Q&A Albatros Palace Resort & SPA

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Albatros Palace Resort & SPA»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    pericole in Hurghada? trimisă de: sologiuc eugen - în [08.11.18 23:19:44]

    salutare prieteni... anul viitor vom merge la Albatros Palace, impresiile despre acest hotel ne au facut sa renuntam la alte planuri si sa vizitam Egiptul in 2019. O rugaminte pentru cei care ati fost acolo inaintea noastra... Cat de sigur este hotelul Albatros Palace? nu sunt sanse de atentate in zona? am vazut la stiri zilele acestea ca doua sau trei autocare cu turisti au avut probleme, mai exact sa tras cu arme automate inspre masini, cati va turisti fiind impuscati. Sunt sanse ca in excursiile ce dorim sa le facem sa patim asa ceva. Intrebarea mea e un fel de, Povestea drobului de sare, dar mai bine sa intreb. Si o alta intrebare... E mai bine sa avem euro la noi, sau dolari pentru cumparaturile care dorim sa le facem. Zile frumoase si pline de soare va doresc tuturor in 2019.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1102

    Cum e plaja?trimisă de: mariuscfar - în [02.12.11 10:45:44]

    vreau sa stiu daca plaja e ok cu nisip, vreau sa merg cu copil mic, multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1742

    Albatros Palace Resort & Spa sau Dana Beach Hurghadatrimisă de: 1fLorES987 - în [28.07.11 11:14:35]

    Dupa multe cautari si "investigatii" am ales ca anul acesta sa imi petrec concediul in Egipt, impreuna cu sotia mea(normal:-)), in perioada 27.08-03.09.2011 cu zbor din Bucuresti. Aceast sejur va fi insotit de o mica excursie prin tara cu masina. In fine, sa revin la titlul "intrebarii", am de ales intre Albatros Palace Resort & Spa sau Dana Beach Hurghada. Ideea este ca eu am ajuns la aceste doua resorturi care ar cam fi pe gustul meu(chiar si financiar). Este o diferenta foarte mica de pret si de aceea am ales sa deschid o noua intrebare aici... poate ma ajuta cei ce au fost cu un mic sfat... Nu am mai fost niciodata in Egipt si... Va multumesc!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2318

    [Fără titlu]trimisă de: rentea - în [17.07.10 10:25:29]

    A fost cineva dintre voi in vreo excursie gen discovery safari luata de la agentia cu care ati venit? As fi curios cam ce impresii v-a creat? Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1619

    [Fără titlu]trimisă de: rentea - în [22.06.10 17:55:50]

    Care credeti ca este cel mai potrivit loc de unde sa faci cumparaturi (suveniruri, nu cine stie ce) in cazul in care te cazezi la Albatros Palace. As prefera un loc unde sunt preturi fixe, am intelesc ca este un mall in apropiere (Senzo Mall). Merci.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3217

    [Fără titlu]trimisă de: apofishorus - în [23.02.10 13:45:00]

    Dacă circulă maxi taxi spre hurghada, dacă pe traseu mai opreşte la alte hoteluri si cât costă o călătorie? în dolari sau euro
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1535

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Albatros Palace Resort & SPA
    pagină generată în 0.010401010513306 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]