Ecouri — scrise de spascal;

spascal, 12.09.12 19:10»Va multumesc pentru informatii.

Intradevar, pare sa fie mai comoda (si, evident, mai convenabila) cazarea la Ocnele Mari (spre exemplu Casa din Deal, conform turistinfo, ofertele caruia am inceput sa le studiez) cu vizitarea zilnica a salinei (regret ca strandurile vor fi inchise) si primblari (cu masina) pana la Baile Olanesti 1 data la 3 zile (am inteles ca minim 3 zile apele nu-si pierd efectul tamaduitor). De-ar mai fi si restaurante in Ocnele Mari... Sau localnicii au o careva interdictie de deschidere a restaurantelor?

LA REVIEW Cura de sanatate la Salina Ocnele Mari - scris de ? în rubrica Salina Ocnele Mari
spascal, 11.09.12 21:12»Cu ce, dupa parerea Dtra, strandul Ocnita e mai bun decat cel din Ocnele? Cu ce ele difera (conditiile? tratarea?)?

Am auzit ca la Ocnele Mari se mai poate balaci si in noroi. Daca e corect - nu cunoasteti domeniul de tratare?

Sotiei mele medicul i-a recomandat cura de tratament la Baile Olanesti (izvorul nr. 6?). Ma bucura faptul ca se poate combina acest tratament cu cel din salina (initial planificam Slanic Moldova in combinatie cu Targu Mures). Nu cunoasteti detaliile, poate e mai comoda cazarea la Baile Olanesti, iar la salina de venit cu masina?

LA REVIEW Cura de sanatate la Salina Ocnele Mari - scris de ? în rubrica Salina Ocnele Mari
spascal, 09.09.12 22:30»Buna!

Probarea salinelor am inceput-o cu Tg. Ocna. Am stat in salina doar 2 zile cate 4 ore si am plecat din Tg. Ocna (spre Baile Herculane) foarte impresionati de efectul destul de simtitor al tratamentului cu aerul salinei. Plus am ramas incantat de faptul ca in august salina era vizitata de un numar de oameni cu mult mai mic decat capacitatea ei. (asta si ma ingrijoreaza - in octombrie, cand mai planific o vizita de un week-end prelungit, nu va fi inchisa salina din cauza insuficientei de vizitatori?)

Si acum studiez pe net salinele Romaniei (pentru tratamentul intregii familii). Si, bucurandu-ma ca ai vizitat mai multe saline, te interoghez:

- ai comparat salina Turda cu altele, dar ce parere ai de salina Tg. Ocna (doar ca tratament!) ?

- salina Ocnele Mari o apreciezi cam ca salina Praid - ca tratament? am citit ca e la o adancime de doar 29 m - oare nu are importanta adancimea salinei pentru efectul tratamentului? (salina Tg. Ocna e la o adancime de 240 m)

- in salina Praid aglomeratia nu scade oare din efectul tratamentului?

- am citit ca (pana nu demult?) accesul in salina Praid era efectuat cu niste autobuze vechi, extrem de uzate si cu soferi nesimtiti care nu opresc motorul in asteptarea pasagerilor - au fost ele inlocuite? nu doresc sa ma otravesc cu gazele de esapament tratandu-mi caile respiratorii!

LA REVIEW Nu mi-a Placut - scris de ? în rubrica Salina Turda
spascal, 08.06.12 14:55»Buna a fost ideea!

Am contactat receptionera hotelului Sofia si dnei m-a informat ca drumul 177 e asfaltat de la 17A pana la ei.

Deci, portiunea de drum intre Poiana Micului si acest hotel este inca salbatic...

Dar, studiind intre timp pe Google Earth drumul 2E, am depistat Mierea Bucovina din Solca - un POI suplimentar in ruta pe care o planific.

Multam

LA REVIEW Putna cea de suflet al Marelui Stefan - scris de ? în rubrica Mănăstirea Putna
spascal, 08.06.12 12:13»Poate cineva sa ma ajute?

Cum e drumul 177 de la Manastirea Humorului pana la Sucevita? Caci GPS-ul meu afirma ca e drum neasfaltat si se termina indata dupa Poiana Micului, iar Google Earth il prezinta ca normal...

In vizita noastra precedenta a manastirilor Bucovinene am mers pe drumul 2E. Iar acum ne-a inspirat faptul ca, conform Google Earth, dupa Poiana Micului drumul 177 trece prin padure si vrem sa-l incercam, doar daca nu e rau de tot.

LA REVIEW Putna cea de suflet al Marelui Stefan - scris de ? în rubrica Mănăstirea Putna
pagină generată în 0.0064218044281 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată