Ecouri — scrise de Aurici; în 2019 SĂPT.45

Aurici, 08.11.19 20:22»@puiutea: Superbe locuri, da!

Conduc din 1995 zi de zi, dar în concediu soțul n-are stare și conduce doar el la dus și la întors. Dar conduc și eu în vacanțe, întotdeauna pe drumurile de întoarcere de la obiectivele zilnice, pentru că soțul se deshidratează repede .

A fost și pentru noi un record să ajungem din România la Padova și să facem 1400 de km într-o zi. De obicei ne oprim la 1000-1100, cum spuneam. Dar a fost disperarea de a pierde cât mai puțin din vacanța care începuse prost și am avut o adrenalină, nu știu ce să zic... Nici oboseala n-am simțit-o ca la alte drumuri. Și mai e plăcerea pe care o avem când mergem cu mașina. Este o ocazie să vorbim și noi mai mult, ne facem planuri, mai bârfim prietenii... nici nu știm când trece timpul.

Mulțumesc de vizită, numai bine!

Aurici, 08.11.19 16:27»@webmaster: Mulțumesc mult, zi faină!

@krisstinna: Așa este, a fost o vacanță frumoasă, chiar dacă mai intensă decât o programasem.

Am mai luat și noi plase cu vignietele astea. Anul trecut pentru o zi am luat încă o vignietă pentru Austria. Și anul ăsta ar fi fost la fel dacă se consuma toată excursia de 15 zile. Totuși, pentru nordul Italiei, cred că ieși mai bine cu taxele de drum, dacă mergi pe Ungaria-Slovenia, decât pe jos prin Serbia-Croația.

Mulțumesc pentru vizită, te pup

Aurici, 08.11.19 13:21»@Mika&@Dana2008: Mulțumesc, fetelor, călătorii minunate și vouă. Știu că veți ajunge peste tot pe unde vă doriți.

Zi faină!

Aurici, 06.11.19 15:17»@silvia tudoran: Ai reușit să mă readuci și pe mine în nacelă. Foarte fain povestit!
LA REVIEW Balonul cu aer cald - Cappadocia, Goreme. ZBORUL - scris de ? în rubrica Cappadocia văzută din balon
Aurici, 04.11.19 13:06»@gregorio:

am vrut sa ma apuc sa scriu cate ceva si am renuntat... au scris prea multi si au scris bine inaintea mea

Asta lasă-ne pe noi, cititorii tăi, mulți-puțini, câți om fi, să constatăm. Sunt multe minighiduri declarate pe aici care pentru mine nu înseamnă ghid turistic, deoarece conțin mai multă istorie și date tehnice decât am eu nevoie să mă lămuresc sau prea multă poezie personală (și să nu crezi că nu intru și eu în categoria asta uneori)

Deci, până nu știi ce caută fiecare pe AFA, și pentru că suntem atât de diferiți, tu scrie mai departe și lasă-ne pe noi să alegem ce citim. Așa că..., spor la scris!

LA REVIEW O zi la Liverpool - scris de ? în rubrica Descoperă Liverpool
pagină generată în 0.00592303276062 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată