Ecouri — scrise de doinafil; în 2019 SĂPT.45

doinafil, 09.11.19 14:21»Nu știu sigur, poate mă ajută careva: există - sau nu - o legislație „hotelieră” care să interzică categoric montarea camerelor de filmat în camere?! Montarea lor „violează” intimitatea turistului, părerea mea!

Eu - dacă aș putea fi legiuitor - aș interzice acest lucru!

Felicitări, @Krisstinna, pentru „norocul” de-a fi fumători! Uite că aici, în Konya, asta v-a ajutat să vă regalați cu o asemenea cazare!

LA REVIEW Un loc „sexos” într-un oraș religios - scris de ? în rubrica Pașapark Karatay Hotel
doinafil, 07.11.19 21:56»@mihaelavoicu: Te pup, Mihaela! Și mie-mi pare rău că - înainte de a fi înscrisă pe AFA - nu m-am documentat despre locurile pe care urma să le vizitez, că nu am cumpărat mai multe pliante de acolo.

De-aceea mă bucur acum, că pot citi despre tot ce se postează aici. Am fost la Londra de două ori, dar an-am apucat să văd „The Temple Church”. Datorită ție am aflat despre acest loc pe care, cu siguranță, dacă voi mai merge acolo am să-l vizitez.

Te felicit pentru articol și pentru poze!

LA REVIEW The Temple Church, biserica Ordinului Cavalerilor Templieri - scris de ? în rubrica Biserici şi catedrale londoneze
doinafil, 07.11.19 13:31»@tata123: Într-adevăr,

natura e suverană în țara moților!

Un articol frumos, despre o mânăstire specific românească din nord-vestul țării!

Felicitări!

LA REVIEW Mănăstirea Valea Bistrei – tradițional în epoca contemporană - scris de ? în rubrica La pas prin Câmpeni și împrejurimi
doinafil, 07.11.19 13:15»@ciprian. dima: Referitor la „istoria” templierilor, am citit atât de multe păreri încât nu știu pe care să o iau de „adevărată”. Cred că ce-am citit sunt - majoritatea - păreri partinice, funcție de subiectivismul autorului acelor păreri.

Poate că există și un „adevăr”, strecurat câte puțin în toate!

LA REVIEW The Temple Church, biserica Ordinului Cavalerilor Templieri - scris de ? în rubrica Biserici şi catedrale londoneze
pagină generată în 0.00593185424805 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată