Q&A Dreams Sunny Beach Resort (ex RIU Helios Paradise)

Întrebări și răspunsuri [13]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Dreams Sunny Beach Resort (ex RIU Helios Paradise) »
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Detalii Riu Helios Paradise 2020trimisă de: Sory1969 - în [24.07.20 08:06:18]

    Buna, vreau sa întreb daca mesele s-au servit in sistem "bufet" sau ați fost serviti. Masuri de precautie anticovit luate. Cazarea s-a facut mai tarziu dar bratarile s-au pus cand ati ajuns? Merci.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 348

    Sunny Beach - Riu Helios Paradisetrimisă de: Mihai777 - în [23.02.17 12:30:02]

    Buna ziua, am lecturat impresiile de pe site (si de pe alte site-uri) si am inteles ca unele persoane s-au plans de faptul ca apa de la piscine este prea rece pentru copii. Dat fiind faptul ca intentionez sa merg cu un copil de 3 ani la sfarsitul lunii iunie, ce imi puteti spune despre acest lucru? De asemenea va rog sa imi spuneti daca exista entertaiment pentru copii. Va multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1141

    Încălzire in camere/Temp piscina interioaratrimisă de: ana anghel - în [08.01.17 12:49:01]

    Buna ziua. anul acesta as dori sa achiziționez un sejur in perioada Pastelui. avand in vedere ca in Aprilie nu este f cald (si totodata ca merg cu copilul), ar putea cineva sa imi spună dc este cald in camera/încălzirea se face cu aerul condiționat? Totodata ma interesează dc se poate face baie in piscina interioară (majoritatea hotelurilor au aceasta facilitate, dar in realitate apa nu are nici 24 grade). va multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1343

    Cazare in camera standard/ standard superior cu 2 copiitrimisă de: Syrinx* - în [20.01.16 18:04:05]

    Buna ziua, In urma raspunsurilor primite si a review-urilor pozitive am decis sa rezerv din timp un sejur la acest hotel - Riu Helios Paradise, pentru a beneficia de reducerea early booking. Insa am intampinat o problema. Se pare ca hotelul nu accepta familie cu 2 copii (desi copii sunt mici de 1 si 5 ani) in camerele standard, numai in camere superioare, unde pretul este mult mai mare cu 200-250 eur pe sejur. Intrebarea este daca a fost cineva cu doi copii in camera standard, oare ar trebui sa mai incerc la alte agentii sa obtin camera standard? Care este diferenta intre aceste tipuri de camere? Va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1837

    Camere la Riu Helios Paradisetrimisă de: Syrinx* - în [14.01.16 19:57:42]

    Buna, suntem o familie cu doi copii mici, am dori sa rezervam un sejur la acest hotel in luna iunie. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi/lamuriri: - in camerele standard exista canapea extensibila pentru copii? - merita sa platim in plus pentru vedere la mare sau sunt sanse sa vedem marea cam din orice camera aflata la un etaj mai inalt? - daca acest hotel este linistit seara dupa ora 23 si noaptea si care ar fi camerele/zonele hotelului mai ferite de galagie? Va multumesc.
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2091

    Paradise sau palace? trimisă de: Lavinia Uta - în [10.01.16 21:39:56]

    Buna ziua, cine îmi poate spune diferența între riu helios palace si riu helios paradise? (eu an fost la palace, însă sunt curioasa daca paradise este f departe de stațiune) si cum este plaja am văzut in poze ca este îngusta...
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1782

    Paste Bulgariatrimisă de: CRISSI - în [20.12.15 11:10:02]

    Am dori sa petrecem Pastele la CLUB HOTEL RIU HELIOS PARADISE, insa ofertele se lasa asteptate. Intr-adevar oferta de vara incepe cu data de 1 mai, insa in acea zi este Pastele. A gasit cineva vreo oferta care sa sa inceapa la sfarsitul lunii aprilie?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1026

    Recomandaretrimisă de: ben - în [05.09.15 15:07:39]

    Vreau sa- mi spună cineva care a fost și la Club Miramar-Obzor și la Riu Paradise care sunt diferențele? Eu am fost doar la Miramar (5ani la rând) și nu se da vrabia din mâna...
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1679

    Ora check intrimisă de: laremilia - în [09.07.15 09:10:20]

    Intrebare adresata celor care au fost la acest hotel: La ce ora se face check in la acest hotel? Multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1281

    Parcare hotel Riu Helios Paradisetrimisă de: MIREY26 - în [16.06.15 08:23:44]

    As vrea sa stiu daca parcarea la hotel este gratuita si daca nu cat costa?
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2012

    noutatitrimisă de: gotdia - în [15.06.15 16:19:53]

    Bună a mai venit cineva recent de la acest hotel impresi? , urmează sa mergem și noi. multumesc.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 826

    cazare riu helios paradisetrimisă de: adrian 34 - în [11.06.15 15:33:13]

    Cine a fost?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 567

    Daca ma puteti ajuta cu Riu Helios Paradisetrimisă de: ancasuciumaria - în [03.04.15 01:28:47]

    Buna sunt din Oradea si ma tenteaza un sejur in Bulgaria. Daca ma poate ajuta cineva cu un traseu, taxe care trebuiesc achitate, acte, asigurari etc. As mai avea o intrebare vis a vis de all inclusiv. Se stie ca la acest lucru ce i mai buni sunt turcii, deci in Bulgaria parerea voastra se merita sa iei all inclusiv? Sau gasesti si taverne cu preturi acceptabile? Cateva exemple de preturi? Ii mai ok sa ai e sau banii lor? Iar in ceea ce priveste hotelul Riu Helios Paradise am inteles ca e nou construit. si a rezervat cineva? are plaja privata?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2042

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Dreams Sunny Beach Resort (ex RIU Helios Paradise)
    pagină generată în 0.018775939941406 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]