Ecouri — scrise de dobrin;

dobrin, 23.01.18 21:46»@dandian: Probabil aveti dreptate, calitatea umana este in cadere libera. Noi am fost prima data la Majestic in 2016 si am fost foarte placut impresionati, de aceea am revenit in anul urmator. Oricum, si personalul lasa mult de dorit, ... pacat.

Vacante frumoase sa aveti!

LA REVIEW Majestic, nu la fel de maiestuos, din pacate - scris de ? în rubrica DIT Majestic Beach Resort
dobrin, 01.07.17 21:07»Conform prezentarii oferite de hotel '' toate camerele duble au o terasa cu vedere spre mare''. Este o minciuna pentru ca hotelul nu are vedere la mare, ca de altfel niciunul dintre hotelurile din Neptun, acestea aflandu-se peste lacul Neptun.

Totodata ni se spune ca gasim ''terase'' care, de fapt, sunt niste balcoane mici si nerenovate de pe vremea lui Ceausescu (au dat cu var pe pereti, ATAT).

Distanta pana la plaja ni se spune ca este de ''200 metri''. Doar sa ocolesti lacul inseanma 12 min. de mers pe jos. Ajungi apoi pe plaja. Daca, insa, doresti sa ajungi acolo unde ti s-au alocat sezlongurile mai ai de mers inca pe atat.

Am considerat necesar si util sa fac aceste precizari.

In privinta locului de parcare si a micului dejun sunt multe neajunsuri, puteti citi recenzia mea din 2015.

LA REVIEW O experienta tare neplacuta - scris de ? în rubrica Sara Hotel (ex Midia) [Neptun]
dobrin, 29.03.17 19:07»@iryvi: Buna, din pacate nu stiu fiindca la pranz am mancat, daca a fost cazul, doar preparate de tip fast-food din incinta contra cost.
LA REVIEW DIT Majestic Beach Resort SUNNY BEACH - O vacanta reusita - scris de ? în rubrica DIT Majestic Beach Resort
dobrin, 03.09.15 22:35»@medvi - Recenzia dvs. o citisem, am sperat, totusi, ca lucrurile s-au imbunatatit. Stiu, am gresit, mi-am promis, insa, sa fie ultima greseala de acest gen, , cred ca ''renovarea sufletelor'' este o utopie (hotelul era plin ).
LA REVIEW O experienta tare neplacuta - scris de ? în rubrica Sara Hotel (ex Midia) [Neptun]
pagină generată în 0.00397396087646 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată