte locuri si obiective ale insulei. multumesc anticipat lucian
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1485

    Ce cazare sa aleg in THASSOS? trimisă de: justme_maia - în [07.02.13 13:39:32]

    Dintre Villa La Luna din Capitala Thassos si Vila Dimitris tot din capitala Thassos care este cea mai ok din punct de vedere al pozitionarii fata de plaje frumoase, taverne, plus conditii oferite?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 910

    Thassos in luna maitrimisă de: kathy15 - în [17.10.12 16:30:03]

    Buna, As vrea sa merg in Thassos pe la sfarsitul lunii mai, cum este vremea? Se poate face plaja ? Multumesc,
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1979

    transport local thassostrimisă de: simcris - în [13.06.12 13:30:09]

    Mi-am programat o minivacanta in Limenaria, la inceputul lunii viitoare.Din impresiile postate aici am inteles ca, in statiune, plaja nu este din cele mai grozave, la distanta de citiva kilometri fiind altele, mai bune. Intrucat, din pacate, nu voi avea masina, as vrea sa stiu daca in zona functioneaza transportul local care mi-ar facilita deplasarea la plajele Pefkari sau Metalia ori la cea din Potos. Sau, eventual, cit ar costa un taxi pina la una din aceste plaje. Multumesc mult!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2006

    Impartirea transportuluitrimisă de: TRaluca - în [31.05.12 23:43:27]

    Vreau sa merg vreo 5 zile in Thasos, undeva intre 10 (dupa alegeri) si 22 iunie. Prietenii mei sunt deja acolo, as vrea deci sa impart drumul cu cineva. Are cineva un loc disponibil in masina?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 725

    Sejur familie in THASSOS preferabil POTOStrimisă de: inlomavl - în [26.05.12 11:10:29]

    Am dori sa mergem doua familii cu copii pana in 5 ani si as dori daca puteti va rog sa imi recomandati ceva in acest sens cu demipensiune.Multumesc mult.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1656

    Rent a car Thassostrimisă de: lalena - în [06.05.12 18:54:37]

    Va rog sa-mi spuneti cat costa inchirierea unei masini pentru o zi in Insula Thassos, Limenares. Multumesc !
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2112

    Vila Christatrimisă de: Alexis_fla - în [02.05.12 02:26:54]

    Pe la inceputul lunii august voi merge in Thassos. Voi sta la Vila Christa , aflata in capitala Limenas , cu regim demipensiune. As dori cateva informatii/impresii despre aceasta vila. Multumesc anticipat!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1305

    Informatii despre IOVI Apartments and studiostrimisă de: Yan - în [16.01.12 11:11:17]

    Buna ziua! Doresc mai multe informatii de la cei care au fost cu copii la IOVI Apartments and Studios-Skala Potamia, noi vrem sa mergem mai multe familii aici si dorim sa stim daca se pot juca copii in curte fara restrictii, pt. ca am vazut pe site ca au un loc de joaca cu multa umbra, poti sta afara la iarba verde, conditiile din camere sunt cele prezentate pe site in poze? Orice alt amanunt in plus este binevenit inclusiv modalitati de rezervare. Multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 6207

    Harta detaliatatrimisă de: simovi - în [20.08.11 10:53:45]

    Unde as putea gasi o harta detaliata a insulei Thassos, care sa contina atat plajele cat si atractiile turistice, locurile de vizitat ?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1838

    limenas-giola-marble beach?trimisă de: bebe_eco - în [12.07.11 15:11:37]

    cum se poate ajunge din limenas la giola? si la marble beach? distante daca stiti. multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1969

    [Fără titlu]trimisă de: danoradea - în [14.01.11 19:23:15]

    As dori informatii despre Ilio Mare Beach Hotel - click aici, daca exista cineva care are detalii despre acest hotel, ma intereseaza plaja, camerele, masa (regim demipensiune), puncte de interes comercial in apropiere. Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1475

    [Fără titlu]trimisă de: limac - în [07.06.10 11:49:23]

    Intrucat mai sunt doar cateva zile si tot nu s-a schimbat situatia (adica tot nu pot pleca in concediul de vis atat de mult asteptat), repostez "oferta" mea, la un pret redus: Vrea cineva sa mearga in locul meu in insula Thassos, la Vila Nefeli 3*, statiunea Skala Potamia (zona cu plaja cea mai lunga din insula, Golden Beach) perioada 12-19 iunie 2010? Site vila: www.studiosnefeli.gr Camera dubla m-a costat 190 EUR (un copil sub 12 ani are cazare gratuita), sunt dispus sa las din pret pana la 150 EUR, iar aerul conditionat este inclus in pret. Eu aveam de gand sa plec cu masina proprie; transportul cu autocarul costa 30 EUR de persoana, din Bucuresti, si inca 20-25 EUR in plus daca plecarea se doreste sa fie din alt oras acceptat de agentie (plecare pe 11 iunie dupa-masa, sosire pe 20 iunie dimineata). Astept raspuns aici pentru a oferi si alte detalii. Multumesc si concedii placute tuturor!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1430

    [Fără titlu]trimisă de: limac - în [26.05.10 11:25:10]

    Este cineva interesat de un sejur in Thassos la Vila Nefeli - Skala Potamia (zona Golden Beach) 12-19 iunie? click aici 190 EUR 1 camera dubla, aer conditionat inclus in pret. Transport cu autoturism propriu sau contra-cost cu autocar. Sunt nevoit sa renunt la sejur din cauza unor probleme de sanatate cu cel mic iar persoana care trebuia sa faca baby-sitting nu mai poate veni in acea perioada. Astept raspuns aici pentru a oferi si alte detalii. Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1170

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Thassos
    pagină generată în 0.080035924911499 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]