Q&A Descoperă Albena și împrejurimile

Întrebări și răspunsuri [8]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Albena și împrejurimile»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Parcare (și intrare) în Albenatrimisă de: eugen.sv - în [10.06.18 14:19:14]

    Bună ziua, Întrucât mâine cam pe vremea asta ne vom bucura probabil că am ajuns la mare, am o rugăminte pentru membrii AFA care au fost recent în Albena: cum se procedează cu parcarea și cu accesul în stațiune? Eu n-am mai fost, au fost doar ale mele acum 4 ani și cu autocarul, plus că din câte am citit s-a schimbat recent politica parcărilor în stațiune. Din câte am înțeles de pe siteul lor, acum singura parcare gratuită se numește Lazur și e undeva în nordul stațiunii. Iese din calcul pentru noi. Apoi ar fi parcarea de la intrare, de la autogară văd în imagine, cea portocalie, unde costă 5 leva/zi, cu mențiunea că de la intrarea în Albena ai 30 minute gratuite, noi putându-le folosi probabil pentru a ajunge în zona Ralitsa Superior și a debarca bagajele, apoi eu să mă întorc în asta portocalie. Bine, mai sunt zonele albastre și verzi de parcare, mai scumpe dar cu avantajul că sunt mai aproape de hoteluri/plaje (?); poate și mai sigure, însă după experiența de anul trecut când rabla mea trona într-o parcare între un Jaguar și un GL (ambele nouțe), parcă nu mi-aș face griji că-mi dispare minunea de 3.000 de euro... Cum procedez la intrare? E cu barieră, plătesc ceva acolo, apăs butoane, mă cert cu paznici... ceva? Apoi, din estimările dvs, aș avea timp în 30 minute de la intrare să ajung la Ralitsa Superior, să descarc mașina și să aterizez apoi în parcarea din zona autogării? La intrarea în parcarea de la autogară am iar bariere? Alte tichete și butoane? Înțeleg că trebuie cu un astfel de tichet să merg la recepția hotelului. La plecare pot plăti la recepție și parcarea, sau asta se face în altă parte? Și apoi ce urmează, mi se dă de acolo un tichet și-l... bag undeva pe la ieșire? Alte sfaturi legate de asta dacă mai aveți, vă rog... Mulțumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5654

    Intrare cu masina Albenatrimisă de: lalmanager - în [25.02.15 12:50:08]

    Bariera de la intrare in Albena e functionala si in luna Septembrie sau se poate intra cu masina fara taxa? Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1218

    Situația hotelului Gergana după viitura din iunie 2014trimisă de: Călătorul - în [21.07.14 19:53:32]

    Care mai este stadiul cazărilor la hotelul Gergana, se mai lucrează în hotel? Am sejur în august!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 989

    Noutati Albenatrimisă de: coralin - în [23.06.14 10:09:52]

    Buna ziua! Este cineva in acest moment in Albena? Care este starea hotelurilor, a plajei... ? Avem rezervare cu data de 3 iulie la hotelul "Laguna Mare", iar cei de la agentie nu aveau prea multe noutati. Ba dimpotriva, pareau uimiti ca ii sun sa ii intreb. La Nisipuri au fost proleme? M-ar ajuta f mult daca sunt persoane care se intorc si pot scrie pana la acea data. Multumesc si sejur placut, fara evenimente, celor care se afla in vacanta.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1406

    acte necesare iesirii cu masina din taratrimisă de: iepurila - în [01.08.13 16:32:20]

    as dori si eu, va rog frumos ceva info (e prima oara cand iesim cu masina din tara si nu prea vreau sa risc aventuri inutile. Asadar ce acte am nevoie pt a scoate masina din tara (precizez ca e masina firmei). Eu stiu de imputernicire de la firma (dar nu stiu daca trebuie legalizata notariat); asigurare RCA (exista vreo componenta externa?); vigneta (de unde imi recomandati achizitionarea/ care sunt intervalele? / cam cat costa?) Si daca imi puteti recomanda traseul cel mai bun pt drum Iasi- Albena. Putem circula si spre seara (imi suna in urechi povesti cu atacuri, furturi... etc - si plecam si cu puiul nostru la bord). Multumesc anticipat
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1043

    Parcare in Albena. trimisă de: gabigoghe - în [28.07.13 03:47:44]

    Am si eu o intrebare: Am sa stau 5 zile in Mamaia si intentionez sa merg pentru 1 zi la plaja in Albena cu masina personala. As vrea sa stiu daca pot parca masina in statiune si unde pot sa platesc parcarea? O pot face asa cum o fac ceilalti cazati la unul din hoteluri adica 5 Leva? Trebuie sa fi neaparat cazat la unul din hoteluri sau pur si simplu la intrare la bariera iei tichetul si la iesire seara platesi 5 Leva tot la bariera? Va multumesc pentru raspuns si eventual alte sfaturi pentru cineva care a tranzitat doar Bulgaria. O zi buna.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1469

    statiunetrimisă de: zhu.zhu - în [04.08.11 23:12:56]

    Imi puteti spune cum este statiunea? este linistita sau este o atmosfera de distractie, muzica, discoteci, parcuri de distractii s.a.m.d.? Cum este viata de noapte? Eu vroiam sa merg in sunny beach pt ca am auzit ca e un fel de ibitza de est :P dar nu am gasit un hotel convenabil ca bani si servicii, in schimb la dobrotitsa mi-ar placea sa merg anul acesta dar am dubii in privinta statiunii...Ma poate lamurii cineva? Multumesc anticipat!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1264

    Detalii despre cameratrimisă de: alexa_stoicescu - în [21.06.11 19:39:36]

    o sa merg vara asta la hotel panorama si as vrea si eu sa stiu daca in fiecare camera dubla este aer conditionat... k asa am citit in unele recomandari. si am mai inteles ca ar exista un mijloc de transport in comun pana la plaja, stie cineva ceva despre asta?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1118

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Albena și împrejurimile
    pagină generată în 0.016840934753418 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]