Ecouri — scrise de calincheita; [p.1 /12]

calincheita, 29.05.20 12:39»@Rofri: Mulțumesc.  
LA REVIEW Priveliștea face toți banii! - scris de ? în rubrica Comandor Hotel
calincheita, 29.05.20 08:16»Bună 

 Am văzut că acest hotel are în ofertă "camere etaj 7 "​. Cu ce or fi mai speciale? Sunt mai mari, au o vedere panoramică mai bună la mare ? Sunt cu cca 100 lei în plus pe noapte?

 Mulțumesc ​

LA REVIEW Priveliștea face toți banii! - scris de ? în rubrica Comandor Hotel
calincheita, 21.04.20 23:05»M-au impresionat profund relatările  dumneavoastră.   Vă  mulțumesc.  
LA REVIEW Basilica Maicii Domnului din Fatima - scris de ? în rubrica Descoperă Fatima
calincheita, 18.01.20 09:20»Confirm toate cele prezentate de dumneavoastră. Acum doi ani l-am prins la un super preț (1870 euro) pentru o familie formată din doi adulți și un copil de 6 ani. Acum nu l-am văzut sub 2200 euro.

L.E. Are cineva vreo explicație pentru creșterea accelerată a prețurilor în Antalya pentru 2020 în afară de un aflux mai mare de turiști ?

LA REVIEW Rixos Sungate - Mare, impunator, luxos! De vis! - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 11.11.19 09:42»@anamaria86: Bună

Eu am rezervat transport privat de la Aeroport la Disneyland cu compania RS Transport. Puteți rezerva dus întors și atunci scăpați de grijă. Trebuie să specificați zborul și ora la care doriti să fiți preluati de la hotel și de la Aeroport. La noi au întârziat putin (30 de minute) la preluarea de pe aeroport.

B&B și Disneyland au un parteneriat prin care asigură transport de la și la hotel la parc extrem de bine pus la punct. Practic, la fiecare 15-20 min vine un bus.

Dacă rămâneți peste zi în paris cred ca cel mai usor e să luați un autocar ce pleacă spre oraș imediat după aterizare deci atenție sa nu-l pierdeți. Bilete cred că puteți lua de la șofer . Biletul e 17 sau 18 euro de persoană și ajunge în cca 1.2 ore. O să vă lase aproape de o stație de metrou in mod sigur.

Spre Disneyland, seara cel mai îndemână e RER-ul ce îl puteți lua din stația Charles de Gaulle , linia A parcă. Trenul circulă des și costă destul de putin și vă lasă exact lângă Disneyland. Stația de autobus către hotelul B&B este peste drum de gară, peronul E parcă.

LA REVIEW Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil - scris de ? în rubrica Disneyland Paris (parc de distracții)
calincheita, 29.10.19 22:55»Am avut si eu o situație medicală anul acesta cu un copil de 3 ani, o faringită, cu febră, vomă,deshidratare , etc.

Pașii au fost urmatorii: am sunat la numărul indicat pe asigurare. Operatorul mi-a deschis un dosar medical și mi-a spus că în cca 30 de minute o să fiu contactat. După intervalul indicat am fost resunat de către asigurator spunându-mi că în cca 30 de minute va veni o mașină (nu ambulanță) cu medic ce ne va transporta la clinică, ceea ce s-a și întâmplat. Acolo i-a pus o perfuzie, injecții cu antibiotice, un antivomitiv, am stat vreo 3 ore după care ne-au externat, ne-au făcut o rețetă. Apoi am fost duși înapoi la hotel, pe drum oprind si la o farmacie de unde am cumparat medicamente de cca 15 euro. Toată operatiunea nu ne-a costat nimic. Am înțeles din discuții cu cei de la spital că mai sunt unități medicale care cer cash dar regula e că ei sunt obligați să accepte fără condiții asigurările valabile. Dacă nu o fac se poate face sesizare la colegiul medicilor de acolo și se cam feresc. Deci trebuie insistat.

Mentionez că am stat la Delphin Platinum, unde a fost peste așteptări.

LA REVIEW Mafia pe servicii medicale si comportamentul medical - scris de ? în rubrica Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa (ex Barcelo) [Kadriye]
calincheita, 22.08.19 12:49»Un review impresionant. Am citit multe lucruri frumoase despre acest resort. O să-l pun pe lista celor 10 la care mă gândesc să merg anul viitor
LA REVIEW Selectum Luxury Resort, locul unde visele frumoase se indeplinesc!! - scris de ? în rubrica Selectum Luxury Resort (ex Attaleia) [Kadriye]
calincheita, 22.08.19 10:42»Genul de vacanța pe care o oferă resorturile turcești nu e pentru oricine, deși, cu puțină atenție se poate găsi ușor și vacanța activă pe care o căutați.

Ce am observat eu e că, deși se străduiesc să mulțumească pe toată lumea, conceptul hotelurilor se adresează de cele mai multe ori unui anumit tip de turist: cuplu tânăr, cuplu în vârstă, familii cu copii mai mici, familii cu copii mai mari, turiști sovietici, turiști occidentali (românii nu stiu dacă se încadrează la occidentali), adult only, șa.

De obicei prețul face diferența. Eu am citit foarte multe impresii de pe aici, am ascultat sfaturile user-ilor cu o experiență mai mare și n-am dat greș niciodată. I

ubim Antalya și o s-o iubim toată viața, chiar de vom merge și în alte locații, gen Grecia, Spania, Dominicana, Thailanda, etc.

LA REVIEW Impresii de la turci... Alanya - scris de ? în rubrica Delphin De Luxe Resort [Okurcalar]
calincheita, 11.08.19 10:59»@webmasterX: Cu siguranță am să scriu.
LA REVIEW Excursii optionale - scris de ? în rubrica Excursii opţionale din regiunea Antalya
calincheita, 10.08.19 15:39»Noi am stat la Delphin Platinum, unde a fost mult peste așteptări și am mers in croazieră cu barca piraților, am plecat la 9 și am revenit la 4. A fost super fain. Barca din lemn, doar români, prânzul delicios (paste cu pește, pui și salată). 3 opriri pentru baie și tradiționalul salt al piratului. Culoarea mării... de vis. Nu a fost aglomerat deloc, din contră. Cred că am plătit undeva la 100 euro, doi adulți și un copil
LA REVIEW Excursii optionale - scris de ? în rubrica Excursii opţionale din regiunea Antalya
calincheita, 21.07.19 11:15»Probabil sunt pe principiul " Oricum vin turiștii " .

Nou am fost la Delphin Platinum și a fost de vis, o să scriu in curând despre el.

Preconizează pe anul viitor o scădere a prețurilor în condițiile în care mulți se vor reorienta spre alte destinații, gen Portugalia, Insulele Spaniole, și chiar Franța, Italia.

LA REVIEW 2200 euro - vai şi amar - scris de ? în rubrica Royal Alhambra Palace Hotel [Colakli]
calincheita, 05.07.19 11:27»Mai sunt și multe alte avantaje pentru Turcia față de litoralul românesc

- nu prea ai șanse de vreme capricioasă

- dacă ești din Mureș, ca mine, faci 11-12 ore până la mare, cu mașina față de 2 ore cu avionul

- ai și ce vizita în jur față de noi unde nimeni nu organizează nimic și faci doar plimbarea de seară, fără a mai pomeni de spectacolele din resorturile turcești

- resorturile, chiar și cele slabe au cele mai multe câteva hectare pe când la noi ai cel mult parcarea din fața hotelului

- ai șansa să te lauzi în fața prietenilor că tu ai fost in Turcia, deși a cam devenit mai ieftin in Antalya față de Mamaia la condiții mult mai bune la Turci

- cele mai multe resorturi turcești au și aquapark iar apă e caldă mereu.

- mâncarea turcească e delicioasă

Și ar mai fi și altele

LA REVIEW Hotel Euphoria Palm Beach - Side - scris de ? în rubrica Euphoria Palm Beach Hotel (ex Majesty Club)
calincheita, 23.06.19 19:13»Rixos Sungate e un hotel fabulos și abia aștept să mă întorc.
LA REVIEW Nu recomand - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 14.05.19 09:20»Ați plătit 275 de euro de persoană, patru adulți, fără transport?
LA REVIEW Impresie Concordia Celes - scris de ? în rubrica Concordia Celes Hotel [Okurkalar]
calincheita, 28.03.19 14:48»@ageafer: La o diferență de minim 800 euro ar trebui să fie 😂
LA REVIEW Nota 10!!! A doua vacanta excelenta la DELFIN!! - scris de ? în rubrica Delphin Botanik Platinum Resort [Okurcalar]
calincheita, 22.02.19 22:22»@nicole33: 😃
LA REVIEW Rixos Sungate - perfect pentru noi - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 22.02.19 21:31»@tm67bru: Am vrut să mă umflu și eu puțin în pene.
LA REVIEW Rixos Sungate - perfect pentru noi - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 22.02.19 21:19»@OlimpiaRagea:

Eu am fost doar la Rixos Sungate. Anul trecut am avut de ales între cele două și am ales Rixos Sungate deoarece:

- are o suprafață dublă față de BE Grand și are o vegetație bogată. Căldura toridă e mult mai ușor de suportat.

- animația pentru copii e separată față de cea pentru adulți și este de foarte bună calitate

- există un loc special pentru copii împrejmuit și umbrit unde copii sunt in siguranță, dotat cu topogane, țâșnitori, bar propriu (la Delphin e mult mai elaborat și mai mare dar e in plin soare iar după 11 e greu de stat.

- transport și intrare gratuită la the land of legends (copiii de 7-8 ani vor fi încântați, cel puțin spectacolul cu delfini, morsă, balene fiind excepțional)

- camerele mai mari față de Delphin

- prețul cu cel puțin 300-400 euro mai mic.

- spectacolele pentru adulți mult mai elaborate față de Delphini (există totuși posibilitatea ca la BE Grand să fie peste " frații " săi)

- din ce am citit pe AFA și alte site-uri mâncarea e mai atent gătită la Rixos. Pentru mine a fost de excepție.

Aș alege BE Grand pentru apropierea de aeroport, aquaparcul care e mai elaborat față de Rixos, e renovat mai recent și are plajă cu nisip .

LA REVIEW Rixos Sungate - perfect pentru noi - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 22.02.19 19:35»@Cris:

Grea alegere, într-adevăr. Și unul, și altul au lucruri ce le individualizează și pe care nu o să le găsiți decât acolo.

LA REVIEW Rixos Sungate - perfect pentru noi - scris de ? în rubrica Rixos Sungate Resort [Beldibi]
calincheita, 14.02.19 10:15»@adrianstefan: Ultima dată când am fost eu erau gratuite.
LA REVIEW Un vis implinit - scris de ? în rubrica Delphin De Luxe Resort [Okurcalar]
pagină generată în 0.0234489440918 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată