Q&A DIT Majestic Beach Resort

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «DIT Majestic Beach Resort»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Masa-DP? trimisă de: geany_m - în [08.01.15 23:36:07]

    Ma intereseaza orele de masa (mic-dejunul si cina), noi vrem sa mergem cu 2 copii de 3 ani si, tinand cont ca nu ofera pranz, ne gandeam sa mergem la mic-dejun mai tarziu si la cina devreme... sau, o supa la pranz am de unde lua?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1710

    bauturitrimisă de: nick53 - în [21.07.14 08:52:40]

    Buna. Stie cineva daca te lasa cu bautura ta (bere) in sala de mese? Dimineata are cafea, ceai, apa la masa? Multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1755

    Info despre studiouritrimisă de: suiramwex - în [27.04.14 20:40:25]

    Buna seara, As dori sa stu cum sunt studiourile la Majestic, cele cu vedere spre parc si daca sunt pozitionate in corpurile laterale. Eventual si late info care m-ar ajuta. Multumesc, Concedii placute tuturor. Marius
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1315

    regim de masatrimisă de: ionnebunu - în [26.02.13 12:29:14]

    Buna ziua, as dori sa aflu si va rog regimul de masa la acest hotel mai ales bauturile cum sunt? free sau cu plata... va multumesc anticipat pentru raspunsuri...
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1975

    Recomandare agenție turismtrimisă de: decebal12345 - în [16.07.12 12:28:56]

    Îmi puteți recomanda va rog o agenție de turism prin care sa îmi rezerv bilete la acest hotel? (dacă nu este respectat regulamentul, rog ca postul sa fie șters). Si-a rezervat cineva bilete folosind opțiunea "Solicita oferta personalizata pentru aceasta destinație" de pe acest site? Mulțumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2095

    ce inseamna DP ?trimisă de: Deea Andreea - în [24.05.12 14:23:46]

    Buna ziua. M-ar interesa sa aflu ce inseamna exact DP, intrucat am mai fost de 2 ori in Bulgaria, dar la AI si acest hotel nu are suplimentul acela de 8 EUR/zi. M-am interesat mult si as dori sa aleg acest hotel pentru vacanta de vara, insa am inteles ca bauturile se platesc si doar micul dejun si cina sunt incluse? Imi poate explica si mie cineva va rog ce include Demi-pensiune?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2791

    H MAJESTIC BAR LA MARE ?trimisă de: NUTY* - în [01.02.12 13:50:19]

    Buna ziua vrem si noi sa mergem anul acesta la hotel Majestic din Sunny Beach si am mai multe intrebari : 1. Hotelul este AI ? 2. Are bar la plaja ? si daca da este AI ? 3 Se plateste seslongul,umbrela la mare si daca da cat costa ? 4 Se dau prosoape pentru plaja ? 5 Are teren de tenis ? Se plateste inchiriatul si daca da cat costa ? Va multumesc din suflet si astept un raspuns
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2018

    [Fără titlu]trimisă de: clipa - în [03.02.11 13:20:36]

    AJUTOOOORRR! buna ziua, dragilor, dupa doua vacante super elegante, petrecute la duni (2009) si obzor (2010), caut de o luna, o locatie pt anul asta, pentru care am cooptat inca 3 familii (40-50 ani) si tare as vrea sa nu-i dezamagesc! am citit sute de review-uri din toate statiunile si am ales Sunny Beach dar nu ma pot hotari intre Club Evrika, Majestic, Astera,cu Al sau UAI, cine ma poate ajuta...imi place tare Majesticul ...a fost cineva cu AI , ??? multumesc anticipat !!!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1999

    [Fără titlu]trimisă de: alinamitru - în [20.06.10 23:34:31]

    stie cineva cum aste drumul de la varna pana la sunny beach anul acesta? Am citit ceva impresii unde ziceau ca ar fi rau pe o portiune de 40 km de la Varna. Oare o fi adevarat? Noi plecam la sf lunii iunie.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1185

    [Fără titlu]trimisă de: ele12 - în [07.03.10 12:35:47]

    Buna ziua, Anul acesta vrem sa mergem in Sunny Beach un grup mai mare printre care si 2 copilasi unul de 1,7ani si unul de 7,5 ani in perioada 7-15iunie (nu cred ca vor fi atunci probleme cu sezlongurile). Dupa cateva zile de stat in fata calculatorului am cazut la un comun acord sa mergem la Hotel Majestic in Sunny Beach. Tinand cont de faptul ca ati fost acolo va rog sa-mi dati cateva detalii despre hotel...cum ar fi : 1. cum este camera DUBLA STANDARD...adica cate paturi are?...in detaliile date despre hotel e specificat 2 paturi si o canapea, insa, din poze am vazut ca sunt 2 paturi si un fotoliu sau 2 paturi si o mica canapea ....nu stiu daca acestea sunt extensibile....intreb pentru ca vreau sa stiu asta in cazul copiilor...daca se merita sa dau bani mai multi sa rezervam apartament.... 2. la capitolul mancare...tot pentru copii intreb... - demipensiune avem...gasim cumva vreun fel de ciorba? - la mic dejun cred ca avem cafea, lapte, suc ceai ...NU? - la cina nu avem bauturi gratis ... trebuie sa le cumparam...cam ce preturi au? - preturile la barul de la piscina sunt piperate? - la terasele de prin apropierea hotelului preturile sunt rezonabile? 3. Parcarea...in unele locuri am citit ca se plateste , in altele nu... Imi cer scuze pentru insistenta, dar nu vreau sa am reprosuri tinand cont ca grupul e format din cupluri de toate varstele pana la 60ani... Cu multumiri anticipate...astept raspuns!!!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1267

    [Fără titlu]trimisă de: Elena75 - în [19.02.10 22:49:12]

    Referitor la HOTEL MAJESTIC SUNNY BEACH BULGARIA Imi poate spune cineva cam ce preturi sunt la bauturile care nu sunt incluse in demipensiune?Cam cat costa apa, sucurile naturale, cafeaua? Sunt acceptabile la pret sau ca la noi pe Litoral , adica f f f fscumpe? Parcarea este OK? E cu plata sau fara? masinile sunt in siguranta? Multumesc pentru raspuns
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2173

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la DIT Majestic Beach Resort
    pagină generată în 0.017122983932495 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]