Ecouri — scrise de msnd; în 2023 SĂPT.11

msnd, 15.03.23 18:39»Nu mai citisem de mult un articol despre Gibraltar. Și m-am bucurat când l-am văzut. Dar, scuză-mă, am rămas puțin dezamăgit citindu-l. Mult prea puțin ați făcut și ați văzut din acel minunat loc.

Este drept că noi am avut baza în Benalmadena și am făcut cu vreo 30 km mai puțin, dar nu am mers pe autostradă decât la întoarcere. În schimb, am văzut mult mai multe lucruri și locuri, care mai de care mai interesante. Dacă ești curios, le poți vedea aici: https://amfostacolo.ro/impresii9.php?iid=48360&d=o-zi-in-gibraltar--gibraltar.

Și tot mai rănăseseră căteva de văzut și de făcut.

Îți recomand să mai vizitezi odată aceste locuri și să le acorzi ceva mai mult timp și atenție.

O seară bună!

LA REVIEW Gibraltar - scris de cristimicle în rubrica O zi în Gibraltar
msnd, 14.03.23 21:10»@mprofeanu:

Sărut mâna!

Nici eu nu știam foarte multe despre această destinație pâmă mu am încetut pregătirile inițiale, deși în mintea mea era de mai multă vreme. Inclusiv povestea cu rechinul am aflat-o numai cu vreo 2 luni înainte. Dar și atunci nu m-am lămurit că aste vorba de niște pui de rechini normali ci am crezut că este o specie mică, la fel cu cea din Mare Neagră.

Mă bucur dacă informațiile furnizate sunt interesante sau utile. Din păcate, nu cred că pot să scriu continuarea încă vreo lună, având niște probleme cu ochii.

Mulțumesc pentru aprecieri, vot și ecou!

O seară excelentă!

LA REVIEW Să descoperim Insula Sal – Partea I-a - scris de msnd în rubrica Vacanța în insula Sal
msnd, 14.03.23 20:47»@nicole33:

Sărut mâna și scuze pemtru întârzierea răspunsului!

Dar am din nou probleme cu ochii și citesc destul de greu și scriu și mai greu.

Cunosc dispozitivele de protecție și a aparatelor de fotografiat șp a telefoanelor sub apă. Una din pozele împrumutate și anexate e făcută cu un asemenea dispozitiv. Numai că, deocamdată, am apreciat că o asemenea investiție nu este urgrntă.

Rechinii sunt o poveste interesantă. Dar dacă nu știam că sunt rechini, nimic nu îi deosebea de niște pești normali.

Comparația cu Marea Moartă ni-a venut de la sine, fiind ultima „baltă” de tipul asta fiind vizitată de mine. Din țara noastră nu am fost decât la Lacul Sărat (Brăila), dar și asta a fost acum vreo 60 de ani. Ideea este că pluțești pe apă fără să faci vreo mișcare. Este posibil să fie o diferență de compoziție a apei, dar sarea este aceeași și cam în aceeași concentrație.

O seară excelentă!

LA REVIEW Să descoperim Insula Sal – Partea I-a - scris de msnd în rubrica Vacanța în insula Sal
pagină generată în 0.00483894348145 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată