Ecouri — scrise de m liviu; în 2019 SĂPT.45

m liviu, 09.11.19 15:38»@nicole33: Bună Nicole, am ales acest hotel Pasha Beach.Cred ca am avut o exprimare greșită când am scris mai sus. Am primit un preț foarte bun avand în vedere ca suntem 2 ad și 2 copii. Cu întrare din 19 august. Am ales august ptr ca în iulie în zona Ozdere apa marii era cam rece ptr copii.
LA REVIEW Musafir la Pașa Beach - scris de ? în rubrica Pasa Beach Hotel
m liviu, 08.11.19 23:41»Știi cum se spune dacă intri în hora trebuie sa joci pana la capăt. Asa e și cu mine. După ce am citit articolul tău parca îmi pare rău că am rezervat decât 4 nopți. Acum as fi vrut 5. O zi sa facem excursia cu Orca. Dar dacă o sa iau și o noapte la Musho și evident va mai fi o zi de leneveala voi forță grupul sa mergem și în excursia de o zi cu Orca.

Dacă încă nu m as fi decis cu privire la un hotel în Marmaris cu siguranță as fi ales Pasha beach după ce am văzut articolul tău. Chiar ma bucur de alegerea făcută. Felicitări ptr frumoasa vacanta și pe viitor alegeri la fel de inspirate. Numai bine.

LA REVIEW Musafir la Pașa Beach - scris de ? în rubrica Pasa Beach Hotel
m liviu, 08.11.19 23:09»Daca nu ma înșel este al 2 lea review despre acest hotel scris pe AFA. Felicitări.

Și eu l am tot urmărit și ma tentează acest hotel ptr la anul. Dar nu la dus măcar la întors din Marmaris.

Mulțumim ptr poze. Chiar arata bine.

La anu vreau sa incep cu Gelibolu, Izmir apoi Pasha din Marmaris, voi continua cu Aquasis și sper sa bifez și Musho la intoarcere.

Încă nu am citit impresiile tale de la Marmaris dar o voi face. În seara asta mi am rezervat timp ptr a ma documenta. Toate cele bune în continuare.

LA REVIEW Excelent start pentru un circuit turcesc - scris de ? în rubrica Musho Hotel [Sarimsakli]
pagină generată în 0.00753593444824 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată