Q&A Arkutino Family Resort

Întrebări și răspunsuri [5]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Arkutino Family Resort»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Traseu ideal + cabinet medicaltrimisă de: Wildhoney - în [15.08.16 16:29:55]

  Buna ziua 1. Ce traseu imi recomandati cu plecare din Bucuresti? Cu cat mai putine gropi si fara cozi interminabile. Plecam pe 31.08 2. Complexul are vreun cabinet medical? Plecam cu copilul de 2.5 ani si ma gandesc in caz de ceva exista un medic? Va multumesc
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1106

  Arkutino Family Resort Dunitrimisă de: crivel - în [23.07.15 00:53:09]

  A fost cineva la arkutino anul acesta? Daca da, imi poate da detalii legate de cum a fost anul acesta? Cazare, masa, plaja etc. Multumesc!
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1368

  Impresii despre mancare & parcaretrimisă de: Amra - în [24.04.13 01:50:31]

  As dori sa stiu mai detaliat daca mancarea e ok (in grupul nostru sunt cativa copii mici) si ce conditii sunt de parcare. Multumesc!
  3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1757

  O comparatie intre Arkutino Family Resort si Saint Thomas Residencetrimisă de: Dragotoniu* - în [08.01.13 15:52:04]

  I-as ruga pe cei care au fost la ambele hoteluri sa imi spuna unde a fost mai interesant si servicii mai bune ,de oarece eu am fost anul trecut la Saint Thomas si mi s-a parut interesant dar anul acesta m-as duce la Arkutino sa nu merg totusi in acelasi loc.Daca as lua tot la Saint Thomas as lua doar cu mic dehun pentru ca sunt doar anumite ore de masa,nu ca in Turcia mananci cand vrei si unde vrei,asa ca astept cu interes parerile dvs.
  1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1615

  Traseutrimisă de: istratescu - în [24.08.12 14:33:09]

  doresc sa stiu drumul de urmat di burgas pana la destinatie
  6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1610

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Arkutino Family Resort
  pagină generată în 0.0081899166107178 sec
  [C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată