Q&A Ambassador Hotel

Întrebări și răspunsuri [4]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Ambassador Hotel»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Infotrimisă de: FloricaC - în [26.01.23 15:32:41]

  Ca să găsim șezlonguri în primul rand, știu ca sunt cu plată, la ce oră trebuie sa ajungem pe plajă? Mulțumesc
  2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 162

  sezlonguritrimisă de: claudiu_buhan - în [12.01.17 16:33:34]

  Exista sezlonguri incluse in pret la acest hotel?
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1040

  Hotel Ambassadortrimisă de: made - în [26.11.16 17:27:42]

  Buna seara. Imi recomandati sa merg cu un copil de un an si 10 luni la hotel Ambassador?
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 948

  Cel mai simplu/scurt traseu catre hotelul Ambassadortrimisă de: georgiadiana - în [29.08.13 12:37:28]

  Buna ziua, in septembrie voi pleca spre Nisipurile de Aur prin Constanta - Vama Veche. M-am uitat pe harta statiunii, am localizat hotelul Ambassador in marginea sudica, spre Varna, dar nu vreau sa ma trezesc acolo pe niste stradute inguste, aglomerate si, eventual, cu sens unic, ca "m-am ratacit! ". (Eu sunt copilotul in capul caruia se sparg toate oalele in caz ca... : P). Va rog frumos sa-mi dati niste repere care v-au ajutat sa ajungeti in parcarea acestui hotel fara drame familiale, pantomime cu trecatori bulgari, schimburi de replici ironice si neproductive cu bell-boys de la hoteluri concurente, taximetristi, samd. Multumesc.
  0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1238

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Ambassador Hotel
  pagină generată în 0.0065450668334961 sec
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]