Ecouri — scrise de ungureanica; în 2019 SĂPT.12 [p.1 /2]

ungureanica, 22.03.19 19:24»Mă înscriu și eu la ambele. O seara faină!
LA REVIEW SECRET BUNNY 2019 - scris de ? în rubrica Inițiative de suflet AmFostAcolo
ungureanica, 22.03.19 19:18»A fost buna apa cu aur de ai tinut-o minte. Nu stiam unde se gaseste in România. Frumos articol. Il așteptăm cu nerăbdare pe următorul. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW Pane & Pomodoro - pizzerie Bucuresti - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în București?
ungureanica, 22.03.19 18:42»Fain articol. Eu te-am urmărit chiar și la saună cu speranta ca poate aflu secretul pentru castigarea serii gastronomice. Nu dai nimic din casă nici tu și nici Doinita. Va salutăm cu drag!
LA REVIEW O perlă de Herculane - scris de ? în rubrica Minerva Grand Hotel
ungureanica, 22.03.19 18:07»Ce frumos le "spui". Chiar a fost frumos in excursie. Eu si soția mea ne-am bucurat de o companie selectă. Prăjiturile au fost foarte bune. Ne-am imbuibat cu ele și vineri si sâmbătă. Te salutăm cu drag!
LA REVIEW Intalnirea AFA 2019 – in spatele cortinei - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
ungureanica, 22.03.19 14:52»Foarte fain articol. O zi faină!
LA REVIEW Baile Herculane - trecut, prezent, ... viitor? - scris de ? în rubrica Descoperă zona Băile Herculane
ungureanica, 21.03.19 21:40»Fain articol. Chiar eram curioși sa citim despre pățania voastră. Vă salutăm cu drag.
LA REVIEW Cu barcuța buclucașă la Cazanele Dunarii — Excursie la întâlnirea AFA Herculane - scris de ? în rubrica 'Opționale' din Herculane
ungureanica, 20.03.19 16:33»@Thracus: Daca doriți să vedem toți pozele, puneți-le pa Grupul AFA de facebook. De acolo le putem lua toți si ne minunam si noi de aventura voastră. E valabil pentru toți cei care doresc sa împărtășească cu noi clipele imortalizate de ei. Vă mulțumim anticipat.
LA REVIEW Întâlnirea anuală AFA 2019 Herculane - PROLOG: alegerea, detalii, discuții preliminare - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
ungureanica, 20.03.19 11:37»Nou și interesant. Mulțumim pentru pont. O zi faină!
LA REVIEW Muzeul Orșova – micuț, interesant, modern - scris de ? în rubrica O zi în zona Orșova
ungureanica, 20.03.19 11:26»Nu are rost să mai precizez că ne-am bucurat să te revedem. La noi „chimia” a fost evidentă încă de anul trecut și sunt sigur că așa va fi mult timp de acum încolo. Te pupăm cu drag, din nou!
LA REVIEW A cincea din zece = 85 - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
ungureanica, 19.03.19 16:30»Ai mare dreptate cu tot ce spui despre mâncarea de aici și nu numai.

Noi am fost cazați de câteva ori aici și am stat chiar în camerele 1 și 2 de care pomenești tu. Dimineața ne trezeam din cauza zarvei de la micul dejun. Închipuie-ți ce față făcea nevastă-mea când ieșea pe ușă să meargă la cafea și tot restaurantul se uita în camera noastră.

Prețurile la mâncare nu ne-au plăcut niciodată la ei dar din comoditate am mâncat acolo de fiecare dată. Cazarea era sub 100 lei și de aceea alegeam să mergem acolo.

Te salutăm cu drag!

LA REVIEW Casa Lorabella - Baile Herculane – o ciorba si-o clatita - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Herculane?
ungureanica, 19.03.19 15:29»Arată foarte bine totul. Am povestit la Herculane cu @kelyboy despre mâncarea și prețurile din Chișinău și am hotărât că trebuie să ajungem neapărat pe acolo. Dar totuși tu nu te odihnești de loc. Azi în Herculane, mâine în Chișinău. Parcă e titlu de film. Salutări și toate cele bune!
LA REVIEW Singur La Taifas - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Chişinău?
ungureanica, 19.03.19 15:21»Trebuie să recunosc că, camera și baia sunt mai mari decât cele de la Minerva. Mă bucur că v-ați simțit bine și pentru că am putut să ne revedem. Sunteți o familie frumoasă. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW Hotel Sara's Son 3* - scris de ? în rubrica Sara's Sons Hotel & Hostel
ungureanica, 19.03.19 15:17»Arată fain de tot locul. De ținut minte. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW Crama Ileana - un loc perfect pentru o mâncare bună într-o zonă relativ centrală - scris de ? în rubrica Unde mâncăm în Sibiu și împrejurimi?
ungureanica, 19.03.19 15:15»Frumos ecou. O doamnă care știe să aprecieze raportul preț-calitate. Bravo! Să-i spui lui Bogdan că i-am simțit lipsa, de aia am și întrebat de el. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW A fost foarte bine - scris de ? în rubrica Sara's Sons Hotel & Hostel
ungureanica, 19.03.19 15:04»Salutări „moldoveanule”. Mă bucur că v-am reîntâlnit. Noi am avut o cameră mai micuță și ca să intri în baie trebuia să deschizi ușa de tot altfel nu puteai intra de „tron”. Dar panorama de la etajul 13 face toți banii. O zi faină!
LA REVIEW Hotel Minerva - Baile Herculane - scris de ? în rubrica Minerva Grand Hotel
ungureanica, 19.03.19 14:56»De curând am auzit o vorbă care ne-a schimbat mult felul de a gândi. „Mai bine să dau eu bani pentru alții, decât să de-a alții pentru mine”. Și asta spunea un copil care dona pentru alții. Ne bucurăm că am putut contribui cu ceva și de data aceasta. O zi faină, tuturor!
LA REVIEW Inca o campanie umanitara AFA - scris de ? în rubrica Inițiative de suflet AmFostAcolo
ungureanica, 19.03.19 14:38»Condoleante! Mă bucur că, în ciuda tuturor greutăților prin care ai trecut, ai putut să fii cu noi. Observi că mi-am însușit critica și nu mai vorbesc cu „dumneavoastră”. Sunt fericit că ne-am reîntâlnit și sper să o facem lată la întâlnirea de anul viitor. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW De 250 de ori „Uraaa pentru AFA!” - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
ungureanica, 19.03.19 14:26»Fain articol și la obiect. Ai dreptate cu clorul din piscine, cu cina festivă și cu faptul că ne-au poftit afară din restaurant cam devreme. Saunele sunt foarte faine. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW Grand Hotel Minerva Herculane — Casa AFA pentru trei zile - scris de ? în rubrica Minerva Grand Hotel
ungureanica, 19.03.19 14:21»Faceți voi cum faceți și iar găsiți pensiuni faine. E un dar ceva al vostru așa că nu întreb cum faceți. Fain loc, faine poze, faine excursii. Vă salutăm cu drag!
LA REVIEW Pensiunea Dunavis - o cazare bună şi ieftină - scris de ? în rubrica Pensiunea Casa Dunavis
ungureanica, 19.03.19 14:06»Te salut cu drag. Mă bucur că am avut plăcerea să te cunosc și sunt fericit că ți-am cunoscut minunata familie. Referitor la ce spuneai la începutul articolului, așa am pățit și eu cu doamna mea la prima întâlnire. Cum pleca cineva de lângă noi, trebuia să răspund repede la întrebarea „asta/ăsta cine e? ”. Acum deja îi știe pe toți de anul trecut. Așa că la anul o să vă fie mai ușor. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pentru că mi-a plăcut mult de voi. O zi faină!
LA REVIEW Prea fain... prea scurt... prea ca la AFA... - scris de ? în rubrica 2019 - Întâlnirea AFA la Herculane
pagină generată în 0.0226941108704 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată