Ecouri — scrise de Cristinelul; în 2019 SĂPT.5

Cristinelul, 03.02.19 23:11»Multumim pt. recenzie. Este normal cred eu sa sustineti un prieten si nu ma mira scest aspect ceea ce ma mira de ce asa tarziu? Ma asteptam sa scrieti mult mai repede. Va multumim oricum pentru”surprize” si amenintari!

Nu are rost sa ma repet. Ceea ce am scris d lui Rares sau cum il cheama este valsbil si pt. dv.

Multumim!

LA REVIEW O experiență ingrozitoare - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Cristinelul, 03.02.19 04:06»@iulian68:

Tu nu esti in stare sa spui cine te plateste? Esti barbat?

Este ca si cand un strain de pe strada vine sa mi organizeze nunta...

Cam ceva de genul.

Sunteti chiar “penibil”.

Fi ti barbat si spuneti celor care citesc cine sunteti in realitate si cine va pune sa tot interveniti. V am mai intrebat de 3 ori... dar va ascundeti dupa perdea.

Va informez cu respect ca a fost ultima data CAND V AM MAI BAGAT IN SEAMA. Sunteti un fals... !

LA REVIEW Pensiune infecta, patron cu tupeu maxim - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Cristinelul, 03.02.19 01:09»@RARES2004:

Toata stima!

Dv. puteti sa faceti sute de reclamatii si sa scrieti ce doriti eu nu vreau si nu am cum sa va impiedic!

Controale am avut si normal sa mai avem... ! Este ceva nou???

Nu inteleg care este motivul pentru circul mic pe care incercati sa il tot faceti si nu inteleg nici satisfactia ca noi am avut controale???!!!

Daca asa va simtiti mai bine, succesuri!

Sunteti un copil mare si chiar nu va inteleg si stati linistit casunt mai barbat ca dv. !!! 100%! Si nu inteleg care e faza ca eu trebuia sa va astept??? De unde pana unde??? De unde obligatia ca eu sa va astept pe dv. cu covor rosu???

Pana la urma o sa mi spuneti ca la fabrica mea din Sibiu trebuie sa astept toti clientii in poarta si sa le dau Buna ziua...

Aberati...

Sau mai puteti spune ca la autogara mea din Sibiu trebuie sa intampin zilnic peste 500 pasageri si sa le strang mana sau... si as mai putea continua.

Stati linistit ca daca eram in Sibiu veneam sa vad cat de barbat sunteti dv. !!!

Repet ati avut exact fix tot ce ati comandat si platit. Ba chiar a fost bautura in fiecare seara si noi vorbim cu probe!!! Este adevarT ca bauturi alcoolice scria in oferta ca veti avea doar pe 31 DAR AU FOST SI PE 29,30 si pe 1!!!

Faceti un efort de sinceritate ca doar ati baut pe 29 la masa nr 4 cu toti prietenii dv din Pitesti sau din judetul Arges mai corect spus!

Referitor la plangerea penala de care tot amintiti si cu care ma tot amenintati, daca voi fi citat o sa aflati, si absolut categoric ca ma voi prezenta. Dar vedeti ca si eu am formulat o plangere penala! Dv. de care vorbiti? De a mea sau a dv. ? Nu trebuie sa va laudati cu plsngeri penale... sau reclamatii...

In ziua de azi oricine pentru orice poate sa faca o reclamatie sau o plangere penala.

Eu cred ca m am coborat mult prea jos si cred si vreau sa ma opresc aici AFIRMAND CU SINCERITATE CA ATI BENEFICIAT EXACT DE CEEA CE ATI COMANDAT SI PLATIT si nu a existat nici un motiv sa plecati doar simplul fapt ca ceilalti prieteni de la caciulata v au determinat sa mergeti acolo.

Cititi conversatia mea cu domnul T. de la A la Z!... daca cumva nu ati citit o...

Seara buna si frumoasa!

LA REVIEW Pensiune infecta, patron cu tupeu maxim - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Cristinelul, 02.02.19 03:36»@RARES2004:

Sa fim cinstiti.

Ati spus ca unde era sa mai plecati la ora 17... ?

Daca ati fi vrut puteati pleca, multi dintre cazati au venit si la orele 22 sera si chiar noaptea asa ca numai dezinformati. Drumurile erau curate s a circulat normal! Nu au fost drumuri blocate. Da baut ati bbaut si pe 29, doar se vede pe camera video... !!!

Nu are rost sa mai ma justific. Ati avut camere in corpul din fata si dv. ati observat ca deasupra piscinei sunt camere si ati insistat sa stati acolo ba chiar ati amenintat discret ca daca nu va muta acolo, vreti sa plecati. Ce dovezi sa aveti??? 😅... ca ati facut poze??? Foarte bine! Poze nu este interzis sa faceti! Administratorul v a fscut toate poftele si colegii dv. va contrazic total si chiar au spus si ei ca prea multe “figuri”aveti...

Sincer eu nici pana in ziua de azi nu va inteleg nemultumirea!

Dar eu am si dovada si conversatia cu dl. T. si este suficeint.

Ati avut tot ce ati comandat si platit. Nimeni nu v a dat afara... ba mai mult ati plecat a doua zi fara nici un motiv. Cum au ramas celelalte familii si au petrecut tot sejurul puteati ramane si dv., familii cu care dv. sunteti prieteni, asa ca sincer nimeni nu intelege de ce ati plecat. am si mesajele si convorbirile in care ma amenintati fara motiv.

Mesajul la care faceti referire l au primit toti clientii si era un mesaj cu numerele de tel. ale administratorului si a catorva angajati in caz ca aveti nevoie! Nu inteleg de unde atatea aberatii!???

Cu drag.

LA REVIEW Pensiune infecta, patron cu tupeu maxim - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Cristinelul, 31.01.19 01:29»De ce ati retras notele??? Nu e corect! Familia aceasta a fost singura fara alti prieteni sau grup. Va rog verificati si fiti corecti. Multumesc!
LA REVIEW Al doilea Crăciun Alpina Casi... la baza pârtiei Arena Platos - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
Cristinelul, 31.01.19 01:25»Buna “dragilor”care carcotiti...

Daca cunoasteti si respectati acest site sau pltforma:AM FOST ACOLO, ar trebui sa stiti ca cei care scriu sunt verificati si chiar modul in care au fost cazati si modul cum s au simtit. Daca ceva nu este adevarat acest site nu le publica asa ca nu are rost sa va pierdeti timpul pe gratis sa mai aberati. Cine a fost are dreptul sa scrie, cine nu a fost la noi fiti convinsi ca nu apar pe site!!!

D le proprietar de site, AM DREPTATE???

LA REVIEW Pensiunea Alpina Casi Paltinîși Sibiu - scris de ? în rubrica Complex turistic Alpina-Casi
pagină generată în 0.00766706466675 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată