Ecouri — scrise de Nasshu; în 2023 SĂPT.11

Nasshu, 16.03.23 19:49»@⭐ValentinB_88⭐:

ce ar mai fi de vizitat prin zona, mai ales ca am în dotare un kinder de 7 ani... ?

Eu unul pot sa-ti spun experienta mea din sezon de iarna. Fata a luat permisul anul trecut si cand mergem la ea la Sibiu cautam destinatii dus-intors 150km ca sa invete ' ' soferia reala' ' .

1. ''casa intoarsa'' - 18.02 /2023 sambata = cost 4 x 30 = 120 lei. timp petrecut max 30 minute. Noroaie, fiind iarna evident nu era nimic pentru copii pe acolo, zoo - 4 alpaca obosite, 2, capre , 2 iepurasi, 2 caini, 1 caprioara si cam atit.

In restaurant nu am avut curaj sa intru avand in vedere ' ' aglomeratia' ' .

Pentru ' ' copii' ' mari facutul pozelor cu susul in jos e interesant, cei mici nu stiu cit realizeaza asta. Preturile/activitatile sunt de iarna - sezon mort. Vara se pare ca apar acele locuri de joaca dar si pretul se modifica.

NU RECOMAND - nici vara. AM pus o recenzie si pe gmaps, le-a picat cam greu.

Ca sa nu mai spun ca pe siteul de prezentare nu au scris nici tarifele de intrare/nici meniul restaurantului cu preturile aferente. Pesemne stiu ei de ce

2. La Valtori - inchis (zero info pe gmaps- sa ne manace cainii si mai multe nu- am pus un report poate actualizeaza programul de vizitare), Muzeul Badea Cartan ar fi trebuit sa fie deschis in weekend = pazit de 2 caini / 11.03/2023 (tot sambata)

Am intrat in curtea Manastirii Brancoveanu, ca in incaperi nu se putea apoi am mers la Izvorul Parintelui Arsenie Boca (are doua ' ' tuturoaie' ' unul pentru turisti max 2l/pers si altul pentru riverani max 5l/persoana). Neinteresant pentru un pusti de 7 ani.

De aici am plecat sa mancam o pizza la Dragus (recomand) si mi s-a parut interesant parcul de aventura dar fiind iarna era inchis.

Unele atractii din zona sunt ' ' zugravite' ' prea in roz dupa parerea mea.

LA REVIEW Brambura Park - La Casa răsturnată - scris de iulianic în rubrica Brambura Park [Valea Avrigului]
pagină generată în 0.00394582748413 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată