Ecouri — scrise de mprofeanu; în 2023 SĂPT.11

mprofeanu, 19.03.23 19:48»@Daniela H: Mă bucur dacă ai pune și Polonia pe lista ta de excursii, merită! Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou!
LA REVIEW Wadowice, Orașul Papei Ioan Paul al II-lea - scris de mprofeanu în rubrica Descoperă Polonia
mprofeanu, 19.03.23 16:30»@robert: Interesant acest orășel istoric de aproape o sută de mii de locuitori cu acele palate regale aflate în UNESCO. Mi s-a părut foarte interesant și Templul Cameleonului al acelui preot voodoo chiar dacă nu este în scop turistic.

De aici am înțeles că au mai fost și alți turiști la alte obiective turistice. Ce ghinion ați avut cu pana de mașină care v-a întârziat pe drum. Oricum a meritat efortul!

LA REVIEW  O zi în orășelul istoric Abomey - scris de robert în rubrica Descoperă Benin
mprofeanu, 19.03.23 16:20»@raluca banu: Frumos traseu ați avut! Nu am fost acolo și mă tentează zona Berca, lacul Siriu și cascada Cașoca. Sper să ajung și eu acolo mai ales că pot ajunge și la fata mea din Brașov. Mai scrie despre locurile vizitate, merită! Felicitări!
mprofeanu, 19.03.23 15:51»@elenaadina: Superbă zona, un colț de rai această insula Phi Phi Le cu laguna și Maya Bay. Au trecut atâția ani de când am fost acolo și nu o pot uita. Încă o dată felicitări pentru sejurul de vis!
LA REVIEW Pi Leh Bay - uimitoarea lagună de smarald - scris de elenaadina în rubrica 'Opționale' din Phuket
mprofeanu, 19.03.23 15:33»@raluca banu: Arată bine cazarea, să înțeleg că a costat 500 lei pe noapte cu sau fără mic dejun. Mă bucur că ai prezentat și zona cu obiective turistice de văzut în preajmă, pentru doritori.
LA REVIEW Pensiunea Portile Ocnei, o destinatie perfecta pentru noi. - scris de raluca banu în rubrica Pensiunea Porțile Ocnei
mprofeanu, 19.03.23 15:24»@DOINITA: Faină cazare ați avut, Pensiunea Baciu-Colacu, adevărat răsfăț! Am împărțit suma la trei dar nu am înțeles... cazarea a fost pentru 2 nopți și cu mic dejun sau fără. Mi-a plăcut totul, inclusiv baia vikingilor, oare amintire din Islanda?!

Și peisajul este deosebit, un decor minunat lângă pădure și cu apa curgătoare aproape. Mi-a plăcut și baia, arată foarte bine... și camera... totul!

LA REVIEW Cazare de 10+ la Baciu - scris de DOINITA în rubrica Casa Baciu Colacu [Colacu]
mprofeanu, 19.03.23 14:59»@adso: Foarte interesantă această prezentare a locurilor unde ați servit masa, chiar și stradal, bune informațiile despre costuri. Au crescut mult prețurile după pandemie, trebuie să își scoată și ei cheltuielile. Erau mulți turiști în Marrakech?

Îmi pare rău pentru ce ați pățit la Jama, dar ați avut noroc cu Mandala Society descoperit mai târziu.

LA REVIEW Mandala Society și încă vreo două locuri - scris de adso în rubrica Unde mâncăm în Marrakech?
mprofeanu, 19.03.23 12:27»@Michi: Să vă fie de bine! Porțiile arată bine, chiar dacă platourile cu aperitive au fost mai micuțe, nu pentru 5 persoane. Pastrama de rață a fost bună, ați servit ceva deosebit. Chiar dacă nu ieșiți seara, a fost și această întâlnire un mod plăcut de a vedea capitala cu lumini.
LA REVIEW Am mâncat raţă la El Pato (raţă în spaniolă) - scris de Michi în rubrica Unde mâncăm în București?
mprofeanu, 19.03.23 11:35»@Mirinda: Am citit cu plăcere articolul tău despre această frumoasă stațiune din partea de est a Cretei de la marea cu același nume. Pozele mi-au amintit de cele două zile când am fost acolo. Am admirat și Biserica Sf. Treime din pozele tale dar și străduțele pietonale ce pleacă din port. Sunt multe oportunități de turism acolo, le-ai prezentat, inclusiv croazieră la Insula Spinalonga sau plimbare cu trenulețul.

Am stat destul de aproape de plaja centrală Kitroplatia. Agios Nikolas merită, vei mai reveni!

LA REVIEW Ag. Nikolaos - perla insulei Creta - scris de Mirinda în rubrica Descoperă Agios Nikolaos
mprofeanu, 19.03.23 07:04»@DOINITA: Și mie mi-a plăcut povestea prințesei sanctificată mai târziu și ocrotitoarea minerilor polonezi. Avem multe legături cu Polonia. Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou!
LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 18.03.23 15:04»@doinafil: Pentru mine aceasta a fost prima salină văzută în afara granițelor noastre, nu am comparație, eventual cu cele de la noi din țară.

Cât despre explicațiile la poze nu prea am niciun merit, am cumpărat înainte de a intra în salină un ghid tare bun cu explicații și cu harta detaliată a minei. Nu aveai cum să dai greș.

Muzeul merită, ghidul nu prea avea chef de noi, dar vizita făcea parte din biletul de intrare și era obligat să meargă cu noi. Citisem înainte că nu trebuie ratat. Mulțumesc frumos pentru aprecieri dar este prea mult. Cu mare drag, aceleași !

LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 18.03.23 09:00»@Michi: Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou! Este adevărat pe cont propriu vezi mai mult și îți stabilești timpul acolo. Dar și prin agenție este mai ușor și tot vezi destul și înțelegi specificul țării respective. Știu că ați fost în Polonia, m-ați și inspirat la anumite obiective, am vrut să le văd...

Salinele noastre sunt frumoase, mai mici, mă refer la traseele turistice și iar aveți dreptate, mai sunt multe de făcut acolo.

Cu mare drag, !

LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 18.03.23 08:35»@Mirinda: Ai vizitat o salină imensă, deosebită, foarte bine pusă la punct.

Ai dreptate cu fondurile europene, folosite foarte bine, se văd urmările. Au drumuri bune, expres, autostrăzi și erau șantiere la altele, multe utilaje, oameni mulți lucrau acolo.

Am vizitat într-un circuit de 3 săptămâni Polonia și am vizitat Wroclaw, Gdansk, Sopot, sper să scriu despre fiecare. Mulțumesc frumos pentru ecou!

LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 17.03.23 20:31»@piti: Salina este foarte bine pusă la punct, lumină, este adevărat că am coborât intens la început, trebuia să ținem pasul cu cei tineri, am reușit... 😀

Ai dreptate cu întreținerea salinei, necesită mare efort, la fel și muzeul care este imens cu săli mari și multe exponate.

Mă bucur că ai fost în Polonia de trei ori, mie mi-a plăcut foarte mult, a fost o încântare. Sper să mai ajungi acolo și să vezi și alte locuri frumoase.

Mulțumesc pentru vizită și ecou!

LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 17.03.23 14:44»@webmaster: Mulțumesc frumos!
LA REVIEW Salina Wieliczka, Muzeu subteran deosebit! - scris de mprofeanu în rubrica Mina de sare Wieliczka [Wieliczka]
mprofeanu, 15.03.23 10:43»@msnd:

Îmi pare rău pentru problemele pe care le ai, dar sunt convinsă că vei trece cu bine peste ele.

Aștept în continuare impresiile tale, sunt binevenite chiar și peste o lună, poate mai repede, destinația ta, Insula Sal, fiind una deosebită care merită cu prisosință văzută sau citită.❤️

LA REVIEW Să descoperim Insula Sal – Partea I-a - scris de msnd în rubrica Vacanța în insula Sal
mprofeanu, 14.03.23 17:09»@msnd: Interesantă și binevenită această excursie prin insula Sal. Așa am aflat și eu despre insula sării, doar ați vizitat două saline. Nu știam mai nimic despre acest arhipeleag cu 10 insule. Văd că dimensiunile insulei sunt apropiate de ale insulei Malta, dar sunt total diferite... Ce experiență deosebită ați avut cu plimbarea în apa cu pui de rechin...

Bună informația cu drumurile din insulă și cu folosirea unei agenții, a fost mult mai bine. Interesantă și baia în apa salinei, păcat că a fost cam rece apa. Felicitări pentru sejur și pentru atât de multe informații!

LA REVIEW Să descoperim Insula Sal – Partea I-a - scris de msnd în rubrica Vacanța în insula Sal
mprofeanu, 14.03.23 16:46»@doinafil: Bună cazare ați avut, arată tare bine din poze! Să înțeleg că prețul a fost pentru 7 zile, restul de 3 zile le-ați petrecut de nevoie în alt loc. Ce atentă ai fost cu ciobul găsit în mâncarea japoneză, bine că nu ai pățit nimic. Recompensa nu a fost de folos dacă mărul glazurat nu putea fi consumat...

Încă o dată felicitări pentru sejur într-o destinație mai puțin cunoscută.

LA REVIEW Cinci stele, meritate - scris de doinafil în rubrica Riu Palace Santa Maria Hotel
mprofeanu, 14.03.23 16:18»@iulianic: Frumos acest castel, bine restaurat și cu expoziții valoroase! Ca și tine am văzut Carei prima dată și castelul în primăvara anului 2019 și mi-au plăcut. L-am mai revăzut toamna trecută când am fost cu mașina în Polonia, tot la fel de frumos!
LA REVIEW Castelul Károlyi - bijuteria orașului Carei - scris de iulianic în rubrica Castelul Karoly
mprofeanu, 14.03.23 10:40»@elenaadina: Superbă această bucățică de parc național cu lacul său! Ce frumos l-ai descris: Lacul este imens, peisajul este tulburător de frumos, cu formațiuni stâncoase acoperite de vegetație sau golașe, ce se reflectă in apa verde smarald, foarte asemănătoare cu cele din Golful Halong.

Nu am văzut filmul, dar am văzut pozele tale! Superb! Informații foarte bune și pentru cei ce vor să nu meargă în excursie cu agenție ci pe cont propriu!

LA REVIEW Khao Sok Lake – cel mai frumos lac, aici s-a filmat Avatar - scris de elenaadina în rubrica 'Opționale' din Phuket
pagină generată în 0.0170819759369 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată