Q&A Descoperă Paralia Katerini

Întrebări și răspunsuri [12]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Paralia Katerini»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Preturi cazare luna aprilietrimisă de: cojocaru a.* - în [23.12.15 08:57:13]

    Buna ziua Stie cineva care sunt preturile aproximative la camere cu 2-3 locuri in vile in luna aprilie, in Paralia Katerini? Multumesc mult. Numai bine!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 806

    Durata drumtrimisă de: puiutea - în [24.03.15 19:50:30]

    Știe cineva cam cât se face din București până la Paralia Katerini, cu autocarul? Mulțumesc mult!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1721

    As dori informatii despre: vila Aquariustrimisă de: danbucorovici - în [19.03.15 22:45:03]

    dotari, pozitie, distante si orice ar fii relevant. multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1173

    As dori informatii despre: vila rodon paralia caterinitrimisă de: danbucorovici - în [26.01.15 23:04:11]

    orientare, dotare, conditii, distante si orice poate fi de folos. Vremea si apa in septembrie? Alternativa la excursia in Skiatos, in raport cu cea oferita oficial. Multumesc anticipat.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1378

    As dori informatii despre: vila rodon paralia caterinitrimisă de: danbucorovici - în [22.01.15 07:34:25]

    pozitionare, conditii, distante, plaja, zgomot etc. multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2536

    LIDL, Carrefour - Paraliatrimisă de: user.im - în [07.09.14 10:49:32]

    Vă rog, poate să mă indrume cineva cam pe unde se gasesc cele doua market-uri? Pe de altă parte, acum ceva ani am găsit un magazin de tip supermarket, licență Carrefour dar cu nume grecesc, in afara Paraliei, am mers cu autobuzul spre Katerini, chiar nu-mi mai aduc aminte locația. Cum și Cu ce se ajunge la cele locații? ... vin din Olimpic Beach Poate să mă ajute cineva? Mulțumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3040

    Urmeaza sa mergem in PARALIA Katerini merita? trimisă de: mirela - în [13.07.14 17:42:06]

    Buna am si eu o intrebare urmeaza in 29iul s aplekcam spre paralia katerini e prima iesire a noastra la mare cu fetita si am ales litoralul grecesc as dori sa aflu daca ati fost cazati la VILA VIOLET cum sunt conditiile avem cazare pe 7 nopti cam 304 etaj 3,
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1779

    Hotel Alexander Appartamets, adresatrimisă de: florina9 - în [28.04.14 13:06:27]

    Buna ziua, plec pe 16 mai in PK, va rog sa- mi spuneti si mie adresa hotelului Alexande App din PK, strada. Multumesc anticipat!!!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 977

    Vremea in mai!trimisă de: florina9 - în [27.04.14 07:38:57]

    Plec in 16 mai 2014 la PK pt 7 zile. Poate sa-mi spuna cineva cum este vremea, apa marii se poate face baie? Multumesc!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1875

    Hotel Panorama-Paralia Katerinistrimisă de: cojocaru a.* - în [31.08.13 18:02:56]

    A fost cineva cazat la acest hotel? Va rog cateva impresii. Multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 855

    Cum se procedeaza ca sa rezerv direct pe site-ul hotelului? trimisă de: Mariana Z. - în [22.02.13 17:36:30]

    Am incercat sa rezerv 1 cam. tripla, direct pe site-ul unui hotel din Paralia Katerini. Mi-a raspuns grecul ca trebuie sa depun o mica suma de bani (50 eur) in contul indicat pe site ca sa pot fi sigura de rezervare. I-am cerut o factura proforma pentru intraga suma (calculata cu discount pana la 31.03.2013) si confirmata de el, urmand ca eu sa i-o platesc cat mai repede (nu mai vreau sa astept 31.03.2013) si el dupa ce primeste banii sa-mi trimita factura (finala) si cele 3 voucere. Ce am spus gresit ca nu vrea grecul? Cum ati procedat in cazuri similare, ca nu-mi vine sa-i trimit banii in contul de pe site, fara nimic la mana? Ce garantie am ca-mi mai trimite ceva dupa ce-i virez eu c/val. sejurului in contul de pe site? Rog sfatuiti-ma!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1621

    vila golden sandtrimisă de: alexutu30 - în [19.07.11 13:57:50]

    Va rog pe cei care au fost cazati la aceasta vila sa imi dati cateva informatii legate de camere,chicineta,baie,etc. Multumesc anticipat tuturor!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 758

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Paralia Katerini
    pagină generată în 0.020683765411377 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]