Ecouri — scrise de Tinacris;

Tinacris, 22.09.19 23:14»@nicole33: da, ai dreptate o cameră centrală ar fi fost probabil ideală, dar noi nu am fost singuri în acest sejur, iar ceilalți aveau și ei camera chiar lângă a noastă. Așa că nici nu ne-a trecut prin gând să ne mutăm.

Iar trenul de care zici nu functiona, din păcate, chiar l- am observat, era parcat la câteva mașini distanță de mașina noastră.

LA REVIEW Dai un ban, dar ai de toate! - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
Tinacris, 22.09.19 23:07»@Rodel: nu! nu e chiar rău, are și multe părți bune! Depinde de tine cu ce așteptări mergi, noi se pare că am avut așteptări prea mari...

Am scris in review despre destul de multe puncte proaste ale hotelului, dar cat am fost acolo sa nu crezi că m-a enervat ceva, nu! Acolo m- am simțit super bine! Nu ai cum sa nu te simți bine când vrei și îți dorești asta, cat timp ești cu familia sau prietenii.

Dar in review vorbesc despre realitate și nu despre cum am reușit să ignor orice detaliu ce ar fi putut să mă supere dacă dădeam prea multă importanță.

Pune-ti in bagaje incaltamintea de apa, sau cumpara-ti de acolo de la tarabele de pe lângă hotel și deja poți spune că treci cu brio peste cel mai mare inconvenient.

Îți aștept review-ul la întoarcere!

LA REVIEW Nu am fost mulțumiți - scris de ? în rubrica Dosinia Luxury Resort [Beldibi]
Tinacris, 22.09.19 22:46»@nrs: Doradă si macrou au fost, dar de dimensiuni f mici. Somon nu am văzut. Iar la peste marinat nu m-am uitat, că nu mănânc.

Intr-o seară au fost acei raci, dar îmbulzeala era atât de mare că nu te puteai apropia. Am preferat să nu ne pierdem buna dispoziție in asemenea hazard, deci am sărit peste.

Dar somon tot nu am văzut.

LA REVIEW Nu am fost mulțumiți - scris de ? în rubrica Dosinia Luxury Resort [Beldibi]
Tinacris, 11.11.18 17:22»@nicole33: Salut Nicole33. Da, ai dreptate. Îmi cer scuze. Are restaurant pt că am luat micul dejun acolo (și a fost ok), dar din păcate nu as știi să zic cum funcționează pt că la ora 22 cand am ajuns nu funcționa.

Mulțumesc de rectificare.

LA REVIEW Akpinar hotel, Altintas / Kutahya - scris de ? în rubrica Akpinar Hotel [Altintaş]
Tinacris, 21.09.17 08:24»@ioana74: noi personal nu am fost. Dar se poate ajunge mergând la plimbare pe faleza (am înțeles că vreo 30 min) sau pe la sosea (pe jos sau cu microbuzul)
LA REVIEW Puțin peste medie... - scris de ? în rubrica Side Star Elegance (ex Asteria Side) Hotel
Tinacris, 21.09.17 08:21»@maria55: internetul e ok in camera și la baruri, dar nu e deloc la plaja. 😭
LA REVIEW Puțin peste medie... - scris de ? în rubrica Side Star Elegance (ex Asteria Side) Hotel
pagină generată în 0.00751209259033 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată