Q&A Redescoperă Masivul Bucegi

Întrebări și răspunsuri [2]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Redescoperă Masivul Bucegi»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  O drumeție prin Bucegitrimisă de: Popicā - în [22.08.16 16:48:26]

  Buna! am mare nevoie de ajutorul celor care cunosc bine traseele din munții Bucegi. Eu locuiesc in Germania si am reușit sa-l conving pe un prieten neamt sa își facă concediul in Romania... El fiind un mare fan al drumețiilor m-am gândit sa-l duc prin Bucegi vreo 2-3zile. va rog sa îmi recomandați cel mai spectaculos traseu care exista in Bucegi cu plecare din Bran, Bușteni sau Sinaia spre Babele si Omu. as fi ff bucuros dacă ar rămâne impresionat de peisajele din munți,de aceea îmi doresc sa urcam pe cel mai frumos traseu.. Va multumesc!
  4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1031

  Cu masina sau cu telecabina spre Sfinxul si Babele?trimisă de: sc_ale - în [16.07.15 10:37:28]

  Buna! La acest sfarsit de saptamana ne-am gandit sa facem prima noastra plimbare in Bucegi... Am citit cate ceva in graba pe net si am aflat despre "TransBucegi" dar unele articole spuneau ca drumul este inchis, iar altele ca s-a redeschis... Puteti sa-mi spuneti daca acest drum este practicabil? A doua intrebare este... in caz ca nu putem folosi drumul am vazut ca sunt 2 telecabine. Una pleaca din Sinaia si una din Busteni. Cu amandoua putem ajunge la Babele? Care este cea mai recomandata? Multumesc mult pentru ajutor!
  6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 10278

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Redescoperă Masivul Bucegi
  pagină generată în 0.00295400619507 sec
  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată