Ecouri — scrise de vvasilovschi;

vvasilovschi, 30.07.19 11:58»@Catalinflori:

Probabil tocmai am plecat noi (vezi impresii).

I-am invatat romaneste, pe monede de 1 euro

LA REVIEW Mariot beach resort Hurgada - scris de Catalinflori în rubrica Marriott Beach Resort Hurghada
vvasilovschi, 17.07.19 20:31»@nicole33: păcălit, cred ca este termenul potrivit. Eu am incercat sa surprind exact cele petrecute la Marriott astfel încât fiecare să poată judeca dacă este potrivit sau nu pentru sine.

Într-adevăr, nu toți clienții aveau all in, dar ar fi putut folosi un sistem mai simplu, gen brățări diferite

LA REVIEW Un altfel de All Inclussive - scris de vvasilovschi în rubrica Marriott Beach Resort Hurghada
vvasilovschi, 23.08.17 19:18»Dați-mi voie sa nu fiu de acord cu o parte din afirmațiile dumneavoastră. Nu știu ce standarde aveți dvs, dar dacă apa din piscina era curata pentru dumneavoastră, eu ca spun ca era infecta și albicioasa. Am stat la camera 016 după cum se poate vedea și în poze. Apropo, la camera dumneavoastră era card cauza cheie? Priviți întâi fotografiile. Moșul de la pool bar era ok, la fel și doamna dar uneori era un tinerel inacrit. Cred ca ținea uneori locul moșului.

Prosopul de plaja, după 3 zile s-a uzat/ murdărit și am vrut sa ul schimb. M-au refuzat pe că nu se schimba. Se folosesc tot sejurul. Asa ceva un am mai întâlnit până acum.

Cat despre restaurant/ mâncare, va rog frumos sa va abțineți a face aprecieri. Dacă îmi spuneți ca gresia pusa acum 20 de ani și vopsita la greu peste crăpături / rupturi, este ok pe dumneavoastră, înseamnă că nu mai are rost sa discutam. Mâncarea era de cea mai joasă calitate. Cate clătite ați mâncat dimineața? Ciorba ce fel era? Seara ați mâncat vreodată roșii? Știți ce erau sosurile alea colorate? nu scria nicăieri.

Eu am fost în perioada 1-8 august. Dumneavoastră când ați fost? Poate în mai și apa din piscina nu era chiar asa de... purtată.

V-ați uitat pe ouăle fierte ce cod aveau? Sau le-ati mâncat pur și simplu?

LA REVIEW Nu aruncati banii pe fereastra. Fugiti de acest hotel! - scris de vvasilovschi în rubrica Dessole Olympos Beach Resort
vvasilovschi, 17.08.17 20:31»Mulțumesc pentru sugestii. Nu as fi scris dacă nu am fi trecut prin asa ceva. Sper ca viitorul review sa fie mai bun!!
LA REVIEW Nu aruncati banii pe fereastra. Fugiti de acest hotel! - scris de vvasilovschi în rubrica Dessole Olympos Beach Resort
pagină generată în 0.0047550201416 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM