Ecouri — scrise de doinafil; în 2023 SĂPT.11

doinafil, 18.03.23 14:19»Nenea Baciu ăsta a fost inspirat când și-a ales sfătuitorii pentru a decora pensiunea, ca să arate în acest fel!

Felicitări lui și celor care au ales ca acest spațiu să fie o îmbinare de eleganță, confort și intimitate, care se armonizează perfect cu tradiționalul românesc! Efectul lemnului contribuie din plin, atât la construcția clădirilor, cât și la mobilier și la decoruri!

Eu aș zice că v-ați „regalat” prin toate cele oferite, și ai dreptate să afirmi că:

Daca nu credeti e musai sa mergeti sa va convingeti ca moldovenii nu dau rabat la calitate, dar nici la cantitate!

Felicitări pentru tot și...

LA REVIEW Cazare de 10+ la Baciu - scris de DOINITA în rubrica Casa Baciu Colacu [Colacu]
doinafil, 18.03.23 12:58»Este superbă această salină! Am vizitat și eu mai multe saline, de prin diferite țări, daaaar, asta mi s-a părut „cea mai cea” , nu degeaba este inclusă în patrimoniul UNESCO! Este, totodată, și un mare muzeu subteran al sării!

Despre explicațiile amănunțite din articol, dar și despre cele din subsolul pozelor, s-a mirat și @piti, în ecoul pe care l-a scris! Vreau să-i spun că ăsta este de-acum „brand” -ul (pe AFA) al @mprofeanu! Avem câțiva colegi care au acest merit, în fața cărora îmi „scot pălăria” !

Felicitări și, ca de obicei, trimit

LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
doinafil, 14.03.23 17:44»@mprofeanu: Mulțumesc pentru vot și ecou!

Ai înțeles foarte bine! Din cauza amânării cursei de întoarcere spre Lisabona, anunțată cu - doar - trei ore înainte, trebuit să ne căutăm un alt loc de cazare, tot pe insulă. Nu a fost ușor așa de repede, pentru șase persoane, hotel de 5* cu A. I. Până la urmă am reușit, dar am fost cazați în corpuri de hotel diferite. Sper să recuperăm cei 617 euro plătiți pentru 3 zile, de la agenția aeriană portugheză TAP. Demersurile le-am făcut și trimis, cu documentația doveditoare aferentă. Urmează să primim răspunsul. Când?! Vom vedea!

Cu ciobul găsit am avut noroc și pentru faptul că nu mă grăbesc când mănânc! Oriunde merg cu prieteni la restaurant sau chiar în familie, sunt „leneșa” , toți au terminat de mâncat și eu mai am cam jumătate din mâncare în farfurie.

Despre desertul „bonus” : pe cât era de arătos, pe atât a fost de ne-mâncat!

Încă odată mulțumiri și...

LA REVIEW Cinci stele, meritate - scris de doinafil în rubrica Riu Palace Santa Maria Hotel
doinafil, 13.03.23 21:30»@⭐ValentinB_88⭐: Am citit și completarea cu trabantul Simonei Halep! Cred că s-a „ofticat” rău de tot Țiriac că a primit „un știft de trabant” , pe lângă colecția lui de milioane!

În loc să nimerească vreun Ferrari, un Maserati sau vreun Rolls Royce… Dar o aștept eu pe ea la colț și până la urmă ma păcălește cu una mai de calitate”

Să-l „păcălescă” ?! Asta s-o creadă el, poate să aștepte mult și bine!

LA REVIEW Țiriac Collection - o galerie unică în Europa - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica (Alte) Muzee ale Bucureştiului
doinafil, 13.03.23 21:11»@⭐ValentinB_88⭐:

Mulțumesc pentru că mi-ai ascultat sugestia, încărcând mai multe poze!

Cred că ultima în ultima poză este și mașinuța pentru copii, iar cea roz, din P18, cred că este una din seria celor care

au fost utilizate de personalități precum regina Elisabeta a II-a și John Lennon

Să ai alegeri foarte bune și pentru vacanțele acestui an!

LA REVIEW Țiriac Collection - o galerie unică în Europa - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica (Alte) Muzee ale Bucureştiului
doinafil, 13.03.23 17:18»Se vede că ești un admirator al autoturismelor, altfel nu văd cum de ai avut atâta răbdare să citești /cauți informații despre această colecție, cu lux de amănunte!

Chiar dacă nu sunt amatoare de mașini, am citit cu interes tot ce ai scris.

Păcat că la atâtea detalii nu ai postat mai multe fotografii. Mi-ar fi plăcut să văd, mai multe modele de mașini (poate că n-ai avut voie să fotografiezi ), spre exemplu și acea

... miniatură a unui model Ford T, electric, destinat copiilor

Asta trebuie să fie ceva nou și, doar, un „exponat/jucărie” , pentru că nu știu dacă copiii au voie să conducă! Poate că numai pe o proprietate privată cu suprafață destul de mare, pentru că pe drumuri publice ei n-au voie să șofeze!

Felicitări!

LA REVIEW Țiriac Collection - o galerie unică în Europa - scris de ⭐ValentinB_88⭐ în rubrica (Alte) Muzee ale Bucureştiului
doinafil, 13.03.23 17:00»Ai văzut locuri extrem de frumoase! Felicitări pentru alegerea unei astfel de excursii!

Prețul plătit nu a fost mic, chiar cu masa inclusă (cam 800 lei românești, dacă am socotit bine), dar cred că a meritat să vezi acele frumuseți „tulburător de frumoase” , cum bine ai scris în articol!

De ce bărcile alea sunt atât de lungi?!

Felicitări pentru articol, poze și...

LA REVIEW Khao Sok Lake – cel mai frumos lac, aici s-a filmat Avatar - scris de elenaadina în rubrica 'Opționale' din Phuket
doinafil, 13.03.23 13:12»Să vă fie „de bine!”

Am fost și eu de câteva ori „La mama” mai demult, când, încă, lucram, la restaurante mai din „buricul târgului” . A fost bine, nu zic „NU!” , însă nu întotdeauna a fost chiar ca „la mama” acasă! De câteva ori chiar m-a dezamăgit! Cred că s-a întâmplat asta pentru că mergeam cu foștii colegi, mult mai tineri ca mine, băieți și fete, în „gașcă” . Eram mulți și comenzile - fiind diferite - timpul de așteptare era mare (uite, a ieșit și rima! ) Mâncarea nu era mereu caldă, așa cum ar fi trebuit să fie, dar asta nu diminua bucuria de-a fi cu ei și în afara biroului.

Poate că acolo unde ați fost voi, la ora aceea nu era așa de aglomerat și de aceea ți-au făcut „pe loc” ciulamaua Cine știe, dacă voi ajunge (și) pe „la mama voastră” , voi comanda și eu o ciulama!

Să dea Domnul să mai vii în București doar de plăcere!

LA REVIEW Acum chiar ca la mama acasă -- La Mama Delea Veche - scris de Zoazore în rubrica Unde mâncăm în București?
doinafil, 13.03.23 00:21»@Florris: În primul rând îți mulțumesc pentru ecou și vot!

Apoi, mă bucur că ești (și vei fi) într-o vacanță pe meleaguri așa de frumoase! Am fost și noi în Spania, dar eu nu am ajuns niciodată în Barcelona, însă timpul nu este pierdut!

În vacanța asta, în Cabo Verde, am mai stat la un hotel, din motive care n-au depins de noi, am fost nevoiți să amânăm plecarea la termen din cauza amânării zborului de întoarcere spre Lisabona! Am ales să stăm încă trei nopți la un hotel care se numea „Melia Dunas” , tot de 5* și cu A. I., care cred că aparține de „Melia” la care ai stat și tu.

Îmi amintesc de „Riu Papayas” din Gran Canaria, n-am cum să-l uit! După cum am spus și în articol, conceptul A. I. este - pentru mine - ceva ce nu-mi mai place, pentru că sunt pofticioasă de felul meu și, dacă văd mâncare apetisantă nu mă pot abține, așa că, renunț la masa de prânz, altfel s-ar adăuga și mai multe kilograme la cele pe care le am, deja, în plus!

Spania este ofertantă la toate capitolele, de la puncte de interes turistic, până la cazări și mâncare. Mă bucur că-ți place ce ai găsit pe unde ați fost!

Să ai vacanță frumoasă și vreme bună, în continuare!

LA REVIEW Cinci stele, meritate - scris de doinafil în rubrica Riu Palace Santa Maria Hotel
pagină generată în 0.00959801673889 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată