Ecouri — scrise de iulianic; în 2019 SĂPT.45

iulianic, 09.11.19 17:32»@nrs: Da, ăsta este în general un dezavantaj al circuitelor. Respecți un program prestabilit, impus, pe care - prin semnarea contractului - ți l-ai asumat, l-ai acceptat. Am făcut multe circuite în viața mea și știu cum stau lucrurile mai ales că am făcut și alte deplasări pe cont propriu (poate nu tot atât de lungi sau de îndepărtate).

Vizita la Muzeul în aer liber de la Göreme a venit după o dimineață întreagă pierdută la covoare, cu vânzătorii ținându-se scai de tine ca să cumperi un covor de câteva de mii de euro. Cum crezi că m-am simțit când am scăpat de acolo și când am aflat că la Muzeul în aer liber de la Göreme vom sta numai 50 de minute?

LA REVIEW Göreme - Muzeul în aer liber - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
iulianic, 09.11.19 17:30»@mprofeanu: Mă bucur dacă - măcar în parte - articolele mele sunt de folos cuiva. Mulțumesc pentru aprecieri!

Am remarcat că ceilalți colegi care au fost în Cappadocia în seriile anterioare sau în cele de după seria mea, în afara unor foarte sumare și foarte generale aprecieri (făcute publice în ecouri sau prin mesaje în grupul WhatsApp, ajunse a noi indirect, prin @admin), nu au scris nimic despre acest program. Poate că nu au atât de mult timp liber cât am eu. Am fost la Muzeul în aer liber de la Göreme pentru a doua oară, dar timpul pe care l-am avut la dispoziție pentru a-l vizita mă face să cred că va trebui să merg din nou.

LA REVIEW Göreme - Muzeul în aer liber - scris de ? în rubrica Descoperă Cappadocia, o zonă magică
iulianic, 08.11.19 14:00»@ANILU: Mulțumesc pentru ecou și pentru sugestia ce mi-ai dat!

Nu am citit cartea lui Elif Shafak, Cele patruzeci de legi ale iubirii, dar modul în care ai recomandat-o m-a făcut să o caut. Am găsit-o pe internet în format. pdf, am descărcat-o și sunt în curs de a o citi. Și eu – documentându-mă despre derviși și despre Mevlana, am regretat că sunt atât de străină de scrierile lui Rumi. Despre legătura spirituală a poetului persan Rumi cu dervișul sufit Sharms din Tabriz știam doar vag, superficial, dar cred că citirea cărții pe care mi-ai recomandat-o va face mai multă lumină în legătură cu acest subiect.

Mulțumesc din nou!

LA REVIEW Konya în 50 de minute - scris de ? în rubrica Descoperă Konya
iulianic, 06.11.19 15:04»@webmaster: Vă rog atașați

https://www.youtube.com/watch?v=W_Km4j36khA

Mulțumesc!

LA REVIEW Konya în 50 de minute - scris de ? în rubrica Descoperă Konya
iulianic, 04.11.19 09:30»@roth: Da, e foarte important pentru "carnivori" să se orienteze din timp către frigăruile care se prepară pe terasă. În interior nu vor găsi decât preparate cu carne făcute la cuptor. Și acelea parcă prea puține comparativ cu puzderia de salate și de prăjituri.

Și mai este foarte important pentru cei care au optat pentru cină că toate băuturile (inclusiv apa și sucurile pe care ți le iei singur de la aparate) se plătesc. Ospătarii te servesc numai cu vin sau bere la pahar. Se crează confuzie între gratuitatea (dimineața) și punerea la plată (seara) a paharului cu suc. Am asistat la câteva scene între ospătarul încasator și clienții care nu înțelegeau de ce li se pretind - seara - 2 euro/pahar pentru sucul pe care l-au consumat dimineața fără nici o opreliște sau contorizare și bineînțeles, fără plată.

LA REVIEW Port River Hotel - între Titreyengöl și râul Manavgat - scris de ? în rubrica Port River Hotel & Spa [Titreyengol]
pagină generată în 0.00647401809692 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată