Ecouri — scrise de Mika; în 2019 SĂPT.45

Mika, 10.11.19 19:25»@glcitizen: Felicitări pentru aceste review-uri despre o destinație unde puțini ajung. Am citit mai târziu aceste postări, și imi pare bine că m-am uitat azi la ce s-a mai scris pe AFA. Le-am citit in ordine inversă, dar sunt la fel de interesante. M-am amuzat de intamplarea cu viermisorii. Felicitări!
LA REVIEW Adio, Botswana! [Bun găsit Namibia] - scris de ? în rubrica Descoperă Namibia
Mika, 10.11.19 11:29»@Carmen Ion: Foarte frumos și interesant acest review. Singurul loc unde am simțit ca este un Crăciun continuu și unde am simțit ca sunt iar copil, unde intram în magazine sa ma uit după păpuși vechi sau noi a fost în Alsacia. Sa nu uitam sa fim copii, măcar din când în când. Felicitări pentru review.
LA REVIEW Unchiuʼ Hansi și satul său de poveste [Le Musee Hansi] - scris de ? în rubrica Muzee în zona Colmar
Mika, 10.11.19 10:14»@Dana2008: Mulțumesc! Într-adevăr un loc minunat.
LA REVIEW Alfama - inima Lisabonei - scris de ? în rubrica La pas prin cartierul Alfama
Mika, 10.11.19 10:11»@mireille: Îmi amintesc ca atunci când ai scris despre Portugalia am citit unele dintre scrierile tale. Se pare ca l-am sărit pe cel cu Alfama, l-am citit acum și l-am votat cu drag. Sa știi ca in timp ce scriam m-am gândit la tine, ca poate îți va face plăcere duminica dimineața sa citești despre acest loc minunat. Mulțumesc de vot și ecou.
LA REVIEW Alfama - inima Lisabonei - scris de ? în rubrica La pas prin cartierul Alfama
Mika, 08.11.19 09:45»@Aurici: Am deschis lista voturilor. Am citit așa, intr-o viteză, pe nerăsuflate, inspirată de concediul tău. E un loc frumos, prezent pe lista mea de ceva vreme. Poate voi reuși să ajung. Aștept continuarea.
Mika, 07.11.19 16:09»@gettyy: Felicitări pentru această descriere a unui loc frumos din Italia. Am fost cred că de trei ori prin Lido di Jesolo, obișnuim să facem o oprire de o noapte sau două când ne intoarcem din vestul Europei sau când ni se face dor de Veneția. Este un loc unde merită să petreci câteva zile. Votat cu plăcere.
LA REVIEW Aventura mea 'veneţiană' în Lido di Jesolo - scris de ? în rubrica Descoperă Lido di Jesolo
Mika, 05.11.19 19:31»@krisstinna: Frumoasă plimbarea și savuroasă descrierea ei. Mi-am amintit de excursia pe care am făcut-o acum mulți ani, pe exact același traseu. In plus, la plimbarea cu barca pe Dalyan, am fost ademeniți cu crabi mari la grătar, pegătiți pe o altă barcă, pe traseu. Punctul culminant a fost mozoleala cu noroi. Țin minte că și eu am avut aceași senzație in legătură cu dușurile. Felicitări!
LA REVIEW Cu Orca, până la Mud Bath - scris de ? în rubrica Excursii opţionale din Marmaris
Mika, 04.11.19 16:07»@maryka: Foarte frumos loc și bine ilustrat in povestirea ta! Parcă ieri am fost și eu pe acolo. Am fost și mai sus, la schiturile de pe munte. Am scris atunci câte ceva. Felicitări!
LA REVIEW Atât de aproape de cer și îngeri... Montserrat! - scris de ? în rubrica Descoperă Montserrat
pagină generată în 0.0100769996643 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată