Ecouri — scrise de Mihai18; în 2019 SĂPT.45

Mihai18, 10.11.19 21:11»Bună seara.

Am citit cu mult interes și după câteva ore am recitit cuvânt cu cuvânt rewievul dv. Cred că nu greșesc când scriu că destinația aleasă de dv. și felul de a ajunge tocmai acolo prin propriile forțe este o premieră pe AFA.

Vă felicit. Aceleași felicitări și doamnei care v-a fost alături, înfruntând cu brio vicisitudinele acestui maraton automobilistic.

Apreciez la dv.

- abilitatea în conducerea autombobilului

- sunteți un bun navigator

- aveți aptitudini de a găsi soluții în situații limită

Am citit că uneori ați avut dificultăți să ajungeți la destinația setată pe GPS din cauza asemănării denumirii unor străzi. Am întîlnit și eu astfel de situații. De exemplu în Berlin sunt 2 străzi în zone diferite dar ambele se numesc Auguststrasse. În Paris sunt câteva străzi cu același nume - Victor Hugo dar situate în arondismente diferite. În asemenea situații mai trebuie introdus și codul poștal.

Cu multă admirație pentru dv. de la Mihai 18.

LA REVIEW What a country, what the ride, an amazing journey! - scris de ? în rubrica Descoperă Norvegia
Mihai18, 09.11.19 11:59»Am acordat un vot pentru încurajare. Pentru început pe AFA , rewievul este bun și-l apreciez chiar dacă este sumar, însă intuiesc ca aveți pregătirea necesară scrierii unor noi rewievuri mai detaliate. Ca să intrați bine în atmosfera AFA, vă recomand să citiți rewievurile compuse de @Nicole 33 care sunt bine sistematizate, @ Irinad cu rewievurile sale fiind bine detaliate, @ Krisstinna cu micile sale picaterii (aveți grijă de eventualele camere video discret montate în camere și care vă pot spune și altora ce faceți voi acolo) și mulți, mulți alți useri.

Rețineți bine, AFA este un sit de elită. Succes

LA REVIEW De vis - scris de ? în rubrica Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]
Mihai18, 06.11.19 22:49»Viciana & Ariana 32

Vă mai amintiți de rewievul scris de @Ariana 32 intitulat „OK ca city break” (se referea la Viena cu statuile sale „coclite) și care a stârnit foarte multe ecouri critice, unele chiar picante.

În urmă cu cca. 2 zile, @Viciana „a aruncat bomba” testând vigilența cititorilor care au reacționat prompt și corect. Aceasta denotă că viata pe AFA pulsează, că userii chiar dacă nu scriu, citesc ce s-a mai publicat recent și este foarte bine.

Și eu am observat că Viciana a scris rewievul „în vârful peniței” ori l-a scris „pe genunchi” M-a frapat când a scris că Moscheea Albastră se află în zona asiatică a Istanbulului și instinctiv am vrut să o corectez printr-un ecou, apoi m-am abținut dar observ că unii dintre dumneavostră nu ați fost cuminți și ați trimis săgeți spre ea (glumesc).

Noapte bună tuturor.

LA REVIEW Balamuc peste tot! - scris de ? în rubrica Descoperă Istanbul
pagină generată în 0.00521302223206 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată